Та пасочки этой ватобанке. Ещё один очень вонючий приём - тупо закрывают отделения. http://interfax.com.ua/news/economic/354689.html Таким образом 50% вкладчиков тупо не будут ходить каждый день за своей подачкой и просто оставят УКРАДЕННЫЕ ватобанком деньги у воров. Все судебные решения и закрытия отделений показывают настоящую морду лица пиба. Теперь понятно почему нас нагибают, а мы молчим. Терпил в стране уж слишком много. Причём уникальных. пиб им не возвращает деньги даже после решения суда, закрывает отделения, возвращает деньги мелкими подачками, а терпилы всё терпят и ещё нахваливают эту дыру. И смех и грех
Roman38 написав:А це вже зовсім некрасивий прийом з боку ПІБУ. Клієнт виграв справу щодо закриття рахунку та стягнення залишку коштів з цього рахунку. ПІБ подає позов про визнання недійсним пункту договору щодо повернення коштів у разі закриття клієнтом рахунку, тобто банк не хоче повертати кошти клієнту у разі закриття рахунку. Чому? Суд теж не зрозумів чому банк не хоче повертати кошти клієнту та повернув позов банку
Є карта під депо в грн і рахунок 2625... Є поточний 2620.... В ПІБ ту Веб не можу з карти на поточний пару гривень кинути. Карти в списках немає....це так задумано чи тільки в мене глюк?
Квесторе_поверніться написав:Є карта під депо в грн і рахунок 2625... Є поточний 2620.... В ПІБ ту Веб не можу з карти на поточний пару гривень кинути. Карти в списках немає....це так задумано чи тільки в мене глюк?
карткою давно користувались?
якщо немає транзакцій по картці протягом трьох місяців поспіль, банк картку деактивує автоматично, в цьому разі з рахунку 2625 списати кошти можна тільки платіжним документом (платіжне доручення на переказ або заява на видачу готівки) через операціониста у відділенні
моя порада: подайте заяву на закриття рахунку 2625 та про повернення картки і більше ніколи не використовуйте 2625 та картку в цьому банку (до речі, у разі отримання заяви на закриття рахунку — банк зобов'язаний видати весь залишок на рахунку готівкою або переказати на вказаний клієнтом рахунок)
в даному банку картка та картковий рахунок це просто інструмент для блокування виплат, то ж просто поверніть картку до банку разом із заявою про закриття 2625
Квесторе_поверніться написав:Є карта під депо в грн і рахунок 2625... Є поточний 2620.... В ПІБ ту Веб не можу з карти на поточний пару гривень кинути. Карти в списках немає....це так задумано чи тільки в мене глюк?
якщо немає транзакцій по картці протягом трьох місяців поспіль, банк картку деактивує автоматично, в цьому разі з рахунку 2625 списати кошти можна тільки платіжним документом (платіжне доручення на переказ або заява на видачу готівки) через операціониста у відділенні
моя порада: подайте заяву на закриття рахунку 2625 та про повернення картки і більше ніколи не використовуйте 2625 та картку в цьому банку (до речі, у разі отримання заяви на закриття рахунку — банк зобов'язаний видати весь залишок на рахунку готівкою або переказати на вказаний клієнтом рахунок)
в даному банку картка та картковий рахунок це просто інструмент для блокування виплат, то ж просто поверніть картку до банку разом із заявою про закриття 2625
Десь більше 3 місяців вже не користувався.... Для чого закривати? На 0800...можуть карту повторно активувати?
Десь більше 3 місяців вже не користувався.... Для чого закривати? На 0800...можуть карту повторно активувати?
закривати для того, щоб позбавити банк можливості маніпулювати вашим рахунком і для того щоб отримати кошти з 2625 у повному обсязі, без лімітів та інших обмежень
Карты нет на главной или в списках для платежа? Если для платежа, там только номера счетов.