Первый написав:2 Флай Почалися виплати в Михайлівському. Який напівпідвал будеш брати? Зы витрати пов'язані з отриманням виплат будеш від чистого грошового потоку віднімати?
Первый написав:2 Флай Почалися виплати в Михайлівському. Який напівпідвал будеш брати? Зы витрати пов'язані з отриманням виплат будеш від чистого грошового потоку віднімати?
Втрати (недоотриманий дохід) очікуються лише на 2 місячному простої, але спочатку тре пеньонзи отримати, там сума в межах 1/4 Фонда. Я приводив варіант, в Ірепені напівпідвал із газом в Грінлайф-2. І 3к на партері в довоєнній кам"яниці з 0,5м стінами в в Щуцині під імпотеку. Зсилки я кидав.
yura_ написав:Слушай, доцент, я говорил тебе, что я завязал? Говорил? <…> Я говорил, чтоб ты больше не приходил? Говорил? <…> Я говорил тебе — с лестницы спущу? Говорил? <…> Ну вот и не обижайся.
1018
это приговор!!! (С)
Скоро на Домік.уа буде менше 1000 дол/м2. Фейслес, де мій коньяк, що Ви проспорили?
Первый написав:2 флай Для того щоб отримати пеньйози треба телепортуватися в Україну. А це коштує не втраченого доходу, а реальних грошей.
То таке... Напівпідвали зараз дешевші ніж аналогічні в минулому році?
Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
Пеньонзи в БС вже більше року "подроблені як вшир так і вдаль" в 2Д площині координат банок та осіб "наближених і довірених" із розрахунку наповнення 1банки < 1Фонда. Крім того, довіреність покищо рулить. Телепортація потрібна лише для ОКРЖНих цокольних справ. Тут я ще не визначився із довіреною особою, може Natt?
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 15 лип, 2016 10:24, всього редагувалось 2 разів.
"Гляньте, какую красоту строят киевлянам. Ширина квартиры от стены до стены 2.785 м. Прелесть! Это уже чем ширина вагона. Хавайте. Заходишь в метро и чувствуешь себя свободно!"
- Хрущевки возвращаются - Покажите мне квартиру с одним окном в хрущевке. - Да, согласен. Это оскорбление для хрущевок. Они были гораздо больше.
Востаннє редагувалось Foridm в П'ят 15 лип, 2016 10:30, всього редагувалось 1 раз.
"Гляньте, какую красоту строят киевлянам. Ширина квартиры от стены до стены 2.785 м. Прелесть! Это уже чем ширина вагона. Хавайте. Заходишь в метро и чувствуешь себя свободно!"
наступний етап - общажки і б.у. ж.д. контейнерів та цистерн обкладених пінопластом.
наступний етап - общажки і б.у. ж.д. контейнерів та цистерн обкладених пінопластом.
Здрастє. Наступный этап это ЦП РТ и прочая хрень па 1000 в зданом доме от застройщика. При этом построенное за свои. А если дом в ипенях, то Чел будет доставать 200 кгрн и па морде стройбанам, если вентфасад не з итальянского керамогранита а из атема...
Здрастє. Наступный этап это ЦП РТ и прочая хрень па 1000 в зданом доме от застройщика. При этом построенное за свои. А если дом в ипенях, то Чел будет доставать 200 кгрн и па морде стройбанам, если вентфасад не з итальянского керамогранита а из атема...
можливо, вчора з полячкою-рилом була розмова, то вона приблизно сказала так: технології розвиваються,матеріали дешевшають, а їх якість стає кращою. а сусіди в офісі розмовляли теж про не рухомість, то розказував один з них про знайомого. Той замовив коробку у фірми, то приїхала бригада і за тиждень збацала коробку будинку "під внутрішні роботи",а в серпні вже думає заселятися. Загальна тенденція в молоді в Шуцині: в передмістя в приватний будинок або низькоповерховий, малосімейний блок (таунхауз шолі).