Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 527528529530531 ... 1612>
Повідомлення Додано: Чет 23 лип, 2009 18:27

Арамат
ну, персонал там різний...як і скрізь.
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 23 лип, 2009 18:41

Менi гарний попався ! А , от у УСБ - справдi рiзний !
Арамат

Повідомлення Додано: Чет 23 лип, 2009 18:59

квестор написав: ну, персонал там різний...як і скрізь.

І трохи, як би це мовити - деколи "перетренінгований"
Я все розумію, інвестиціі в персонал и все таке - але ж іноді ну дуже ....."вільна каса".
yamahaman

Повідомлення Додано: Чет 23 лип, 2009 18:59

Ik@ написав:Люди тримайте гроші вдома, не вкладайте в Наші банки. За свої гроші я вже отримала гарний урок. Повчіться на моїх помилках. Не вірте у рекапіталізацію, це чергова брехня нашого уряду. Гроші ніхто не повертає.
З повагою, Вккладник банку "Київ".

Ну , банк "Киев" обещают спасти, и у Вас есть шанс получить свои денежки . Только не так быстро , как хотелось бы
Яша4

Подякував: 127 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 23 лип, 2009 19:34

Ilizarov написав:
nikis написав:Нацбанк с 20 июля текущего года вводит временную администрацию в ОАО «Банк «Столица» сроком на один год.

Сайт НБУ отмечает, что данное решение предусматривается постановлением НБУ №408 от 17 июля 2009 года.

Так, временным администратором банка назначен независимый эксперт Игорь Полховский.

это случайно не бывший ведущий спортивных новостей на канале 1+1?? :shock:
вот смеху-то будет, если он...

Не, этот коллеторскую компанию возглавлял 8)
http://newsme.com.ua/business/economic/152599/
Банк кредитовал недвижимость возводимую корпорацией Столица... теперь с неплательщиками будут "работать" профессионалы :)
К слову сказать, сама корпорация Столица должна по еврооблигациям под 200 млн. долларов...
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2347 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Чет 23 лип, 2009 20:18

Яша4 написав:
Ik@ написав:Люди тримайте гроші вдома, не вкладайте в Наші банки. За свої гроші я вже отримала гарний урок. Повчіться на моїх помилках. Не вірте у рекапіталізацію, це чергова брехня нашого уряду. Гроші ніхто не повертає.

Ну , банк "Киев" обещают спасти, и у Вас есть шанс получить свои денежки . Только не так быстро , как хотелось бы

...."Київ" очолив Францкевич....а "Укргаз"- Морозов...грошей їм дали достатньо...менеджери- одні з найкращих....прогнозую позитивний результат операції "реанімація" для цих пацієнтів.
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 23 лип, 2009 20:56

....прогнозую позитивний результат операції "реанімація" для цих пацієнтів.

Дабы немного потешить Ваше самолюбие...
буду отныне спать спокойно (с) Вкладчик АКБ Киев :roll:
Тор

Повідомлення Додано: Чет 23 лип, 2009 21:18

квестор написав:
Яша4 написав:

...."Київ" очолив Францкевич....а "Укргаз"- Морозов...грошей їм дали достатньо...менеджери- одні з найкращих....прогнозую позитивний результат операції "реанімація" для цих пацієнтів.

...І Юлька готується до виборів - стаття "Рекапіталізація: кінця-краю не видно" у друкованому виданні "Дзеркало тижня" №20 за 20-26 червня 2009року... "Веселі часи,,, продовжуються" майже як у Вакарчука..
Farr

Повідомлення Додано: П'ят 24 лип, 2009 00:56

Тут у мене одне питання...

Стан банків впливає на курси валют, чи курси валют впливають на стан банків? Тобто, як зміниться стан банків при зміні курсу?
Сохатый

Повідомлення Додано: П'ят 24 лип, 2009 01:05

Тор написав:
....прогнозую позитивний результат операції "реанімація" для цих пацієнтів.

Дабы немного потешить Ваше самолюбие...
буду отныне спать спокойно (с) Вкладчик АКБ Киев :roll:

...та моє самолюбство тут ніяк не задіяне....а от п.Францкевича...після блискучого справжнього Райфа...кілька невдалих спроб: Мрія, Індекс, ПІБ....мають мобілізувати його самолюбство...і зробити з "мертвого" "Києва" ( який і справжнім банком ніколи не був) номально функціонуючий банківський організм...
...маю тільки застерегти...цей процес не буде одномоментним....віновлення функцій відбуватиметься поступово...але до кінця року, все має нормалізуватись....бо, памятаєм , що "Бізнес-це люди" !..особливо банків стосується... :wink:
квестор

Профіль

#<1 ... 527528529530531 ... 1612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор