ще вчора працювало останнє відділення у Львові, а сьогодні вже все - закрили. Планував реєструвати заяву, перед цим подзвонив на мобільний дівчинці (міські телефони вже давно відключені), яка там працювала, вона і обрадувала, сказала тепер тільки на пошту рекомендованим листом...
Ось нарешті Піфагор і до козака додзвонився....))) Озвучив їм своє бачення проблеми і повідомив про одностороннє запровадження кредитних канікул до визначення судом власника кредитного портфелю. Лякали штрафами і %, але я сказав, що в курсі і потримаю гроші на депозиті. В свою чергу нагадав також про позовну давність 3 роки і що тоді козак нічьо нікому не винний...))) Там засмутилися...Натякнули на колекторів і що віддавати доведеться все одно. В цілому бесіда була конструктивна. Мене інформували про наслідки, і я проінформував про свою стратегію. Розпрощалися на позитивній ноті! Просив більше не турбувати, бо нічьо не платитиму до рішення суду. Кайфуєм!
Востаннє редагувалось Козак-характерник в П'ят 01 лип, 2016 18:21, всього редагувалось 1 раз.
Козак-характерник написав:Ось нарешті Піфагор і до козака додзвонився....))) Озвучив їм своє бачення проблеми і повідомив про одностороннє запровадження кредитних канікул до визначення судом власника кредитного портфелю. Лякали штрафами і %, але я сказав, що в курсі і потримаю гроші на депозиті. В свою чергу нагадав також про позовну давність 3 роки і що тоді козак нічьо нікому не винний...))) Там засмутилися...Натякнули на колекторів і що віддавати доведеться все одно. В цілому бесіда була конструктивна. Мене інформували про наслідки, і я проінформував про свою стратегію. Розпрощалися на позитивній ноті! Просив більше не турбувати, бо нічьо не платитиму до рішення суду. Кайфуєм!
Ви як Остап Бендер проводите одночасний сеанс гри на кількох дошках і тут головне мати шлюпку на якій можна втекти від "любителів"