|
Ощадбанк (2005 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Суб 16 лип, 2016 22:59
соколок
а если самостоятельно установить в Ощад24, не сработает? Выглядит всё красиво. Спрашиваю, потому что не часто пользуюсь картами Ощада.
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
- Подякував: 100 раз.
- Подякували: 1145 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 лип, 2016 01:13
rufius написав:соколок а если самостоятельно установить в Ощад24, не сработает? Выглядит всё красиво. Спрашиваю, потому что не часто пользуюсь картами Ощада.
Нет необходимости платить 5грн\мес за Ощад24 в связи с неиспользованием оного. 
-
соколок
-
-
- Подякував: 199 раз.
- Подякували: 26 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 лип, 2016 10:13
соколок написав: rufius написав:соколок а если самостоятельно установить в Ощад24, не сработает? Выглядит всё красиво. Спрашиваю, потому что не часто пользуюсь картами Ощада.
Нет необходимости платить 5грн\мес за Ощад24 в связи с неиспользованием оного. 
Вообщето здесь мульён раз описывалосьбесплатное обслуживание в ИБ А лимиты можно только в ИБ бесплатно менять Но, у Ощада бывают заскоки, когда лимиты по картам ВДРУГ не меняются, хотя в ИБ рисуются любые. Подобное было с МК(мнгновенка) этой зимой 
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 17 лип, 2016 11:54
BigMan написав:Нет. Они озвучили срок ожидания 6 месяцев. В мариупольском готовы были перебранчевать, но на условиях открытия депо, с миним. ср. 6 месяцев. Даже срок депозита мне навязывали, держат за тупого барана. Банальное вымогательство со стороны банка.
Ну вы даёте ... что ж вы от "представителя банка" то хотите ,если даже заяву не писали. Она этот срок(6 месяцев)не изменит. По поводу нового депозита - у меня никто не требовал никакого депозита.
-
designarm
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 лип, 2016 12:07
Я хочу от банка выполнения условий договора. В договоре указана дата возвращения тела депо на карточный счет, и с этого момента деньги становятся доступными мне посредством карты, которая кстати активна.
Этого не произошло. Банк без пояснений оставил средства на 2635 и прекратил начислять и выплачивать %. Чем лишил меня возможности распоряжаться своими средствами. А так как я явлЯюсь получателем финуслуг, то вправе требовать от банка компенсацию за каждый день.
-
BigMan
-
-
- Подякував: 55 раз.
- Подякували: 56 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 лип, 2016 16:33
Хочу сказати, що для моєї родини це самий кращий банк з усіх, свою родину я с успіхом пристроїв у філію - Луганське обласне управління, я , Оверчук Олександр Михайлович, працюю заступником начальника з мікро-,малого та середнього бізнесу моєї філії, моя жінка, Оверчук Світлана Михайлівна, працює начальником відділу забезпечення здійснення пасивних та касових операцій, моя сестра, Оверчук Наталія Михайлівна, працює в Бек - офісі, мій племінник, Галамага Дмитро Андрійович, працює заступником начальника відділу по роботі з проблемними активами, а жінка мого племінника, Галамага Аліна Юріївна, працює заступником начальника відділу забезпечення здійснення пасивних та касових операцій, як раз заступник моєї жінки, і все у мене добре, це мій банк, це моя країна, я найкращий корупціонер, а на інших мені нас.....
-
sashaov
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 лип, 2016 17:24
sashaov написав:Хочу сказати, що для моєї родини це самий кращий банк з усіх, свою родину я с успіхом пристроїв у філію - Луганське обласне управління, я , Оверчук Олександр Михайлович, працюю заступником начальника з мікро-,малого та середнього бізнесу моєї філії, моя жінка, Оверчук Світлана Михайлівна, працює начальником відділу забезпечення здійснення пасивних та касових операцій, моя сестра, Оверчук Наталія Михайлівна, працює в Бек - офісі, мій племінник, Галамага Дмитро Андрійович, працює заступником начальника відділу по роботі з проблемними активами, а жінка мого племінника, Галамага Аліна Юріївна, працює заступником начальника відділу забезпечення здійснення пасивних та касових операцій, як раз заступник моєї жінки, і все у мене добре, це мій банк, це моя країна, я найкращий корупціонер, а на інших мені нас.....
КраССавчик! Это его первый пост. Как про родственные связи с "тетушкой ГО" не упомянул?!
-
BigMan
-
-
- Подякував: 55 раз.
- Подякували: 56 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 лип, 2016 21:36
BigMan написав:КраССавчик! Это его первый пост. Как про родственные связи с "тетушкой ГО" не упомянул?!
это подстава от третьего лица. бедные люди.... нашли себя только в Ощаде, ягуаров им даже во сне не видать.
-
Goodman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 576 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 18 лип, 2016 09:42
соколок написав:OschadbankUAЯкщо треба збільшити дений ліміт на інтернет-операції (який знизив Ощадбанк), чому при дзвінку на ГЛ пропонують лише деактивівути ліміт від 1 дня до 30? Кажуть звертатися до обслуговуючого відділення або підключити Ощад24. Проте Ощад24 немає смислу - платити 5 грн в міс лише для одноразового коригування ліміту? І у відділенні при зверненні - кажуть звертатися із цим питанням на гарячу лінію. Чому на ГЛ не можна збільшити суму деного ліміту на інтернет-операції. Коли це питання буде передано до керівництва?
Доброго дня! Збільшення ліміту на розрахунки можливо через веб-банкінг, або зателефонувавши до Контак-центру для деактивації. Якщо ж Ви бажаєте збільшити ліміт на розрахунки строком більше ніж на 30 днів, тоді Вам необхідно звернутись до відділення банку з письмовою заявою.
-
OschadbankUA
-
-
- Заблокований
- Подякували: 38 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 18 лип, 2016 09:45
designarm написав:Извините за надоедливость : а если оформлена доверенность на депо - тот человек на которого оформлена доверенность, может закрыть депо ?
Добрый день! При условии, когда в доверенности указано, что доверенное лицо может закрыть депозит.
-
OschadbankUA
-
-
- Заблокований
- Подякували: 38 раз.
-
-
Профіль
-
-