ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2022 ГОД (UAH/USD)
+Додати тему
Відповісти на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
ИМХО, график лучше ускорить, но без сакрального "Пятилетку - в три года". Инфляция ускоряется, разворот уверенный - "пилим" вверх.
Хорошо бы, чтобы "вкусные" не стали "токсичными".
Вот я, например, водку люблю, но меру соблюдаю.
Тебе можно Ну, тут не угадаешь... вот я не жалею что не взял месяц назад по 24. 75, хотя могут кричать "дно прозевал!". А никто ничего не прозевал, прибавим 40 коп от депо, и получаем 25.15. Как видим ничего страшного не произошло. Наоборот, я в плюсе, успел взять немного по 24.88 (вот тут немного прозевал, надо было тариться больше, но гриши не было, о чем писал на прошлой недели ) и гораздо больше по 25.06. Но не спорю, что можем ускориться.
токо сегодня хотел закинуть гривну, уже конверт 25.1889
Мда, обидно, с этой цифрой надо переспать. А незаметно уже приличный отрыв от МБ нарисовался, 40 коп. Все стало с ног на голову, теперь нал испытывает жажду.
токо сегодня хотел закинуть гривну, уже конверт 25.1889
Мда, обидно, с этой цифрой надо переспать. А незаметно уже приличный отрыв от МБ нарисовался, 40 коп. Все стало с ног на голову, теперь нал испытывает жажду.
Перед долгим походом в горы должен быть еще отскок вниз.По теории должны еще раз увидеть 24,90,а на практике как карта ляжет.Время для этого еще есть.МБ пока стоит и если масса решит,что це вже дорого,перестанет скупать и это перевесит чашу,снова уйдем под 25.Сейчас как никогда силен субьективный фактор,психология ,т.к. по остальному - тишина и болото.
airmax78 написав:Обещанных 24 не дождался. Большую часть гриши конвертнул.
Я навіть не чекав мало імовірних, але тут практично гарантованих 24,5. Очкарик 1. Я читав посилання. І відписав, що теоретично можливо, але практично дуже сумнівно. Що пізніше і сама Зорька підтвердила. 2. Велике питання чи негатив, швидше, те про що я написав - очевидна реальність, яку небезпечно не помічати. Ретрансляторів позитиву, часто навіть абсолютно сумнівного змісту, вистачає на ресурсі. П.С. Чомусь згадався мій діалог з Іксайтом тут на початку літа.
orest написав:Я навіть не чекав мало імовірних, але тут практично гарантованих 24,5. Очкарик 1. Я читав посилання. І відписав, що теоретично можливо, але практично дуже сумнівно. Що пізніше і сама Зорька підтвердила. 2. Велике питання чи негатив, швидше, те про що я написав - очевидна реальність, яку небезпечно не помічати. Ретрансляторів позитиву, часто навіть абсолютно сумнівного змісту, вистачає на ресурсі. П.С. Чомусь згадався мій діалог з Іксайтом тут на початку літа.
Не переймайтесь так.Все правильно написали.Негатив реальный и он сам собой не рассосется.Весь вопрос как все это будут разруливать , за чей счет и чем пожертвуют. Следует признать,что дойти до 24,50 не смогли.Но были в шаге от этого. Думается,что как только вернутся с островов так и начнем.А пока только на нале началось бурление и движение пластов.В остальной части болота - тишина.
airmax78 написав:Обещанных 24 не дождался. Большую часть гриши конвертнул.
Я навіть не чекав мало імовірних, але тут практично гарантованих 24,5. Очкарик 1. Я читав посилання. І відписав, що теоретично можливо, але практично дуже сумнівно. Що пізніше і сама Зорька підтвердила. 2. Велике питання чи негатив, швидше, те про що я написав - очевидна реальність, яку небезпечно не помічати. Ретрансляторів позитиву, часто навіть абсолютно сумнівного змісту, вистачає на ресурсі. П.С. Чомусь згадався мій діалог з Іксайтом тут на початку літа.
А я не чекав у лютому або квітні 30, так разрекламованих певною кумпанією, і що ? Так до 30 залишалося яких ось 2грн. 50 коп., а до 24.5 не дійшли цілих 25 копійок. Під таким кутом маємо дивитися на речі?! П.С. а що там залізна руда, наче росте...