|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Сер 22 лип, 2009 19:59
Jolly Fall
1)..дались Вам ці "копійки"..кілька тижнів тому були, зараз може нема..це ж реф..а не стаб. кредит.
2).."затвердження розміщення" і є фіксацією збільшення статутного капіталу..
3)..не агент.
4)...деякі провали ліквідності ВТБ можна пояснити:
... орієнтацією на корпоративну клієнтуру..яка в кризу виявилась дуже слабким пасивом...ну а кредити корпоративним клієнтам мають звичку гаситись не щомісячно а згідно графіку раз в квартал або раз на рік..от і трохи "рвало"..
....ну і якість самого кредитного портфеля...не ідеальна... останнім часом швидко роздавали... і керують наші а Пітер далеко... 
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 23 лип, 2009 01:13
Квесторе , а таке трохи технічне запитання : було дуже багато галасу минулого тижня, коли Ерсте приймав кошти на депозит під пільговий курс.
Які тільки варіанти не висловлювались - і піраміда, і "лоханулись". Но не зустрів варіанта, що їм терміново було потрібно наприклад привести у норму співвідношення активів и пассивів.
Це якось можливо перевірити без інсайда ?
-
yamahaman
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 23 лип, 2009 08:39
yamahaman написав:Квесторе , а таке трохи технічне запитання : було дуже багато галасу минулого тижня, коли Ерсте приймав кошти на депозит під пільговий курс.
Які тільки варіанти не висловлювались - і піраміда, і "лоханулись". Но не зустрів варіанта, що їм терміново було потрібно наприклад привести у норму співвідношення активів и пассивів.
Будьте спок ! Сам ДС за него поручился 
-
Арамат
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 23 лип, 2009 09:59
[quote]Re: Ще раз про Ерсте
yamahaman писал(а):
Квесторе , а таке трохи технічне запитання : було дуже багато галасу минулого тижня, коли Ерсте приймав кошти на депозит під пільговий курс.
Будьте спок ! Сам ДС за него поручился[quote]
Дякую, але я власно не хвилююсь (стосунків з цім банком не маю).
Цікавить, як би так мовити, "природа речей".
-
yamahaman
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 23 лип, 2009 10:31
Yamahaman
Інсайда немаю.
Можливо, просто приводили відкриту валютну позицію до нормативу. Так щоб валюта не покинула стіни банку, та й ресурсна база при цьому зростає. 
-
steven
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 23 лип, 2009 11:08
Тор написав:Недавние ссылки на статьи про кризис в Аргентине навели на размышления и подробное изучение и сравневнение нынешней ситуации. Так вот Внешний долг Украины около 100 млрд. у.е. или 56 % от ВВП(на начало 2009 года, сейчас ВВП упало на 20%), так вот Аргентине МВФ перестал давать кредиты когда долг был 132 млрд. потом государство в один прекрастный день заморозило все вклады и честно сказало отдадим не раньше чем через 5-10 лет. Сейчас, насколько я знаю, Аргентина расчитывается с МВФ землями. Так что возможно ВСЁ, и думаю если и будут применятся меры что бы удержать гривну (или просто денежную масу в банках) то уже уж очень кардинальные и не побоятсяя ничего.
ЮВТ прокречит с венами на шее брызжа слюной с телеэкранов что то типа "Цеж для нашого блага, Україно! Підтримайте економіку,зрозумійте нас, будте патріотами! врятуймо державу! Не здамося в брудні лапи західної кризи!.....и т. д."
ну так это внешний долг вроде как не украины 100 млрд. а всех - и государтсва и банков и предприятий. а госдолг - около 32 млрд... так что обслуживать только эти деньги надо.... остальное -не проблема государства....
-
asu95
-
-
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 23 лип, 2009 11:19
asu95
вообще госдолг украины внешний 18 млдр..... сущие пустяки...
Чи збанкрутує Україна
Якщо раніше ризики за зовнішніми українськими позиками підігрівалися чутками про доведення країни до дефолту заради продовження президентського терміну Віктора Ющенка, то тепер злагодженість роботи глави держави і прем'єра у питаннях співробітництва з МВФ значно знизила побоювання інвесторів.
http://www.epravda.com.ua/markets/4a1ba99d572ff/
-
asu95
-
-
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 23 лип, 2009 11:38
asu95 написав:Тор написав:Недавние ссылки на статьи про кризис в Аргентине навели на размышления и подробное изучение и сравневнение нынешней ситуации. Так вот Внешний долг Украины около 100 млрд. у.е. или 56 % от ВВП(на начало 2009 года, сейчас ВВП упало на 20%), так вот Аргентине МВФ перестал давать кредиты когда долг был 132 млрд. потом государство в один прекрастный день заморозило все вклады и честно сказало отдадим не раньше чем через 5-10 лет. Сейчас, насколько я знаю, Аргентина расчитывается с МВФ землями. Так что возможно ВСЁ, и думаю если и будут применятся меры что бы удержать гривну (или просто денежную масу в банках) то уже уж очень кардинальные и не побоятсяя ничего.
ЮВТ прокречит с венами на шее брызжа слюной с телеэкранов что то типа "Цеж для нашого блага, Україно! Підтримайте економіку,зрозумійте нас, будте патріотами! врятуймо державу! Не здамося в брудні лапи західної кризи!.....и т. д."
ну так это внешний долг вроде как не украины 100 млрд. а всех - и государтсва и банков и предприятий. а госдолг - около 32 млрд... так что обслуживать только эти деньги надо.... остальное -не проблема государства....
Насколько я знаю (не помню источника) кредиты выдавались нашим банкам под гарантии государства а это еще +2 ярда
-
Тор
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 23 лип, 2009 11:59
nikis написав:Нацбанк с 20 июля текущего года вводит временную администрацию в ОАО «Банк «Столица» сроком на один год.
Сайт НБУ отмечает, что данное решение предусматривается постановлением НБУ №408 от 17 июля 2009 года.
Так, временным администратором банка назначен независимый эксперт Игорь Полховский.
это случайно не бывший ведущий спортивных новостей на канале 1+1??
вот смеху-то будет, если он...
-
Ilizarov
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 23 лип, 2009 12:00
yamahaman написав:Квесторе , а таке трохи технічне запитання : було дуже багато галасу минулого тижня, коли Ерсте приймав кошти на депозит під пільговий курс.
а тільки минулого тижня?
а то я відкривав там депозит 2 тижні тому і ніякого пільгового курсу там не було.
-
Ilizarov
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему