Mirax написав:Вам ще повезло, що поміняють по теперішньому курсу. Я коли відкривав депозит, поміняв 3000 євро на гривні (бо на них були проценти в 1.5 раза вищі, і повірив вже національній валюті) і їх поклав на депозит. В результаті цієї "геніальної" оборутки маю за два роки чистих втрат 1000 євро!... це при умові якщо весь депозит повернуть відразу, а не затянуть коли євро буде по 20гривень... Добре що це був лише пробний камінчик. Тепер навчили мене довіряти національній валюті і нашим банкам.
ми тут всі отримали дуже дорогі юридичні і економічні знання за свої гроші. Я ще з золотим депозитом в Надрах погралася на 5000 USD. Погано, що ніхто не думає про завтра і не розуміє, що заплативши високу ціну за свої знання, люди вже ніколи не понесуть свої гроші в банк. Сьогодні вони нас кинули, а завтра ми до них принесемо велику дулю і дзуськи вони зможуть заробити. Сьогодні людям показали, що немає можливості зробити заощадження на старість, а в старості всі ці люди зубожіють і будуть трусити соціальне забеспечення як грушу і владі їдоведеться витрачати бюджетні гроші на підтримку штанів у людей, які в інших умовах мали б заощадження.
Sorry за офтоп..