|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 06 лип, 2016 15:58
Bobb написав: 0720 написав:"інакше ми повстанемо" це як раз позиція тих самих керманичей які завдяки шинам і каструлям в 2013-2014 опинилися у руля і тепер мають змогу грабувати людей через НБУ та ФГВ саме завдяки таким "повстанням" клієнти втратили вже близько 500 млрд грн в банках, які визнані неплатоспроможними Нацбанком і в подальшому розграбовані Фондом (клієнти — маються на увазі всі: юрособи, ФОП, фізособи 200+ та 200-) Тому вашу претензію типу "інакше ми повстанемо" слід адресувати саме дупутататм-парасюкам, мерам-кличкам, міністрам-яценюкам та їм подібним. Саме вони свого часу і "повстали" і натворили весь цей гіркий катаклізм, перетворивши і без того не дуже правову державу — вже зовсім в лохотрон і бандитський цирк
Це абсолютно емоційна та несправедлива позиція (причому з певним душком), ви ж самі це розумієте, тому дозвольте, навіть коментувати не буду
слив засчитан, мистер тролль 0720 написав:водночас, я і сам із задоволенням стану на бік держави — але не раніше ніж вона стане державою і буде поводитись саме як держава, а не як кодло вороватих тимчасових хапуг
А моя основна думка - що держава, якраз, ми з вами і є. А ми з вами - якраз і є "кодло вороватих тимчасових хапуг". Ситуація з Михайлівським досить добре висвітлила одну із граней цієї нашої сторони.
ця тролляча демагогія, можливо, спрацьовує на мінфіні, а тут аж ніяк не працює можливо, ви й належите до кодла вороватих тимчасових хапуг, то й кажіть виключно за себе а переважна більшість тут не тільки не належить до цього кодла, а навіть і можливості такої не має — не може бути хапугою той, кому нема чого хапати так воно все й працює: ті 500 млрд грн які були захапані хапугами — саме стільки і було втрачено іншою частиною суспільства, яка себе до хапуг не причислює
-
0720
-
5
-
- Подякував: 133 раз.
- Подякували: 1872 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 16:04
Bobb написав:Перечитайте ще раз текст на рисунку, який я приклав. Ну ви ж цитуєте його слово в слово.
ти на ставці сидиш, чи платять тобі від кількості постів?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 06 лип, 2016 16:05
Квесторе_поверніться написав:На яку букву назва Вашого кишенькового?
Та беріть будь-яку букву, не думаю що помилитесь ) Всі кишенькові банки однакові - перерозподіл коштів: банки-пилососи збирають кошти депозитчиків, банки-гаманці - перерозподіляють кошти від одних пов'язаних організацій іншим. В обидвох випадках, в більшості випадків, їх кредити тільки називаються кредитами, а насправді оту суму потрібно було віддати отим хорошим людям Це, до речі, до питання чому у нас позакривали стільки банків. Бо більшість з них і не банками були за своєю суттю.
Востаннє редагувалось Bobb в Сер 06 лип, 2016 16:08, всього редагувалось 1 раз.
-
Bobb
-
-
- Подякував: 40 раз.
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 16:06
V2 написав: 0720 написав:фонд нікому не підзвітний і нікому не підсудний, — що хоче те й робить
Дивує, що таке пише юрист Стаття 5. Підзвітність Фонду 1. Фонд підзвітний Верховній Раді України, Кабінету Міністрів України та Національному банку України. Фонд є юридичною особою публічного права Стаття 124 Конституції України Юрисдикція судів поширюється на всі правовідносини, що виникають у державі.
це в теорії, а по факту нікому не підзвітний і нікому не підсудний і я знаю про що кажу, бо постійно беру участь в судових засіданнях за участі представників фонду грабування суди ухвалюють рішення проти фонду лише в тому разі, коли всі можливості вигородити фонд вичерпані, такі випадки є, але їх дуже, дуже мало в більшості випадків (до 90% спорів в адміністративній юрисдикції, трохи менший відсоток в цивільній юрисдикції) суд вигорожує і покриває фонд та його уповноважених осіб — і викривлене тлумачення криво прописаного закону надає судам великі можливості для такого вигорожування саме тому і звернувся Верховний Суд до Конституційного Суду з поданням щодо неконституційності закону про систему гарантування, але Коснтитуційний Суд у нас зовсім ручний і залежний — тому результат цього розгляду можна передбачити вже зараз
-
0720
-
5
-
- Подякував: 133 раз.
- Подякували: 1872 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 16:06
flyman написав:ти на ставці сидиш, чи платять тобі від кількості постів?
Оце хто би говорив! ))) Все одно, коли любитель г*внобанків Скупердяй звинувачує когось у копрофілії )))
-
Bobb
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 16:11
Bobb написав: Квесторе_поверніться написав:На яку букву назва Вашого кишенькового?
Та беріть будь-яку букву, не думаю що помилитесь ) Всі кишенькові банки однакові - перерозподіл коштів: банки-пилососи збирають кошти депозитчиків, банки-гаманці - перерозподіляють кошти від одних організацій іншим. В обидвох випадках, в більшості випадків, їх кредити тільки називаються кредитами, а насправді оту суму потрібно було віддати отим хорошим людям Це, до речі, до питання чому у нас позакривали стільки банків. Бо більшість з них і не банками були за своєю суттю.
Не погоджусь. Є в нас некептивні банчики. Кредо банк чи КредіАгріколь наприклад...і багато інших можна навести. Навіть той же Траст що з фізиками працює. Правда зараз не в найкращому стані але прагне до життя. Так що..... кажіть букву. 
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 16:13
Bobb написав: flyman написав:ти на ставці сидиш, чи платять тобі від кількості постів?
Оце хто би говорив! ))) Все одно, коли любитель г*внобанків Скупердяй звинувачує когось у копрофілії )))
а по суті буде відповідь?
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 06 лип, 2016 16:15
Квесторе_поверніться написав:Так що..... кажіть букву. 
той чмир відволікає від теми, що хвонд досі не призначив банки-агенти і не почав виплати.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 06 лип, 2016 16:15
flyman написав:а по суті буде відповідь?
Я думав, що це не питання, а просто бажання образити і певна форумна ревність ) А моя відповідь - пояснення, що такого персонажа, тим більше після такого пассажу я просто не сприйматиму всерйоз. P.S.: Таки був правий )
-
Bobb
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2016 16:17
Flyman, щось ініціативна група навіть домогтися щоб виписки почали давати не змогла. 
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
|