Квесторе_поверніться Спасибо за отзыв!В платине не совсем все гладко-хотя понимаю,что надежные банки хорошие % не дадут!В добавок ко всем проблемам в платине-меня еще смутила новость,что Кауфман входит в акционеры!Обычно после таких завявлений-жди беды!В фидо тоже обещали зайти казахи и тоже во всех новостях об этом писалось не за долго до смерти! Дай Бог,чтобы я ошибся! Думаю-что скороо все выяснится-максимум до нового года!Будем наблюдать !
bub-har написав:Квесторе_поверніться Спасибо за отзыв!В платине не совсем все гладко-хотя понимаю,что надежные банки хорошие % не дадут!В добавок ко всем проблемам в платине-меня еще смутила новость,что Кауфман входит в акционеры!Обычно после таких завявлений-жди беды!В фидо тоже обещали зайти казахи и тоже во всех новостях об этом писалось не за долго до смерти! Дай Бог,чтобы я ошибся! Думаю-что скороо все выяснится-максимум до нового года!Будем наблюдать !
То, что кауфман совершил каминг-аут вас наоборот должно было воодушевить, потому что он там в бенефициарных акционерах последние 2,5 года ходит.
bub-har написав:Квесторе_поверніться Спасибо за отзыв!В платине не совсем все гладко-хотя понимаю,что надежные банки хорошие % не дадут!В добавок ко всем проблемам в платине-меня еще смутила новость,что Кауфман входит в акционеры!Обычно после таких завявлений-жди беды!В фидо тоже обещали зайти казахи и тоже во всех новостях об этом писалось не за долго до смерти! Дай Бог,чтобы я ошибся! Думаю-что скороо все выяснится-максимум до нового года!Будем наблюдать !
Goodman написав:Почему не договариваете, что у Вас есть кредитная задолженность и попали под 4 пункт ограничений по выплатах? Зачем волну в тазике гнать?
В чому проблема погасити кредитну заборгованість частиною депозиту і виплатити вклад за мінусом кредитної заборгованості? І що таке 4 пункт обмежень? У мене немає кредитної заборгованості. Були вклади які гарантуються ФГВ, і були які не гарантуються. Не виплачують ніяких! Безпредєл, який януковицькій банді і не снився! Ті хоч простих людей не чіпали.
Те ж саме. Кредитів не було в принципі,картковий депозит вКлад, виплат від ФГВФО немає вже майже три місяці. Хоча гараньують - 20 робочих днів. Отака х...., малята
airmax78 Это все прекрасно-хорошие новости,но платинум пока терпит одни убытки,да и докапитализироваться не мешает до бабылерыных 120 млн! Вот когда вольет деньжата-тогда и посмотрим!
chipmunk , Mazay256 Щодо платіжок "Київводоканал"...
Народ, що ви курите?! Тариф на водовідведення і холодної і гарячої води абсолютно однаковий, скільки б Ви ту воду не гріли чи не охолоджували . На прикладі Києва - до 02.08.2016 р. він становив 4.82 грн. за 1 куб.м. (цю суму і можна побачити в платіжці в рядку "Централізоване водовідведення гарячої води"). У рядку ж "Централізоване постачання холодної води і водовідведення" тариф вказано ще й з урахуванням вартості постачання цієї самої холодної води - 5.42 грн. за куб.м (в сумі - 5.42+4.82=10.24).
зробив пошук у гуглі за словами - знайшов статтю лише на невідомих ресурсах. фінанс.юа посилається на РадіСвобода... Так от - цієї статті там не знайшов.
В Україні (без урахування тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим, м. Севастополя та частині зони проведення антитерористичної операції) в липні 2016 року була зафіксована дефляція 0,1% порівняно з дефляцією 0,2% в червні. Про це повідомляє Державна служба статистики (Держстат). Відзначається, що з початку року ціни на споживчому ринку зросли на 4,9%. http://news.finance.ua/ua/news/-/381941 ... eflyatsiya