Укргазбанк (2009 - 2021)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 189190191192193 ... 1075>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Укргазбанк (2009 - 2021) 3 5 703
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
26%
186
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
15%
104
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
15%
105
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
18%
130
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
25%
178
Всього голосів : 703
Повідомлення Додано: Чет 23 лип, 2009 11:46

УГБ написав:
Nona9 написав:Ну на такой ответ я и рассчитывала.
Форум свободный и задавать вопросы или не задавать я имею право. И вкладчик я или нет , какая разница для Вас.? А может я хочу им быть и т.д. и т.п. И еще- Трусость не имеет доводов, для нее важно убеждение фактом.

Факт — я представляю Укргазбанк на этом форуме и могу отвечать на интересующие вас вопросы (касательно обслуживания в банке).

Да здесь любой может зарегистрироваться как УГБ, установить себе подпись Администрация и собирать данные о клиентах. Типично для Укргазабанка как раз то, что даже тот, кто якобы отстаивает его интересы, категорически не желает представиться, хотя это и положено в любой честной и прозрачной структуре. Или к Укргазбанку это не относится?:-)

Уважаемые форумчане,

На Форуме не допускаются регистрации ников от имени компаний без разрешения или согласия Администрации форума.
Любой зарегистрированный ник (от имени компании) подвергается проверке на соответствие.
Поэтому человек выступающий под ником УГБ является официальным лицом банка на форуме.

С ув. Модератор
Sallivan

Повідомлення Додано: Чет 23 лип, 2009 12:09

[quote="Nona9"]УГБ, пожайлуста ,представтесь! На каком основании Вы представляете Укргазбанк.? Согласитесь, "УГБ Тямущий "мало для того , чтобы решать вопросы, а также и задавать их клиентам банка.

А на ветке Укрпромбанка Вы не пытаетесь так усердно идентифицировать представителя банка. Может потому, что они не снизошли до общения со столь назойливыми клиентами?
Sof

Подякував: 3 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 23 лип, 2009 12:31

УГБ написав:
25113 написав:Шановний УГБ!

Тисячі вкладників не мали можливість користуватись своїми грошима по декілька місяців.
Вони змушені були кожного дня їздити до вас і знімати по 1 тис. грн. МІСЯЦЯМИ!!!

Яким чином банк планує компенсувати моральні та матеріальні збиткі цим людям?

Уважаемый 25113.

Судя по вашим предыдущим заявлениям на этом форуме, ваш депозит закончился 24.06.2009 (вы не могли к нам ходить месяцами).

Мы еще раз приносим извинения за доставленные неудобства вкладчикам.

Если конкретно у вас сейчас есть проблемы с банком или вы недовольны обслуживанием, сообщите нам — мы обязательно в этом разберемся и примем меры.

Извините 25113, но если вам не трудно, сообщите нам ваше ФИО, контактный телефон и в каком отделении вы обслуживались.

Шановний УГБ.
Дякую Вам за вибачення.
Мій депозит закінчився набагато раніше 24-06-2009, в кінці червня в мене луснув терпець.
Крім того на ВСІ свої заяви та скарги, я не отримав ЖОДНОЇ відповіді не тількі до 24-06-2009, але і до сьогодні.

На сьогодняшній час бажав від банку отримати відповіді на свої скарги та листи. Не хочу особливого ставлення для себе особисто. Тому не маю намір повідомляти свій телефон.
Надайте відповідь усім, хто до Вас звертався. Це значний обсяг роботи, але якщо банк бажає повернути своє ім"я його треба зробити.
Вибачитись перед кожним, тількі тоді до Вас почне змінюватись ставлення.
Тим більш, що з усіх "рекапіталізованих" тількі Ви змогли дійсно відновити роботу.
Користуйтесь нагодою відновлюйте довіру і не робіть дурниць.
Бажаю успіху!

Щодо обслуговування, для мене воно можливе після корінних змін у банку. Тоді, коли будуть усунені причини, що призвели до фактичного краху банку, а вони за 1-2 місяці неможливі. На даний момент Вам просто "дали гроші" і Ви їх повертаєте. До відновлення нормальної роботи, ще дуже далеко.
25113

Повідомлення Додано: Чет 23 лип, 2009 13:21

Sallivan написав:
УГБ написав:
Nona9 написав:Ну на такой ответ я и рассчитывала.
Форум свободный и задавать вопросы или не задавать я имею право. И вкладчик я или нет , какая разница для Вас.? А может я хочу им быть и т.д. и т.п. И еще- Трусость не имеет доводов, для нее важно убеждение фактом.

Факт — я представляю Укргазбанк на этом форуме и могу отвечать на интересующие вас вопросы (касательно обслуживания в банке).

Да здесь любой может зарегистрироваться как УГБ, установить себе подпись Администрация и собирать данные о клиентах. Типично для Укргазабанка как раз то, что даже тот, кто якобы отстаивает его интересы, категорически не желает представиться, хотя это и положено в любой честной и прозрачной структуре. Или к Укргазбанку это не относится?:-)

Уважаемые форумчане,

На Форуме не допускаются регистрации ников от имени компаний без разрешения или согласия Администрации форума.
Любой зарегистрированный ник (от имени компании) подвергается проверке на соответствие.
Поэтому человек выступающий под ником УГБ является официальным лицом банка на форуме.

С ув. Модератор

А вот это прекрасно! Форуму и админам еще раз респект! Беру свои слова обратно.
Sallivan

Повідомлення Додано: Чет 23 лип, 2009 13:52

[quote="Nona9"]УГБ, пожайлуста ,представтесь! На каком основании Вы представляете Укргазбанк.? Согласитесь, "УГБ Тямущий "мало для того , чтобы решать вопросы, а также и задавать их клиентам банка.

А на ветке Укрпромбанка Вы не пытаетесь так усердно идентифицировать представителя банка. Может потому, что они не снизошли до общения со столь назойливыми клиентами?

Насколько я помню ,там нет представилеля Укрпромбанка. Да и сам Укрпромбанк....
И что значит назойливый клиент в Вашем понимании? Клиент, в моем прнимании , может быть и идиотом- это его право. А когда человек берет на себя миссию отвечать за всю организацию ( большую) мог бы и представится даже вымышленным именем, это в конце концов располагает и к нему и к банку тоже.
Банку желаю всего хорошего , как первому рекапитализированному банку Украины.
Nona9

Подякував: 0 раз.
Подякували: 6 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 23 лип, 2009 14:01

Karabas Barabas
П.С. І за всі ті дні по закінченні депозиту Г-банк не заплатив жодної копійки та користувався грошима на ХАЛЯВУ! Зрештою як і всім бувшим клієнтам. Причому багатьом віддавали кошти по ліміту по 3-4 місяці і цей період не компенсували, неговорячи вже про моральний збиток. Уявляєте скільки бабла Г-банк заробив на ХАЛЯВУ і на здоров'ї вкладників. А компенсовувати причинені збитки каже УГБ шо незбираються...
Нагадаю що вкладники самі обирали методу повернення коштів по "1200 грн. щодня". Адже була й інша - 20/80+%.
Тобто ви, за власним бажанням, відмовилися від відсотків, а тепер ще й докоряєте цим УГБ?
Senai

Подякував: 2 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 23 лип, 2009 14:11

Senai написав:Karabas Barabas
П.С. І за всі ті дні по закінченні депозиту Г-банк не заплатив жодної копійки та користувався грошима на ХАЛЯВУ! Зрештою як і всім бувшим клієнтам. Причому багатьом віддавали кошти по ліміту по 3-4 місяці і цей період не компенсували, неговорячи вже про моральний збиток. Уявляєте скільки бабла Г-банк заробив на ХАЛЯВУ і на здоров'ї вкладників. А компенсовувати причинені збитки каже УГБ шо незбираються...
Нагадаю що вкладники самі обирали методу повернення коштів по "1200 грн. щодня". Адже була й інша - 20/80+%.
Тобто ви, за власним бажанням, відмовилися від відсотків, а тепер ще й докоряєте цим УГБ?

Ну да. У вкладчиков не было только единственного варианта - возможности забрать свои деньги после окончания действия договора.
Sallivan

Повідомлення Додано: Чет 23 лип, 2009 14:41

Вибір варіанту "забирати все що дають" за будь яку ціну - це неповага до самого себе.
Менеджмент УГБ вочевидь прорахував вирішення проблем за два-три місяці, тому й було встановлено ліміт 1200, обмеження у 30 тис та "20 видачу/80 депозит на три місяці".
Як бачимо - усі вирішили свої проблеми майже одночасно.
Покарано на відсотки було лише панікерів що становили неабияку загрозу для вкладників, строк вкладу яких ще не скінчився.
Особисто я не бачу ніякого "обману" з боку УГБ.
Востаннє редагувалось Senai в Чет 23 лип, 2009 15:19, всього редагувалось 1 раз.
Senai

Подякував: 2 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 23 лип, 2009 14:48

25113 написав:Користуйтесь нагодою відновлюйте довіру і не робіть дурниць.
Бажаю успіху!

Спасибо!

Мы очень детально рассмотрим ваши предложения (и предложения других вкладчиков).
Укргазбанк

Повідомлення Додано: Чет 23 лип, 2009 14:59

Придержите деньги дома, риск очень большой
Ik@

#<1 ... 189190191192193 ... 1075>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор