|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 06 лип, 2016 15:19
evgenkh написав:Bobb Если бы деньги были в ИРЦ, никаких вопросов и претензий бы не было. Но деньги вернулись на текущий счет, и их нужно выплачивать. Деньги мне вернулись на тот самый счет, на который они вносились. Вернулись в том же количестве. Еще раз повторяю, если бы я в марте не вносил эти деньги, а сейчас они пришли, то я бы от них отказался. это не мои деньги. Если бы деньги остались в ИРЦ, я бы их требовал у ИРЦ. Но деньги вернулись на мой счет. Их нужно выплачивать. А если они вернулись не живыми, а мертвыми, то это будет Полищук отвечать, почему он вернул их мертвыми, вкладчиков этот вопрос не касается. Мы вносили на текущий счет живые деньги.
На час введення ТА залишок коштів на 2620 гарантується Фондом в межах 200000 грн. Все згідно Закону.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 15:20
Козак-характерник написав:Кайфуєм!
В продолжение логики, - зачем держава допускает такое, ведь она в курсе происходящего; - зачем держава банкротит нормально работающие банки, Юнисон, Премиум, Михайловский; - по закону вкладчики правы, они получили возврат своих средств. От ви борг свiй сплатите, пане Характернiку, i всiм буде счастя.
Востаннє редагувалось rufius в Сер 06 лип, 2016 15:22, всього редагувалось 1 раз.
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
- Подякував: 100 раз.
- Подякували: 1145 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 15:20
Anonim2666 написав:Ваші "доводи" аналогічно троллю ФГВФО с сайту minfin.com.ua под ніком Efir. Ви теж у всьому звинувачуєте вкладників, не беручи на увагу хто дійсно стоїть у керма банківської системи, я які особисті "досягнення" вони мають. Ви не берете до уваги, той факт, що такі афери існують вже у інших банках. І обов'язково через деякий час ці банки повторять "шлях" Михайлівського. І НБУ знову буде віднікуватися. Якщо у керма нашої системи сидять шахраї, які нічим не краще Поліщука, а можуть бути і гірші, то в цій країні нічого того, що буде здивовувати мене вже не відбудеться. У нас не страна, а цирк на дроті.
та тут целая команда интернет ботов каждый день мусолящая про - "нарисованный миллиард" ( -чего ж банках до этого их не додумались отак рисовать), - спрашивайте и ищите ИРЦ-Полищука (-хотя должен платить фонд), - о какой-то справедливости начинают выдумывать (-хотя виноватые какраз нбу и фонд и те кто им все это позволяет делать). - фиктивность никчемность (- но спустя уже месяц так и не ответили что именно фиктивно-никчемно и на каком основании)
Востаннє редагувалось cellar в Сер 06 лип, 2016 15:23, всього редагувалось 2 разів.
-
cellar
-
-
- Подякував: 455 раз.
- Подякували: 451 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 15:21
0720 написав: Webracer написав:Закон України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» Розділ ІI. ПРАВОВИЙ СТАТУС ФОНДУ ТА ЙОГО КЕРІВНІ ОРГАНИ Стаття 5. Підзвітність Фонду Фонд підзвітний Верховній Раді України, Кабінету Міністрів України та Національному банку України.
це в теорії по факту — нікому не підзвітний і нікому не підсудний
З такою логікою і ваш договір про депозит — це лише теорія і виконувати його не обов'язково. Тому забудьте про свої гроші.
Востаннє редагувалось Webracer в Сер 06 лип, 2016 15:21, всього редагувалось 1 раз.
-
Webracer
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 337 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 15:21
vano80 написав:Ага, поэтому с НБУ был согласован график выплат с ИРЦ, и что-там 800 лимонов было выплачено, рисовали наверно всей конторой.
Поки в банк несли гроші нові любителі мізерних пікнічків - могли виплачувати. Але, очевидно, що процес мав негативне сальдо. І тут попер міліард. Крім того, якби банк закрили раніше, всі б точно так були проти: ложать живий банк! "Ми розуміємо, що банк не може працювати, а країна не може розвиватися з такими відсотками по депозиту! Але нам все одно, дайте нам заробити свої пару тисяч на рік, інакше ми повстанемо!"
-
Bobb
-
-
- Подякував: 40 раз.
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 15:22
evgenkh написав:Bobb Если бы деньги были в ИРЦ, никаких вопросов и претензий бы не было. Но деньги вернулись на текущий счет, и их нужно выплачивать. Деньги мне вернулись на тот самый счет, на который они вносились. Вернулись в том же количестве. Еще раз повторяю, если бы я в марте не вносил эти деньги, а сейчас они пришли, то я бы от них отказался. это не мои деньги. Если бы деньги остались в ИРЦ, я бы их требовал у ИРЦ. Но деньги вернулись на мой счет. Их нужно выплачивать. А если они вернулись не живыми, а мертвыми, то это будет Полищук отвечать, почему он вернул их мертвыми, вкладчиков этот вопрос не касается. Мы вносили на текущий счет живые деньги.
у вас ситуация мне напоминает, как многих вкладчиков нагрела кассир в банке ощад, имекс и др. там у клиентов на руках были и договора и прих. ордера. НО...... кассир их не провела, а положила эти бабки в свою сумку. вроде вся правда на стороне клиента, и ему банкир говорит - простите, конечно мы виноваты, но только идите в суд и подавайте на меня иск  если суд вынесет решение в вашу пользу, ТО ВОЗМОЖНО ВЫПЛАЧУ. По имексу знаю клиент судился с банком три года
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 06 лип, 2016 15:23
cellar написав:хотя виноватые какраз нбу и фонд и те кто им все это позволяет делать
Знайдіть на попередній сторінці картинку, яку я виклав і перечитайте ще раз. Там змальовано трішки інший погляд на те, хто винуватий.
-
Bobb
-
-
- Подякував: 40 раз.
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 15:26
Квесторе_поверніться написав:На час введення ТА залишок коштів на 2620 гарантується Фондом в межах 200000 грн. Все згідно Закону.
Господин Bobb имеет на этот счет другое мнение, более государственное. Он считает, что деньги на моем счету были нарисованы, поэтому и выплачиваться они не должны. И вряд ли вы сможете его переубедить. Человек мыслит по-государственному, значит он в этой системе что-то имеет.
-
evgenkh
-
-
- Подякував: 164 раз.
- Подякували: 17 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 15:26
Webracer написав: 0720 написав: Webracer написав:Закон України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» Розділ ІI. ПРАВОВИЙ СТАТУС ФОНДУ ТА ЙОГО КЕРІВНІ ОРГАНИ Стаття 5. Підзвітність Фонду Фонд підзвітний Верховній Раді України, Кабінету Міністрів України та Національному банку України.
це в теорії по факту — нікому не підзвітний і нікому не підсудний
З такою логікою і ваш договір про депозит — це лише теорія і виконувати його не обов'язково. Тому забудьте про свої гроші.
ви за мою логіку і за мій депозит не турбуйтесь йдіть вже до каси фонду чи хто там вам платить, — заробили копійчину своїми коментарями
-
0720
-
5
-
- Подякував: 133 раз.
- Подякували: 1872 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 15:27
Bobb написав: cellar написав:хотя виноватые какраз нбу и фонд и те кто им все это позволяет делать
Знайдіть на попередній сторінці картинку, яку я виклав і перечитайте ще раз. Там змальовано трішки інший погляд на те, хто винуватий.
конешно конешно, кто поставил киоск и таксует - враги народа, кто насобирал на ягуары и имеет в месяц только официально зарплату с бюджета равную среднему вкладу в банке - величайшее управители.
-
cellar
-
-
- Подякував: 455 раз.
- Подякували: 451 раз.
-
-
Профіль
-
-
|