baraka написав:По поводу "досвідчених фахівців" - весьма вероятно, что у бараки сертификатов в IT больше чем у всех специалистов домика и риэлта вместе взятых.
Ви як мала дитина. В феодальній державі це не грає жодної ролі.
Підведіть опитування на вулиці - хто знає про домік.уа, ріелт.уа і про бомбер. Бомбер настільки незручний у користуванні, що немає сенсу розглядати його. Мабуть, він придуманий саме для айтишнєгов.
Востаннє редагувалось Frant в Суб 16 лип, 2016 10:53, всього редагувалось 1 раз.
Frant Не очікував, що ви такий дешевий балабол. Цікаво, що якщо медіяна по бомберу так і не проб'є оговорену цифру до кінця літа, ви за ваші висери тут вибачитесь?
Faceless написав:ant Не очікував, що ви такий дешевий балабол.
не дешевший ніж Ви, до речі.
Тобто з фактом що ви балабол не сперечаєтесь? Барака не наводив доказів того, що я програв, а вже середина липня, до речі. Те, що ви намагаєтесь мухлювати й до строку триндите про нібито "перемогу" - це балабольство на рівні дитсадка
Frant написав:Як за даними Домік.уа і Ріелт.уа - вона вже мусить бути давно пробита.
До дупи Домік.уа і Ріелт.уа У умовах був один ресурс і чіткі критерії.
Frant написав:Щось з невизначенністю розрахунків у пана Бараки є певні проблеми.
Проблеми у вас, що ви бажане видаєте за дійсність. І балаболите, балаболите, і балаболите. Сором.
Домік і Ріалт робляться групою досвідчених фахівців. А на Бомбері - один Барака, який ще чимось зайнятий.
В Харькове тоже был один индекс в 2009, а потом его автор признался, что ему нужно было купить и он накручивал результат.
Пишу не к Vlad442, но к тем, кто сомневается в стате бомбера.
На всякий случай, если кто-то не услышал - любой может проверить генерируемую бомбером стату. Надо тыцнуть как показано на картинке ниже (или на любой другой район) и вы получите список объеков, по которым построена стата.
Для контрольного выстрела, сообщу, что интересующими меня бетонометрами в Киеве я уже затарился, и сейчас на финальном этапе процесса ремонта (с начала весны). Так что, даже с этой меркантильной стороны - личной заинтересованности куда "рисовать" стату у меня нет.