Охотник на деньги написав:В Харькове на 10:00 в банк "ПУМБ" транш от фонда, со слов менеджера, ещё не пришёл, поэтому ничего ни выдать ни переслать на счёт не могут. Для получения выплат необходимо обязательно иметь паспорт и код, даже для клиента банка.
тільки що повернулось двоє співробітників, отримали без всіляких проблем нікуди не дзвонили і не записувались ні в які черги
Фидобанщик написав:== Вы что странные??? Ей-богу как с Луны. Вам знаком термин "кассовое обслуживание"?? По вашему в кассе каждого отделения должен быть полный сейф, чтоб выдавать без отсановки на всю очередь?? Представьте, пришли 5 человек, которым по 200 000, а если 10, а за весь день?... Так что не говорите глупостей, зачем нужна регистрация. Я о том, кому получать наличными
тоді якщо не можуть, є інші банки які раді би стати агентами, то й же Приват.
Рівно о 8:55, знаходячись біля відділення Альфа-Банку, зателефонував в контакт-центр Альфи, щоб дізнатися процедуру отримання коштів. На моє здивування мені запропонували зареєструватися на певний час, але вже після свят десь на 29-30 число і у відділення, яке знаходиться в іншому районі Києва. Я їм кажу, що поряд зі мною, де я живу, є відділення і я хотів би там отримати кошти, а оператор заявляє, що дане відділення не здійснює виплати взагалі і ще 2 відділення в моєму районі, які я назвав, також не займаються виплатами по ФГВФО. Тільки на 29-30 число і тільки в інший район. Після мого обурення і повідомлення їй, що вона порушує закон і ще декількох переконуючих фраз, вона різко змінила напрямок своєї риторики і запропонувала просто звернутися до будь-якого відділення Альфа-Банку. Якраз відкрилося відділення, біля якого я знаходився. Через 2,5 год я все-таки потрапив до менеджера (попереду було 2 чоловіка і один працюючий менеджер , а за мною чоловік 15), оформили картку і на неї зробили виплату. Карту активував в банкоматі, тепер чекаю надходження коштів, які ніби-то повинні зарахуватися впродовж 2 годин (поки писав повідомлення, гроші прийшли на карту)!