|
|
![]() Re: КОНКУРС: Де сховати гроші у квартирі?Дарю рецепт. Сверлите в стене отверстие самой распространенной коронкой диаметр 60 мм, вставляете деньги, за ними самую распространенную гранату Ф-1 (диаметр 55мм)со снятой чекой. Закрываете розеткой, картинкой, не важно. Главное не перепутать и вложить учебную.
![]() Re: КОНКУРС: Де сховати гроші у квартирі?350 гривен 1- 2-копеечными монетами затянуло больше 10 килограмм. Думаю не надо обьяснять что ваши тысячи мелочью вообще никто не вынесет
![]() ![]() Ну а якщо по темі, то треба ховати в ДУЖЕ СМЕРДЮЧІ ШКАРПЕТКИ(НОСКИ)!
![]() Востаннє редагувалось root в П'ят 08 лип, 2016 18:27, всього редагувалось 3 разів.
![]() Re: КОНКУРС: Де сховати гроші у квартирі?основную часть средств в :
1. плинтусах; 2. если в доме нет горячей воды то в фальшивом полотенцесушителе в ванной. остальную часть положить в баре, рядом с начатой бутылкой вискаря нашпиговонаго клофелином, рядом с вискариком можно оставить бутылочку винца или содовой, но тоже с клофелином. Если вора очень жалко, то клофелин заменить на лошадинную дозу быстродействующего слабительного, но тут возможно прийдется потратится на услуги клининговой конторы ![]() Купить недвижимость, а потом продать, если нужны будут деньги. Дом не нужно прятать и его трудно украсть!
– Где же драгоценности? – закричал предводитель. – Где, где, – передразнил старик, – тут, солдатик, соображение надо иметь. Вот они! – Где? Где? – Да вот они! – закричал румяный старик, радуясь произведенному эффекту. – Вот они! Очки протри! Клуб на них построили, солдатик! Видишь? Вот он, клуб! Паровое отопление, шахматы с часами, буфет, театр, в галошах не пускают! Илья Ильф, Евгений Петров «Двенадцать стульев» ![]() Схованка длягрошейМодератор У мене приватний будинок. Але і в ньому можна сховати. А Ви не рекламуєте депозити в банку? Я б здав гроші на депозит, але спочатку потрібно виторгувати нормальні умови. Наприклад, повернути кошти достроково при зміні валютного законодавства НБУ або зміни в законодавстві про банки чи депозити. Якщо у мене вдома, то можна було б на горищі в якомусь посуді чи іншому місці, щоб миші не дістали. Можна в герметичній упаковці в унітазі. В хорошій упаковці під шифером (листи шиферу перекриваються на 10-15 см, а цього досить, щоб засунути гроші бажано з північної сторони покрівлі і прикріпити їх чимось, щоб не випали. Під шафою. За задньою кришкою телевізора. Прикріпити скотчем знизу до мийки на кухні чи умивальника.Зашити в подушку, якщо сума більш-менш. Є ще підсобні приміщення-отам є де розгулятися уяві.В кожного по різному. Головне зробити гроші недоступними до вологи і мишей.В непрацюючій розетці? А скільки там сховаєш? 1-2 купюри? А завтра знову діставати? непрактично. Але... це все згодиться при умові, що "гості" не застануть вас вдома, бо паяльник чи праска швидко відкривають всі схованки. Ви не рекламуєте депозити. А чи Ви не агент Бені Крика? Щось у Вашому тексті помилочка підозріла, а Беня неначе не міг похвалитися правописом... Може у нього криза жанру і він вже не може знайти заховані грошики? На жаль, у мене немає , що ховати, але коньяк я поважаю!
![]() Re: КОНКУРС: Де сховати гроші у квартирі?За огромным шкафом. Двигать то его никто не будет) Но вдруг если ......, то хоть пыль протрете!)
![]()
|
|