|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Чет 04 сер, 2016 17:04
newbie написав:Ваш приклад також недоречний. Якщо хтось там купив в кредит лептоп і з ним драпанув, переклавши відповідальність за це на жінку, то як це корелює з банком?
Мій приклад з'явився як відповідь на ваш, коли ви порівняли банківську діяльність зі справами фізичної особи. newbie написав:По-перше, банкіри Міхи не драпанули з грошима, а забрали свій бізнес (кредити) з собою. Як це їм вдалось і наскільки це було законно, це вже інше питання. А по-друге, хто тут їм жінка?
А як бути з пасивами банку? Правильно, перекладаємо все на державу. Ось вам і жінка. Ви як вкладник зараз говорите, чи як представник набувача банківських активів? newbie написав:Але якщо Ви не маєте бізнесу, то як Вам по іншому пояснити в чому була проблема в банку?
При чому тут бізнес? Хочете знову порівняти? Ларьок з продажу овочів та комерційний банк, що вправі залучати вклади?
-
VanZant
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 сер, 2016 17:04
1364 написав:0720 Да, но сумма 200-, и в реестре на выплату нет.
если сумма заведомо меньше 200 тыс, то можете ничего не писать
-
0720
-
5
-
- Подякував: 133 раз.
- Подякували: 1872 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 сер, 2016 17:06
из поданых заяв остаются 24% на обработку. Т.е. 1/3 от прежней, думаю за неделю управятся.
-
Serg__A
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 23 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 сер, 2016 17:26
Stringer написав: Квесторе_поверніться написав: BBC написав:Ось фаги вирішили зіпсувати КІ. Прийшло повідомлення з УБКІ. Для початку полистуюсь з УБКІ та фагами, а потім вже до суду звернусь.
А не дзвонили Фагору...і не пояснили що Ви сумлінний позичальник? Що все Михаличу сплатили. Виходить що Михалич Ваші погашення в УБКІ не передав?
так он же оплатил после судебного запрета...
Уведомления не получал. Документов подтверждающих, что мой кредит продан не видел. Платил не на котловой. Пока разберусь с УБКИ. Готов к суду, если посчитаю необходимым буду на УБКИ подавать на суд, а пока буду гастаивать, что не предоставлялфагам разрешения на работу с бюро кредитных историй. Кстати, кредитный договор согласно позиции ВСУ выполнен надлежащим образом. Платить фагам, это как раз платить вникуда
-
BBC
-
-
- Подякував: 1105 раз.
- Подякували: 1199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 04 сер, 2016 17:29
BBC, а подзвонити в Фагор і пояснити що вони неправі. Заявку знімуть на УБКі про заборгованість?
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 сер, 2016 17:30
Квесторе_поверніться написав:BBC, а подзвонити в Фагор і пояснити що вони неправі. Заявку знімуть на УБКі про заборгованість?
Дзвонити сенсу немає. 0720 їм кожного дня вибірку робить про настрої на форумі 
-
VanZant
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 сер, 2016 17:31
Квесторе_поверніться написав:BBC, а подзвонити в Фагор і пояснити що вони неправі. Заявку знімуть на УБКі про заборгованість?
Это вы типа решили приколоться? Бандидатам вежливо объяснять, что они неправы, вы серьёзно? 
-
Vorlon
-
-
- Подякував: 490 раз.
- Подякували: 1141 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 сер, 2016 17:34
BBC написав: Stringer написав: Квесторе_поверніться написав:А не дзвонили Фагору...і не пояснили що Ви сумлінний позичальник? Що все Михаличу сплатили. Виходить що Михалич Ваші погашення в УБКІ не передав?
так он же оплатил после судебного запрета...
Уведомления не получал. Документов подтверждающих, что мой кредит продан не видел. Платил не на котловой. Пока разберусь с УБКИ. Готов к суду, если посчитаю необходимым буду на УБКИ подавать на суд, а пока буду гастаивать, что не предоставлялфагам разрешения на работу с бюро кредитных историй. Кстати, кредитный договор согласно позиции ВСУ выполнен надлежащим образом. Платить фагам, это как раз платить вникуда
А УБКИ вот зачем сюда влезли? Они ж карму себе портят яшкаясь с гомн-м. Или решили срубить потихому 45грн/КИ 
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 04 сер, 2016 17:36
Vorlon написав: Квесторе_поверніться написав:BBC, а подзвонити в Фагор і пояснити що вони неправі. Заявку знімуть на УБКі про заборгованість?
Это вы типа решили приколоться? Бандидатам вежливо объяснять, что они неправы, вы серьёзно? 
Так вони ж хочуть щоб їм платили. А якщо якийсь імярек доведе в суді що з нього Фагор безпідставно вимагає оплату по вже виплаченому кредиту....то це вже кримінальний кодекс...а там вже ізакривати контору потрібно а Журавля на нари....якщо в вирій не втече. 
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 сер, 2016 17:37
VanZant Мій приклад з'явився як відповідь на ваш, коли ви порівняли банківську діяльність зі справами фізичної особи.
По-перше, я не порівнював, а лише задав запитання. По якому Ви замість відповіді на ньго стали шукати аналогії. А по-друге, я пояснив, чому так зробив. А як бути з пасивами банку?
Пасиви, це не бізнес. Навіщо їх забирати? Нехай залишаються тим, хто хоче забрати бізнес. Пасиви - це зобов'язання бізнесу. Звичайно, пагано від них відмовлятися. Але хай тоді не виганяють з бізнесу (не забирають бізнес). Бізнесмени - не альтруїсти. В них є зуби, руки і інше, чим вони заробляють і чим можуть захищатись. Про яку справедливість і про які пасиви може йти мова, коли їм об'являють війну? Правильно, перекладаємо все на державу. Ось вам і жінка.
Там перекладання йде на ФГВ, а не на державу. Тобто на захватників (і грабіжників). На нашу державу спробуй щось переклади. Субсидії - це не приклад, там взагалі якийсь аут. Ви як вкладник зараз говорите, чи як представник набувача банківських активів?
Як третя сторона, яка з цікавістю на це дивиться. При чому тут бізнес?
При тому, що у бізнеса була проблема. Я, щоб було більш зрозуміло, пояснив її на прикладі особистої проблеми. Хочете знову порівняти? Ларьок з продажу овочів та комерційний банк, що вправі залучати вклади?
Хочете порівнювати ларьок з банком? Давайте. Або краще з сільгосппідприємством. Там також є керування ризиками, сучасні технології, методи ведення бізнесу і т.д. Я аж здивувася, коли нещодавно довідався про це.
Востаннє редагувалось newbie в Чет 04 сер, 2016 17:40, всього редагувалось 4 разів.
-
newbie
-
-
- Подякував: 22 раз.
- Подякували: 641 раз.
-
-
Профіль
-
-
|