|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Чет 04 сер, 2016 12:56
Bobb написав: vanok написав:Та что вы заладили про инвестиционные компании, фонд не выплачивает тем кто имеет "депозити без махінацій" !!! Вот вам и проблеми. вКлад и кредитка виплат нет, ответов нет...
Дитячий садочок №3. Кредитка є? Значить будете мати затримку. Винен в цьому Дорошенко і Поліщук з їх фіктивним продажем кредитного портфелю невідомо кому. Фонд діє послідовно - з операціями та депозитами де все зрозуміло пішли виплати, складніші випадки - заморожено на певний час (реально потрібен час у всьому розібратись), гадаю, що серйозних порушень закону та регламенту в цьому немає. Є ваші незручності, я вам (на відміну від місцевих "капіталістів") справді дуже співчуваю. І сподіваюсь (навіть впевнений) що вам все виплатять. Просто ще раз - на мою думку, винен в цьому не фонд.
Может хватит про детские садики? кредитка есть - какое она имеет отношение к депозиту??? более того кредитку никому не продавали и не передавали в выписке есть долг (оплатил в кредит не большой 19-го мая), также отправил согласие на погашение кредитки за счёт выплат. Сегодня 4 августа, прошло более 2-х месяцев виплат нет. Фонд не смог до сих пор разобратся? фонд не виноват???
-
vanok
-
-
- Подякував: 23 раз.
- Подякували: 38 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 сер, 2016 12:58
Bobb написав: vanok написав:Та что вы заладили про инвестиционные компании, фонд не выплачивает тем кто имеет "депозити без махінацій" !!! Вот вам и проблеми. вКлад и кредитка виплат нет, ответов нет...
Дитячий садочок №3. Кредитка є? Значить будете мати затримку. Винен в цьому Дорошенко і Поліщук з їх фіктивним продажем кредитного портфелю невідомо кому. Фонд діє послідовно - з операціями та депозитами де все зрозуміло пішли виплати, складніші випадки - заморожено на певний час (реально потрібен час у всьому розібратись), гадаю, що серйозних порушень закону та регламенту в цьому немає. Є ваші незручності, я вам (на відміну від місцевих "капіталістів") справді дуже співчуваю. І сподіваюсь (навіть впевнений) що вам все виплатять. Просто ще раз - на мою думку, винен в цьому не фонд.
Скільки можна розбиратися? Пройшло вже 2.5 місяці. Там що один операціоніст працює? У мене теж Вклад і непогашена кредитка. У Фонда є вся інфа. Я в липні приходив в банк. Все в них в базі було і скіли фАГОру продали і скільки я потім потратив. І скільки на Вкладі. Через касу 2 міс до ТА нічо не вносив. Але ж є вказівка Фонду заблокувати суми від 10-20к.  Бо менші суми вже виплатили.
-
KIM30
-
-
- Подякував: 989 раз.
- Подякували: 419 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 сер, 2016 12:59
Нет такого правила и Закона, что если есть кредитка то фонд не гарантирует. Это махинации фонда на тему.. Фонд ОБЯЗАН выплатить депозиты а потом, или параллельно разбираться с дорошенками или полищуками или х.з с кем. Но нет, ни с кем фонд не разбирается, никто не арестован..
-
jokk
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 69 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 сер, 2016 12:59
vanok написав: Bobb написав: vanok написав:Та что вы заладили про инвестиционные компании, фонд не выплачивает тем кто имеет "депозити без махінацій" !!! Вот вам и проблеми. вКлад и кредитка виплат нет, ответов нет...
Может хватит про детские садики? кредитка есть - какое она имеет отношение к депозиту??? более того кредитку никому не продавали и не передавали в выписке есть долг (оплатил в кредит не большой 19-го мая), также отправил согласие на погашение кредитки за счёт выплат. Сегодня 4 августа, прошло более 2-х месяцев виплат нет. Фонд не смог до сих пор разобратся? фонд не виноват???
п.с. фонд обещал до 18 августа разобратся... осталось 2 недели посмотрим
-
vanok
-
-
- Подякував: 23 раз.
- Подякували: 38 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 сер, 2016 13:02
Bobb написав:У фонда немає повноважень саджати шахраїв, вони просто відмінили шахрайські проведення 19-23 травня і їм цього досить.
У фонда немає повноважень саджати шахраїв, бо фонд саме і є шахраєм, навіть шахраєм з шахраїв будуть ваші роботодавці відповідати за це шахрайство — і якщо це буде не за законом і судом, то тим гірше для них, бо незаконні покарання зазвичай суворіші за законні просто наступного разу їх вже не до суду потягнуть, а одразу до катівні янкуович теж вважав що він все навкруги контролює і усім керує, а відповідальність ніколи не наступить для ваших роботодавців обрати суд і тюрму буде за краще
-
0720
-
5
-
- Подякував: 133 раз.
- Подякували: 1872 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 сер, 2016 13:05
Bobb А ви запит в фонд на цей рахунок писали? Вам же ж потрібен буде цей документ для суду з ІРЦ.
Мне нет. Я с ИРЦ судиться не буду. Щоб не вийшло як в тому випадку в Запоріжжі )))
А шо в Запоріжжі? Там всё нормально. Запорожские козаки роют яму для Ирклиенка (и ФГВ). Секретов их борьбы выдавать не буду (бо и сам не знаю). Но козакам передаю привет и желаю успеха. p.S.: не впевнений, яка там процедура, можливо досить внутрішнього розпорядження, яке публікувати ніхто не зобов'язаний. А повідомлення про це було.
Бачив я такі розпорядження. В последний момент доверенное лицо Ирклиенко принесет в суд его приказ. В котором будет написано "Сделать так, потому, что я так хочу". Ни на один вопрос по нему ответить не сможет. В т.ч. и почему Ирклиенко издает незаконные приказы. З.Ы. Приказ, скорее всего, будет настолько глупый и незаконный, что в судебном решении даже и не будет упоминаться. Судья не сочтет нужным писать в решении о таких глупостях.
Востаннє редагувалось newbie в Чет 04 сер, 2016 13:15, всього редагувалось 1 раз.
-
newbie
-
-
- Подякував: 22 раз.
- Подякували: 641 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 сер, 2016 13:07
Скажите,кто нибудь получил депозит "Супердохідний тиждень+" (вільний),и не подпадает ли он под :ФГВ не выплачивает компенсацию по вкладам, если ставка по вкладу была установлена индивидуально и была выше типичной ставки по вкладу в банке-банкроте на момент его работы.Просто депозит должен был закончиться 27.05,была непогашена кредитка ,капиталов не было,в списках нет,ответов на письма о включений в реестр и состояний счетов,также нет.
-
Den1979
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 сер, 2016 13:10
jokk написав:Нет такого правила и Закона, что если есть кредитка то фонд не гарантирует. Это махинации фонда на тему.. Фонд ОБЯЗАН выплатить депозиты а потом, или параллельно разбираться с дорошенками или полищуками или х.з с кем. Но нет, ни с кем фонд не разбирается, никто не арестован..
Але і закону, що фонд повинен всім виплатити моментально немає... Це якщо до слів чіплятись. Вони почали виплати і поступово впорядковують списки. А розбиратись з дорошенками/поліщуками - їм просто не потрібно. Вони занікчемили - і все. Свою функцію виконали. По кредитах - судяться. Ще раз - розбиратись з дорошенками/поліщуками потрібно виключно вам. vanok написав:Может хватит про детские садики? кредитка есть - какое она имеет отношение к депозиту??? более того кредитку никому не продавали и не передавали в выписке есть долг (оплатил в кредит не большой 19-го мая), также отправил согласие на погашение кредитки за счёт выплат. Сегодня 4 августа, прошло более 2-х месяцев виплат нет. Фонд не смог до сих пор разобратся? фонд не виноват???
Напевно - не зміг. З кредитками ситуація, звичайно ж - на вашу користь. Можливо фонд трохи притримує "кредитчиків", що не дуже гарно з його боку. Але, швидше за все, фонд нічого не порушує. І, я впевнений - все всім виплатять, з кредитами розберуться. Тільки б я не чекав вирішення "кредитної ситуації раніше закінчення суду з Фагором, тощо. Це - некрасива ситуація, однак ще раз - якби не ігрища з продажею кредитного портфелю все було б набагато швидше. "Кредитчикам" щиро співчуваю. Однак непотрібно себе накручувати - сутуація дурнувата для всіх, а шанс, що у вас все вирішиться само собою - досить високий. І, на майбутнє, пам'ятайте, що співпрацюючи зі стрьомними банками (а що Михайлівський був стрьомний ЗАВЖДИ - це очевидно), ви повинні бути готовими до таких поворотів. Так що, на мою думку, винуваті (в порядку спадання рівня вини): 1. ви самі 2. дорошенки/поліщуки 3. фонд Вважаю було б адекватно сварити вищевказаних саме у такій пропорції. ))) Ще банальні запитання є? )))
-
Bobb
-
-
- Подякував: 40 раз.
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 сер, 2016 13:13
Bobb написав:А я вам і відповів, що фонд нормальні депозити виплачує без проблем (за рідкісними виключеннями), навіть у поганих банках.
Чето я Вас не понимаю. Вы меня упрекнули что я занес деньги в г***банк. Ок, частично согласен, вот я Вас и спрашиваю надежны ли банки-агенты, чтобы в них оставить будущее выплаты? А Вы с темы съезжаете, значит не подготовлены... Bobb написав: З михайлівським основні проблеми з "капіталами" та продажем кредитного портфелю. Так що обирайте будь-який, хоч Траст, чи що там, просто дотримуйтесь санітарних норм.
"Дотрымувався", кредитка погашена, в реестре нет, выписки не дают. Bobb написав:Просто я би запропонував обмежити для фізосіб кількість виплат після банкрутств банків, бо деякі люди вже берега пустились.
У меня в дельте завалялись копейки, которые мне было лень забирать стоя в километровых очередях в отделениях, мне по будущему закону, за который Вы так ратуете выплаты будут уже не положены? Как Вы понять не можете, что если, вдруг, Авангарду или МИБ-у приглянется какой-то "надежный" банк, Вы себя увидите в выписке с комментарием "никчемный". Есть ЗАКОН - его должны придерживаться все, но в первую очередь ГОСУДАРСТВО. З.Ы. Бугага... зато с Платином возятся как курица с яйцом http://news.finance.ua/ru/news/-/381697/sud-otkazal-nbu-v-ostavlenii-bez-rassmotreniya-iska-mts-ukraina-po-delu-platinum-banka
Востаннє редагувалось GrafBV в Чет 04 сер, 2016 13:21, всього редагувалось 1 раз.
-
GrafBV
-
-
- Подякував: 88 раз.
- Подякували: 150 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 сер, 2016 13:16
Боббіка на гіляку! І кіл в дупу! )) Згинь, сатано!
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-