|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Чет 23 лип, 2009 18:27
Арамат
ну, персонал там різний...як і скрізь.
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 23 лип, 2009 18:41
Менi гарний попався ! А , от у УСБ - справдi рiзний !
-
Арамат
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 23 лип, 2009 18:59
квестор написав: ну, персонал там різний...як і скрізь.
І трохи, як би це мовити - деколи "перетренінгований"
Я все розумію, інвестиціі в персонал и все таке - але ж іноді ну дуже ....."вільна каса".
-
yamahaman
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 23 лип, 2009 18:59
Ik@ написав:Люди тримайте гроші вдома, не вкладайте в Наші банки. За свої гроші я вже отримала гарний урок. Повчіться на моїх помилках. Не вірте у рекапіталізацію, це чергова брехня нашого уряду. Гроші ніхто не повертає. З повагою, Вккладник банку "Київ".
Ну , банк "Киев" обещают спасти, и у Вас есть шанс получить свои денежки . Только не так быстро , как хотелось бы
-
Яша4
-
-
- Подякував: 127 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 23 лип, 2009 19:34
Ilizarov написав:nikis написав:Нацбанк с 20 июля текущего года вводит временную администрацию в ОАО «Банк «Столица» сроком на один год.
Сайт НБУ отмечает, что данное решение предусматривается постановлением НБУ №408 от 17 июля 2009 года.
Так, временным администратором банка назначен независимый эксперт Игорь Полховский.
это случайно не бывший ведущий спортивных новостей на канале 1+1?? вот смеху-то будет, если он...
Не, этот коллеторскую компанию возглавлял
http://newsme.com.ua/business/economic/152599/
Банк кредитовал недвижимость возводимую корпорацией Столица... теперь с неплательщиками будут "работать" профессионалы
К слову сказать, сама корпорация Столица должна по еврооблигациям под 200 млн. долларов...
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2347 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Чет 23 лип, 2009 20:18
Яша4 написав:Ik@ написав:Люди тримайте гроші вдома, не вкладайте в Наші банки. За свої гроші я вже отримала гарний урок. Повчіться на моїх помилках. Не вірте у рекапіталізацію, це чергова брехня нашого уряду. Гроші ніхто не повертає. З повагою, Вккладник банку "Київ".
Ну , банк "Киев" обещают спасти, и у Вас есть шанс получить свои денежки . Только не так быстро , как хотелось бы
...."Київ" очолив Францкевич....а "Укргаз"- Морозов...грошей їм дали достатньо...менеджери- одні з найкращих....прогнозую позитивний результат операції "реанімація" для цих пацієнтів.
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 23 лип, 2009 20:56
....прогнозую позитивний результат операції "реанімація" для цих пацієнтів.
Дабы немного потешить Ваше самолюбие...
буду отныне спать спокойно (с) Вкладчик АКБ Киев 
-
Тор
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 23 лип, 2009 21:18
квестор написав:Яша4 написав:Ik@ написав:Люди тримайте гроші вдома, не вкладайте в Наші банки. За свої гроші я вже отримала гарний урок. Повчіться на моїх помилках. Не вірте у рекапіталізацію, це чергова брехня нашого уряду. Гроші ніхто не повертає. З повагою, Вккладник банку "Київ".
Ну , банк "Киев" обещают спасти, и у Вас есть шанс получить свои денежки . Только не так быстро , как хотелось бы ...."Київ" очолив Францкевич....а "Укргаз"- Морозов...грошей їм дали достатньо...менеджери- одні з найкращих....прогнозую позитивний результат операції "реанімація" для цих пацієнтів.
...І Юлька готується до виборів - стаття "Рекапіталізація: кінця-краю не видно" у друкованому виданні "Дзеркало тижня" №20 за 20-26 червня 2009року... "Веселі часи,,, продовжуються" майже як у Вакарчука..
-
Farr
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 24 лип, 2009 00:56
Тут у мене одне питання...
Стан банків впливає на курси валют, чи курси валют впливають на стан банків? Тобто, як зміниться стан банків при зміні курсу?
-
Сохатый
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 24 лип, 2009 01:05
Тор написав:....прогнозую позитивний результат операції "реанімація" для цих пацієнтів.
Дабы немного потешить Ваше самолюбие... буду отныне спать спокойно (с) Вкладчик АКБ Киев 
...та моє самолюбство тут ніяк не задіяне....а от п.Францкевича...після блискучого справжнього Райфа...кілька невдалих спроб: Мрія, Індекс, ПІБ....мають мобілізувати його самолюбство...і зробити з "мертвого" "Києва" ( який і справжнім банком ніколи не був) номально функціонуючий банківський організм...
...маю тільки застерегти...цей процес не буде одномоментним....віновлення функцій відбуватиметься поступово...але до кінця року, все має нормалізуватись....бо, памятаєм , що "Бізнес-це люди" !..особливо банків стосується... 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
|