Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2016

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 36153616361736183619 ... 6285>
Повідомлення Додано: Нед 31 лип, 2016 21:54

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Гулял вечером по Лукьяновскому заповеднику. Интересно. Зелено и тихо. И мысли о вечном навевает. Кстати, лайфхак (вернее, наверное, уже дайхак) для фанатов киевской недвиги: место надо выбирать исключительно в первой линии от аллеи. МАФ ставить без мелких деталей, надпись - крупными буквами, участок забетонировать и замостить - иначе зарастет. Ну и какую-то короткую характеристику обязательно. И жизнь в веках обеспечена.
А вообще, немного гнетущее впечатление: 90% всех памятников - это две сваренные между собой железные трубы и жестяная табличка.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 31 лип, 2016 21:56

Basilio написав:Покращення і окремо взятий ріст в Нафтогазі :D
5`100`000.00 грн (без ПДВ) за Mercedes Benz S600 GUARD
В державі немає інших проблем, як купувати броньвані S-клас в шкірі корумпованим чинушам :arrow:

Так без бронированного Гелика сейчас к банкомату или обменнику стремно подьехать!
Icarus

Подякував: 22 раз.
Подякували: 120 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 31 лип, 2016 22:01

Basilio написав:
  budivelnik написав:Але при цьому , якість життя бідних - покращується . якість життя багатих ( і тих хто цих багатих обслуговує) - погіршується
Покращення і окремо взятий ріст в Нафтогазі :D
5`100`000.00 грн (без ПДВ) за Mercedes Benz S600 GUARD
В державі немає інших проблем, як купувати броньвані S-клас в шкірі корумпованим чинушам :arrow:
1 А Ви хочете
70 років совка
25 років незаленості з яких керували державою
4 роки -комуніст
8 років -парторг
4 роки - бджоляр
6 років - злодій
Можна було навчитись з корупцією боротись ?
2 Дивіться не на те що робиться зараз ( я за 5 хвилин в гуглі накидаю 100 справ про крадіжки мільонів,1000 випадків загибелі в АТО,10000 випадків загибелі під колесами.... і це я ще до спіду , наркотиків і серцево-судинних з раком не добрався...)
Просто порівняйте як жили Ваші батьки ( і їх батьки) з своїм в такий же віковий проміжок.
Якщо стало краще - то чого бухтите ?
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 31 лип, 2016 22:02

budivelnik написав:
  36ant написав:Всерьез обсуждать вбросы Будивельника - плохой тон
Тих приблизно 200 осіб , які дали мені 1450 подяк - іншої думки...
Тому маєте що серьозного сказати - кажіть
Не маєте - не путайтесь під ногами з своїма 200 повідомленнями і 40 подяками як мінімум до моменту поки не наблизитесь до того кого критикуєте.

Мудрости от Ходжи Насреддина:

"премудрость гласит: если тебе кто-нибудь скажет, что бедному легче жить, чем богатому, ты не верь этому человеку.".

Так что, Будивельник, я вам не верю!

Не идем мы к золотому миллиарду. Не думаю, что персионер в Греции загнется потому что ему на лекарства банально не хватит денег.

А у нас даже дети помирают- и это ужасно, за это нужно вешать на фонарных столбах.

Любо не вешать - тогда мы будем Кенией в снегу (то же что и Нигерия, но без полезных ископаемых". Или Европейским Сомали, благо преступность расправила плечи и оружия на руках дофига.

Поэтому бронированный мерс Нафтогаза за 5100000 грн в самую тему. Власть допиливает остатки и как Кролик - кто в США, кто куда.
Tribeca

Заблокований
Подякував: 9 раз.
Подякували: 648 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 31 лип, 2016 22:09

budivelnik написав:Якщо стало краще - то чого бухтите ?

Вважаєте, коли в державі в стані війни мародери грабують бюджет, то є "стає краще" :mrgreen:
Basilio

Подякував: 17 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 31 лип, 2016 22:10

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Так, будивельник опять активизировался. Несет какую-то полную оптимизма поипень. Не к добру это. Растишки готовьте дупы (с).
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 31 лип, 2016 22:12

Tribeca написав:
  budivelnik написав:
  36ant написав:Всерьез обсуждать вбросы Будивельника - плохой тон
Тих приблизно 200 осіб , які дали мені 1450 подяк - іншої думки...
Тому маєте що серьозного сказати - кажіть
Не маєте - не путайтесь під ногами з своїма 200 повідомленнями і 40 подяками як мінімум до моменту поки не наблизитесь до того кого критикуєте.

Мудрости от Ходжи Насреддина:
"премудрость гласит: если тебе кто-нибудь скажет, что бедному легче жить, чем богатому, ты не верь этому человеку.".
Так что, Будивельник, я вам не верю!
Не идем мы к золотому миллиарду. Не думаю, что персионер в Греции загнется потому что ему на лекарства банально не хватит денег.
А у нас даже дети помирают- и это ужасно, за это нужно вешать на фонарных столбах.
Любо не вешать - тогда мы будем Кенией в снегу (то же что и Нигерия, но без полезных ископаемых". Или Европейским Сомали, благо преступность расправила плечи и оружия на руках дофига.
Поэтому бронированный мерс Нафтогаза за 5100000 грн в самую тему. Власть допиливает остатки и как Кролик - кто в США, кто куда.
1 Звичайно що краще бути багатим і здоровим ніж хворим і бідним
2 Завдання держави полягає не в тому щоб усі були багаті . чи в тому щоб усі були бідні...
Завдання держави - це перерерозподілити частку ( я наголошую на слові частку) від багатих і передати їх бідним.
Якщо памятаєте я приводив табличку
300 000 сімей=приблизно 1 млн осіб = 1 млн грн/рік на сімю=300 млрд грн/рік в сумі
.........
9 млн сімей=приблизно 20 млн осіб=30000грн/рік на сімю =300 млрд грн /рік в сумі

Завдання держави в найбагатших забрати ( в законний спосіб через податки,акцизи) і зробити їх при цьому в 2 рази біднішими , щоб передати ( нехай навіть у вигляді субсидій бідним і зробити їх при цьому багатшими.
Алде від того що 9 млн сімей раніше отримували 300 млрд на усіх , а тепер отримають 450 млрд - вони багатими не стануть.
При цьому , навіть якщо під нуль обібрати багатих і роздати все бідним - від цього бідні все одно залишаться бідними.
Так що
На перехідний етап - потрібно допомагати , а далі на вольні хліба....
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 31 лип, 2016 22:15

budivelnik написав:
  Icarus написав:
  budivelnik написав: Адже нерухомість - це практично останнє в системі накопичення пересічного ( спочатку їжа, потім ліки,далі одяг,потім авто,після відпочинок і тільки після- житло)

А чому це житло після авто? Відразу після їжі іде кекс, а для кексу житло важливіше, принаймні для Мальвін. :idea:
Відіграє роль кілька параметрів
1 Авто дешевше від житла( можна звичайно спробувати порівнювати мазераті з лачугою... , але коли порівнювати ржавий запорожець(москвич) з лачугою , а мазераті з квартирою на Хрещатику) то моя теза буде вірною
2 Житло простіше орендувати ніж авто ( по тій простій причині що кількість квартир приблизно 19 млн , кількість авто приблизно 3 млн) + житло важче знищити , чого не скажеш про авто , таким чином житло орендують , авто купують
3 Створення заробітку з допомогою авто потребує менших капіталовкладень і має краще віддачу по співвідношенню вкладені кошти/отримані ( правда при цьому авто потребує більше вкладень робочого часу . але якраз цей параметр в молодої особи є надлишковим . чого не скажеш про параметр гроші)

1 Авто вже не дешевше від житла. А після введення останніх евронорм і техогляду - буде повний капець.
2 Авто можна зніщити у будь-який момент. Тому купівля авто на останні гроші - абсолютна дурість!
3 На авто можна заробляти досить не довго, перш ніж воно перетвориться на металобрухт. А житлом - все життя + це пенсійний фонд. :idea:
Icarus

Подякував: 22 раз.
Подякували: 120 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 31 лип, 2016 22:18

Basilio написав:
  budivelnik написав:Якщо стало краще - то чого бухтите ?
Вважаєте, коли в державі в стані війни мародери грабують бюджет, то є "стає краще" :mrgreen:
Я не вважаю що не грабують
Просто по зовнішнім ознакам - я бачу що сьогодні грабують менше ніж грабували вчора , а завтра будуть грабувати менше ніж грабують сьогодні.
Саме тому для 1 млн найбагатших і 3 млн тих хто працював на цих найбагатших - наступають важкі часи.
Скоро виявиться що Лексус/Інфініті/Акура - це преміум марки і не кожен студент ( як сьогодні) буде про них мріяти... прийдеться і до б/у фольксвагена поло придивлятись.
Зовні - все буде виглядати гірше
Менше дорогих авто , менше дорогих жінок,менше дорогих ресторанів, закриються парфумні салони.... , але маленькому пересічному стане легше... Йому ( і його дітям) не потрібно буде переживати що сусід їздить на Порш панамері і вони разом будуть їздити на виробах 10 річної давнини ( як це роблять зараз Шведи)
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 31 лип, 2016 22:19

airmax78 написав:Так, будивельник опять активизировался. Несет какую-то полную оптимизма поипень. Не к добру это. Растишки готовьте дупы (с).
Я бачу що хворі дупи - це заразно.
Макс- менш би спілкувались з юрою , або хоч кружки мили коли каву один одному передаєте - не дай бог зачіпите заразу на дупу.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 36153616361736183619 ... 6285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему