На дату виплати дорахували додаткові 3,5% річні ,
другий депозит також віддали без проблем.
навіть три центи в банку докупила а то мій хвостик до видачі складав ****49,97 дол щоб було банку легше

Зараз задумуюсь про новий депозит ..
|
|
![]() хотіла би дописати по поводу 2 депозиту раньтьє... там де в мене були проблемі в заяві по додатковим відсоткам .
На дату виплати дорахували додаткові 3,5% річні , другий депозит також віддали без проблем. навіть три центи в банку докупила а то мій хвостик до видачі складав ****49,97 дол щоб було банку легше ![]() Зараз задумуюсь про новий депозит ..
![]() О Кишине. Комисии - первое снятие со счета будет даром для Вас, а второе 25 гривен. Но это за календарный месяц. Считаю, что это мало, т.е. 1 % от суммы 2 500 гривень. Счет текущий 2620. Это хорошо, так как при последнем моратории на досрочное снятие депо такой счет бы не попал.
![]() добрый день.
есть ли у кого-нибудь возможность и желание сравнить интернет-банкинги кредобанка и универсала? качество службы поддержки? может быть, просто сильные и слабые стороны i-банкинга и службы поддержки? спасибо.
![]() Але у випадку банкрутства Фонд гарантування вкладів не поверне вам кошти бо це не депозитний рахунок.
![]()
![]() Декілька місяців тому відкрив рахунок "Кишеня", безкартковий. З підключенням до і-банкінга.
Десь тиждень тому зайшов на свій рахунок - а там залишок "0.00" ![]() Почав додзвонюватися, виявилося що вони поміняли рахунки і треба йти в своє відділення. Прийшов, сказали що змінили рахунки, я так зрозумів що перевели з 2620 на 2630. ![]() Хтось також мав таке?
|
|