ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2022 ГОД (UAH/USD)
+Додати тему
Відповісти на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
airmax78 написав:Excite Классный анализ. Но мы действительно такое большое внимание должны уделять ЕКС? Ведь в периоды наиболее серьезных провалов курса, подозреваю, что денег на ЕКС тоже было не густо. Опять же, если им необходимо профинансировать крупные расходы - что мешает выпустить ОВГЗ и продать их НБУ?
Провалы идут не на фоне большого ЕКС, а на фоне перелива с ЕКС на корсчета с небольшим лагом, что и подчеркнул Эксайт. А ссылку Чика на многозета я ПОВТОРЯЮ. Правдоподобно, но тогда и довольно краткосрочно. Т.Е. если многозет прав, то коррекция м/б и глубокой, особенно если маман показательно прольется с курсом последней покупки.
Vitl написав:После пятничного пива, встал, посмотрел курсы...Покупан 25,35...продаван не ниже 25,50.Только по зфл можно ниже найти. ПС я на днях как накаркал про 25,5
Vitl написав:После пятничного пива, встал, посмотрел курсы...Покупан 25,35...продаван не ниже 25,50.Только по зфл можно ниже найти. ПС я на днях как накаркал про 25,5
Я бы подождал до фторнега с " "
А если быть уверенным в отскоке, то может и полить по 25,40.Как считаешь
Да, навеяло.Кто как считает - справедливо ли в Украине применять карренси боард.По мне то как то не очень.Ну дали нам транш в звр пару ярдов...и что теперь, курс укрепим процентов на 15.А когда отдавать всё прийдётся, опустим процентов на 500.Т е я хочу сказать, что здесь опять же всё искусственно, поэтому неприменимо.
если бы откупился вовремя па 24,7, а не па 25 то я мабуть рискнул... по каренси боард за несколько лет наблюдений за малюнками Фунтика согласен с утверждением, шо курс к нему стремится т.е. использовать, как ориентир каким он должен быть безусловно можно-нужно, но с нашими вечными траблами...
Всім привіт. Вибюся з тренду і дам посилання не на zzzzzz, а на себе (не зовсім на себе але...) viewtopic.php?p=3716590#p3716590 Ризикну припустити, що далеко не всі бажаючі конвертувати гривневу виручку від операції з держпаперами уже це зробили. В понеділок міжбанк супроводжується не великими оборотами. Откровення у вівторок може і не бути, оскільки попит в цей день на МБ ще буде достатнім з причини конвертації + назбирається відкладений попит через обрізання НБУ. Ситуація може прояснитися ближче до кінця наступного тижня, якщо таки буде зворотній чейньдж під оплату податків. В любому випадку, якщо і буде корекція від теперішніх рівнів, то довга і явно не на 25,00. По вартості сировин, не знаю, до виборів в росії і США може багато чого статися. Якось писав, що зараз штатам потрібен не дорогий долар і дорога нафта viewtopic.php?p=3628056#p3628056, але поведінку кремлівського карлика прогнозувати важко, а отже і можливі кроки у відповідь. Щодо іншої частини прогнозу Іксайта: я б також не особливо довіряв методам, повязаним з ЗВР, з огляду на їх доступність-функціональність, розмір вільної частини і трабли по поповненню цих таки ЗВР. П.С. У Львові 25,2(25)-25,45 і без варіантів тому жодної думки про "злитися" не виникає. А то можна навіть в 0 не відкупитися. П.П.С. Ааааа, так до чого я це все: давно задавався питанням, коли процес перепозичання валюти на внутрішньому ринку піде не так. Раніше ж ні в кого не виникало бажання вийти з держпаперів в бакс а тут раптом (приналежність "не резидентів", думаю, сумніву не викликає). Це до внутрішньої політично-економічної стабільності і "пермирря" між олігархами. А це може бути тільки початком, внутрішня заборгованість у нас ого... Вересень на носі...
Excite написав:Вів 09 сер, 2016 12:51 Всем привет! Буду краток - вернулся из отпуска и разнес бОльшую часть гриши по трехмесячным депчикам(т.е. до ноября). Ну не вижу я осеннего роста в упор, хоть убей. Есть чувство, что годовые минимумы будем ловить в октябре-декабре.