|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: П'ят 22 лип, 2016 10:32
вопрос в том нужны ли вообще эти выписки? и что дальше? чем она помогла эта бумажка? в реестр уже попали?
Вся инфа в т.ч. копии договоров есть у михайловского, ФГ имеет свободный доступ к ним. Зачем им эти копии договоров? могу предположить что только для того что бы идентифицировать того кто запрашивает выписку. Ну а выписка то зачем? Поможем укрпоште собрать премиальные? или просто народ успокоить - мол инфа есть желающие могут получить
Востаннє редагувалось Serg__A в П'ят 22 лип, 2016 10:36, всього редагувалось 1 раз.
-
Serg__A
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 23 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 лип, 2016 10:34
Serg__A написав:вопрос в том нужны ли вообще эти выписки? и что дальше? чем она помогла эта бумажка? в реестр уже попали?
хотя бы видно что деньги на месте, правда только без процентов, будем ждать 26.07 и проверять новый реестр, хотя можна ждать 6 месяцев.
-
somalibank
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 лип, 2016 10:41
Serg__A написав: flyman написав: Serg__A написав:да и капиталисты в 4ю очередь вряд ли пойдут
"балакучий спецназ" ніяк не коментує бездіяльність фонду у випадку із Фінініціативою і виправдовує безпрєдєл із Михою
Я клиентом Фінініціативи не являюсь, и ситуации по нему не знаю. А там в ч’м вопрос то? Вы утверждаете что у вас там вклад и вам его не вернул ФГ? Почему не вернул, какова причина заморозки выплат? хотя бы официальная читаю инфу на сайте ФГ, постоянно там они говорят что выплаты то идут то их приостанавливают У вас срок вклада когда истекает? Да и ФинИн не ликвидируется , там ВА сейчас пытаются вытянуть за уши этого осла.
Коштом депозитчиків. Від травня - тишина. Зато в Михайлівському - бурна діяльність. Я от намагаюся зрозуміти логіку адепті Фонда. Але її нема. Крім "вкладаючи гроші в БС вкладник збільшує навантаження на Фонд"
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 22 лип, 2016 10:44
Yuri_T написав:про третью сторону ни слова? да ладно... Стаття 388. Право власника на витребування майна від добросовісного набувача 1. Якщо майно за відплатним договором придбане в особи, яка не мала права його відчужувати, про що набувач не знав і не міг знати (добросовісний набувач), власник має право витребувати це майно від набувача лише у разі, якщо майно: 1) було загублене власником або особою, якій він передав майно у володіння; 2) було викрадене у власника або особи, якій він передав майно у володіння; 3) вибуло з володіння власника або особи, якій він передав майно у володіння, не з їхньої волі іншим шляхом. 3. Якщо майно було набуте безвідплатно в особи, яка не мала права його відчужувати, власник має право витребувати його від добросовісного набувача у всіх випадках.
акцентируйте пожалуйста на пункт который имеете ввиду: 1) потеряли? вроде бы нет 2) украдено? вроде бы нет 3) забрали против воли собственника? тоже нет. Права перешли по договору. 3. Безоплатно? так вроде бы деньги таки перечислялись А теперь вернемся к ст. Стаття 330. Набуття добросовісним набувачем права власності на майно, відчужене особою, яка не мала на це права 1. Якщо майно відчужене особою, яка не мала на це права, добросовісний набувач набуває право власності на нього, якщо відповідно до статті 388 цього Кодексу майно не може бути витребуване у нього.
-
busypit
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 139 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 лип, 2016 10:52
ol_zy написав: Serg__A написав:мне вот интересно если я не погашу 300грн на кредитку. Меня так и не будет в списках на выплату? есть у когото реальный случай выплаты с небольшим долгом по кредитке?
не будет - пока должным образом не погасите кредит, а если опоздаете, то с капиталистами в 4-ю очередь...
4-я очередь в этом банке будет сразу после второго пришествия. А вообще выплаты по фонду до полной ликвидации банка. Обычно это годы или даже десятилетия. Хотя в данном случае могут и замутить все очень оперативно.
-
Aps
-
-
- Подякував: 81 раз.
- Подякували: 433 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 лип, 2016 11:01
Хто з форумчан буде 25? Хоть познайомлюсь:)
-
Жерминаль
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 41 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 лип, 2016 11:07
KIM30 написав: ol_zy написав:не будет - пока должным образом не погасите кредит, а если опоздаете, то с капиталистами в 4-ю очередь...
як це должним образом? на 2620? я написав їм в заяві щоб заборгованість стягнули з суми гарантованої виплати
это ж я не вам. но насколько мне помнится фонд взаимозачеты не признает - сначала погаси, а потом поговорим...
-
ol_zy
-
-
- Подякував: 449 раз.
- Подякували: 788 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 лип, 2016 11:11
ol_zy написав: KIM30 написав: ol_zy написав:не будет - пока должным образом не погасите кредит, а если опоздаете, то с капиталистами в 4-ю очередь...
як це должним образом? на 2620? я написав їм в заяві щоб заборгованість стягнули з суми гарантованої виплати
это ж я не вам. но насколько мне помнится фонд взаимозачеты не признает - сначала погаси, а потом поговорим...
це від коли таке "сначала погаси, а потом поговорим..."
-
KIM30
-
-
- Подякував: 989 раз.
- Подякували: 419 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 лип, 2016 11:12
Serg__A написав: KIM30 написав: Serg__A написав:мне вот интересно если я не погашу 300грн на кредитку. Меня так и не будет в списках на выплату? есть у когото реальный случай выплаты с небольшим долгом по кредитке?
ol_zy написав:не будет - пока должным образом не погасите кредит, а если опоздаете, то с капиталистами в 4-ю очередь...
так пусть тогда напишут у себя на сайте - тем у кого задолженность - гасите иначе в списки передавать вас не будем, делов то да и капиталисты в 4ю очередь вряд ли пойдут
специально для вас фонд все делает по закону - шлете запрос через 30 дней получите ответ-отписку, через годик ответят по существу или в суде... больше надо защищать фонд и кошмарить тех у кого на 2620 и тоже не вернули - фонд вас посадил в одну л... лужу...
-
ol_zy
-
-
- Подякував: 449 раз.
- Подякували: 788 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 лип, 2016 11:15
ol_zy написав: KIM30 написав: ol_zy написав:не будет - пока должным образом не погасите кредит, а если опоздаете, то с капиталистами в 4-ю очередь...
Согласно последним изменениям в законе , на стадии ликвидации в определенных случаях зачет возможен Стаття 46. Наслідки початку процедури ліквідації банку... 8 ) забороняється зарахування зустрічних вимог, у тому числі зустрічних однорідних вимог, припинення зобов’язань за домовленістю (згодою) сторін (у тому числі шляхом договірного списання), прощення боргу, поєднання боржника і кредитора в одній особі внаслідок укладення будь-яких правочинів з іншими особами, крім банку, зарахування на вимогу однієї із сторін. Обмеження, встановлені цим пунктом, не поширюються на зобов’язання банку щодо зарахування зустрічних однорідних вимог, крім обмежень, прямо передбачених законом, у разі, якщо боржник банку одночасно є кредитором цього банку і грошові кошти спрямовуються на погашення зобов’язань за кредитом цього боржника перед цим банком за кредитними договорами та/або за емітованими цим боржником борговими цінними паперами, виключно з урахуванням того, що: за кредитним договором не було здійснено заміни застави, а саме не відбувалося зміни будь-якого з предметів застави на предмет застави, яким виступають майнові права на отримання коштів боржника, які розміщені на відповідних рахунках у неплатоспроможному банку, протягом одного року, що передує даті початку процедури виведення Фондом банку з ринку; кошти перебували на поточних та/або депозитних рахунках такого боржника на дату початку процедури виведення Фондом банку з ринку та договірне списання з цих рахунків передбачено умовами договорів, укладених між боржником і банком. Зазначені операції у будь-якому разі заборонені за договорами, укладеними з пов’язаними з банком особами.
-
mnp
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
|