ЧП произошло 27 января. В окно дома семьи ульяновцев швырнули бутылку с зажигательной смесью, которая попала в кроватку, где спал двухлетний ребенок. Малыш получил сильные ожоги лица и рук и был госпитализирован. Кроме того, пострадал 56-летний мужчина, который пытался потушить пожар.
По словам родственников пострадавшего ребенка, сжечь заживо всю семью пытался один из коллекторов, требовавших возврата долга. «За несколько дней до Нового года коллекторы бросили к нам в окно кирпич, к которому была прикреплена записка, — рассказали родные мальчика. — В записке сообщалось, что они сожгут наш дом, если в течение пяти дней мы не заплатим им 40 тыс. рублей».
недавно в городе Ельце напали на семейную пару. Мужа избили, жене обрили волосы, унесли сотовые телефоны. Оказалось, долг избитых супругов составлял всего 15 тысяч рублей!
И подобных случаев - масса. В Питере коллекторы замуровали в квартире девушку, испортив замок. Молодого жителя Перми за долг в 5000 рублей вовсе забили до смерти...
Два пермяка, работавших в интересах частной организации, дающей деньги в долг, забили насмерть жителя Перми Никиту Пальянова. Год назад его друг Андрей Черных занял сумму денег у компании «Dam Dеньги» и к концу сентября 2014 года остался должен 5 тысяч рублей.
В собственной квартире была убита семейная пара. Несколько лет назад они получили в различных банках кредиты на крупную сумму, но погасить задолженности они не смогли. После безрезультатных попыток банков вернуть денежные средства, они передали обязательства коллекторскому агентству. Один из сотрудников решил самостоятельно выбить деньги у супругов и присвоить их себе, так как организация приостановила работу. Между мужчинами произошла драка, которая привела к смерти должника, а его жену он устранил как нежелательного свидетеля…
У полицейских появилась зацепка, по которой можно опознать нападавших на семью в Новосибирской области. Напомним, вечером 31 марта в Искитиме, в дом к Ивановым (фамилия изменена) ворвались четверо мужчин. На голову главы семейства Алексея надели мешок, 17-летнего сына-подростка - избили, а его мать - 38-летнюю Наталью - попытались изнасиловать. Семья сибиряков уверена - они терпели зверства от коллекторов, которые выбивали из них долг. Наталья в сентябре 2014 года взяла в фирме микрозаймов 5 тысяч рублей, а отдать набежавшие проценты не смогла.
Козак-характерник написав:Договір ви з Михою заключали, то Піфагор з вас і стребуватиме гроші, а не з Фонду. А Фонд вам віддасть гроші у N чергу. До речі Фондовики самі визнали, що погашення заборгованності не відбувається, а лише після рішення суду. Тобто по договору потрібно за весь цей час нараховувати % і штрафи. Або офіціально оголосити про запровадження кредитних канікул для позичальників до рішення суду.
Вам же пояснюють - кошти на погашення заборгованості переказано в банк. Про що є первісні документи. Що з ними банк робить, боржника не хвилює, оскільки назад в банк-відправник вони не повернені. І кошти ці надійшли в банк ПІСЛЯ введення ТА, тому, по суті, мають іншу природу - ні про яке повернення в N чергу не йдеться. І ніякий "Фагор" з боржником, що погасив заборгованість Михайлівському, судитися не буде, бо це безперспективно.
Козак-характерник написав:Що на 2620, що на транзит, результат однаковий. Переведені кошти не йдуть на погашення заборгованності. Бо на балансі Михалича наших кредитів немає. Де юре меценат Піфагор погасив нашу заборгованність.
Хибна думка. Кредити на балансі Михалича, так як це є прмим наслідком нікчемності фактдоговору.
Це не думка, а хфакт. У Михалича на балансі нічьо немає. І Михаличу ми на сьогодні нічьо не винні! Тому він і виписок не дає.
Козак-характерник написав:Договір ви з Михою заключали, то Піфагор з вас і стребуватиме гроші, а не з Фонду. А Фонд вам віддасть гроші у N чергу. До речі Фондовики самі визнали, що погашення заборгованності не відбувається, а лише після рішення суду. Тобто по договору потрібно за весь цей час нараховувати % і штрафи. Або офіціально оголосити про запровадження кредитних канікул для позичальників до рішення суду.
Вам же пояснюють - кошти на погашення заборгованості переказано в банк. Про що є первісні документи. Що з ними банк робить, боржника не хвилює, оскільки назад в банк-відправник вони не повернені. І кошти ці надійшли в банк ПІСЛЯ введення ТА, тому, по суті, мають іншу природу - ні про яке повернення в N чергу не йдеться. І ніякий "Фагор" з боржником, що погасив заборгованість Михайлівському, судитися не буде, бо це безперспективно.
Переказано - не значить зараховано на погашення, вам же пояснюють...)) А значить борг не погашений і забов'язання вами не виконані, так само як і в мене, що нікому не платив. Різниця лише в тому, що мої гроші при мені, а ваші на транзиті з неясною подальшою долею, на яку ви вже не взмозі вплинути, на відміну від мене. І те що ті гроші висять на транзиті, ой як повинно хвилювати платника! Бо на балансі Михалича наших кредитів немає і нема чого гасити з транзиту. У випадку виграшу Піфагора, платитиме двічі з % і штрафами. У випадку виграша Фонда я не розумію, яким чином всі оті проводки погашення відкатають назад, особливо по кредитам-овердрафт карточним. Тобто по суті фондовики приймають на транзит гроші всліпу і той хто платить і вказує реквізити договору "палиться" за власною ініціативою. А Піфагор має базу, але Фонд занікчемив угоду переуступки. І сам Піфагор дров багато наламав. Я зацікавленийу тому, щоб фондовики виграли, бо тоді здійсниться мрія-максимум - не платити нікому! Або , щоб сплинув термін позовної давності. А в кого сверблячка платити в пустоту - їх право платити і ставати мецентом кидал. Краще тих кидал самим киданути! Бо оба претензіянта - кончені свині, що не оголошують кредитні канікули до вирішення справи у суді, а підставляють клієнта під можливість сплатити не встановленому судом власнику кредитного портфелю і попасти на проплату двічі. Якщо б вони поводилися етично, я б слатив борг після всіх судів легальному власнику, навіть після завершення терміну позовної давності. А раз вони кончені свині - то і вчиняти треба з ними так само, як і вони поводяться.
Козак-характерник написав:Переказано - не значить зараховано на погашення, вам же пояснюють...))
Так вам же обiцяють, что обов'язково буде зараховано на погашення - чи ви ставите слова фонду пiд сумнiв?
Звісно ставлю...)) Що вони збираються гасити? Все вже погашено мецентом Піфагором і на балансі Михалича наші кредити не обліковуються. Я взагалі не розумію як по кредитах-овердрафт вони відкатають все як до 19.05.2016 і намалюють заборгованність? Навіть якщо і виграють суд і Піфагор їм базу кредитчиків поверне. Я так розумію, що карточникам борги вже всі простили. За повноцінних кредитчиків ще мона пободатися. Шахраї самі себе переграли...)) Тепер розрахунок лише на лоха ушастого і бздо...))
Козак-характерник написав:Переказано - не значить зараховано на погашення, вам же пояснюють...))
Так вам же обiцяють, что обов'язково буде зараховано на погашення - чи ви ставите слова фонду пiд сумнiв?
Звісно ставлю...)) Що вони збираються гасити? Все вже погашено мецентом Піфагором і на балансі Михалича наші кредити не обліковуються. Я взагалі не розумію як по кредитах-овердрафт вони відкатають все як до 19.05.2016 і намалюють заборгованність? Навіть якщо і виграють суд і Піфагор їм базу кредитчиків поверне. Я так розумію, що карточникам борги вже всі простили. За повноцінних кредитчиків ще мона пободатися. Шахраї самі себе переграли...)) Тепер розрахунок лише на лоха ушастого і бздо...))
База у Фонда уже есть. Никто никому никакие долги не прощал.