Козак-характерник написав:Ніяких адміністративних судів! Одразу в цивільний! Питання: 1. До кого позиватися на юридичну особу Фонд? Чи краще персонально на Іраклія за службове недбальство, що призвело до втрати приватної власності і упущеної вигоди? 2. Можна ж судитися по місцю проживання в такому випадку?
уповноважена особа підзвітна фонду і саме фонд несе відповідальність за всі її рішення та дії (бездіяльність)
проте можно поставити співідповідачем і його, якщо дуже хочеться — однак в нього немає цивільної правоздатності (лише адміністративна), отже співвідповідачем його має сенс ставити лише в адміністративному суді, а в цивільному лише зазначити відповідні норми закону, згідно з якими за всі дії та рішення УО відповідає фонд)
банк також можна залучити співвідповідачем — або краще третьою особою, бо стягнути з банку все одно нічого неможливо завдяки приінятому дупутатами-дeбілами закону 78-VIII dsl 28/12/2014
судитися по місцю проживання можна в тих випадках, які зазначені в статті 110 ЦПК
вважаю, что частина 5 цієї статті підходить, бо клієнт банку є споживачем фінансових послуг в розумінні законодавства про захист прав споживачів
а щодо адміністративного позову — деякі переваги є і в адміністративному судочинстві, бо там тягар доказування покладається на відповідача
втім, в ОАСК судді зазвичай не хочуть застосовувати норму ч.2 ст.71 КАС і покладати тягар доказування на фонд, і самі роблять всю роботу фонду за нього, — отака фігня, малятки
проте, і в ОАСК є грамотні і чесні судді, просто їх там менше аніж інших суддів
Востаннє редагувалось 0720 в Суб 16 лип, 2016 13:34, всього редагувалось 1 раз.
ol_zy написав:требуйте выписку с 18-го обещали давать - этого более чем достаточно. И, думаю, хватит хоть одного договора - чтобы сразу показать, что вы клиент, а ссылаться можно на выписку. Даже если нет с печатью приложите копию из ИБ (скриншот) обязаны ответить по всем указанным Вами счетам. Договора есть и у банка. Не думаю, что настолько обнаглеют, что откажут на том основании, что вы договор не предоставили. В крайнем случае в суд, если там суммы , которые того заслуживают.
у меня открыто 6 договоров. 5 есть. 1го нет. сумма там 3500 долларов. и понимаю, что с ним пролетаю. хотя есть предыдущий договор. Я скажу что суд это не лучший вариант. Да и гарантии никакой нет
ничего никто не пролетает, всё можно сделать и без оригинала договора, если есть по нему другие первичные документы (квитанция о внесении, выписки, и т.п.)
т.е первичного договора. на который вносились деньги достаточно? потом перекинуты были на другой
Заради Іраклія до Києва я не поїду, підфартило йому! Отже цивільний суд по місцю проживання. Відповідач Фонд. І досить нам тих писульок на заборі від бандитів! Онлі суд!
Джек написав:у меня открыто 6 договоров. 5 есть. 1го нет. сумма там 3500 долларов. и понимаю, что с ним пролетаю. хотя есть предыдущий договор. Я скажу что суд это не лучший вариант. Да и гарантии никакой нет
ничего никто не пролетает, всё можно сделать и без оригинала договора, если есть по нему другие первичные документы (квитанция о внесении, выписки, и т.п.)
т.е первичного договора. на который вносились деньги достаточно? потом перекинуты были на другой
абсолютно достаточно
пусть они сами в суде показывают, что и куда было перекинуто, и на основании чего перекидывалось
Козак-характерник написав:Заради Іраклія до Києва я не поїду, підфартило йому! Отже цивільний суд по місцю проживання. Відповідач Фонд. І досить нам тих писульок на заборі від бандитів! Онлі суд!
не обов'язково кудись їхати, все можно робити через пошту
Козак-характерник написав:Заради Іраклія до Києва я не поїду, підфартило йому! Отже цивільний суд по місцю проживання. Відповідач Фонд. І досить нам тих писульок на заборі від бандитів! Онлі суд!