|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 17 сер, 2016 13:05
mephala написав: rufius написав:BBC слышали, Фагор опять выйграл суд.
шо, опять? так кому платить то?  Фонду. Будет ещё суд и Фагор проиграет.
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
- Подякував: 100 раз.
- Подякували: 1145 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 сер, 2016 13:06
BBC В эти банки нужно немедля вводить ВА ФГВФЛ
Упаси Боже. А Вы знаете, сколько на самом деле проблемных банков? Причем не только таких, которые НБУ официально признал проблемными. Проблемы есть (могут быть), наверное, почти у всех банков. Если во все ввести ВА, то что это будет? а не ждать пока по схемам делят госденьги рефинансирования и негарантируемые средства загоняют штучно под гарантии ФГВФЛ.
А это уже другой вопрос. На проблемах банков кое-кто хорошо зарабатывает. Причем не только сами (типа нечистые на руку) банкиры. А и те, кто их направляет, контролирует, страхует (гарантирует) и т.д. З.Ы. Банки должны сами разбираться со своими проблемами. Причем желательно прозрачно для их инвесторов (в т.ч. вкладчиков). От того, как НБУ "помогает" проблемным банкам, почти ни один банк проблемным быть не перестал. А в итоге почил в бозе. Поэтому, что-то там делается не так. И добавлю, очень непрозрачно. Что именно делается и как, знают те, кто работает в банке.
-
newbie
-
-
- Подякував: 22 раз.
- Подякували: 641 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 сер, 2016 13:52
anis написав:Как фонд писал 15 Июля 2016 Крім того, з метою дотримання вимог Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб», забезпечення захисту інтересів кредиторів, вкладників Банку та Фонду гарантування вкладів фізичних осіб тимчасово призупинена виплата коштів за рахунками фізичних осіб, по яких в період з 19 по 23 травня 2016 року відбулись одна чи декілька наступних подій:
- Зарахування коштів через касу Банку на вкладний(депозитний) рахунок фізичної особи. - Зарахування коштів через касу Банку на поточний рахунок фізичної особи. - Переказ коштів, в межах балансу Банку, на поточний рахунок фізичної особи (в тому числі з поточних рахунків суб’єктів господарювання). - Фізична особа є одночасно позичальником та вкладником (кредитором) Банку.
По мірі проходження перевірки та підтвердження законності проведених операцій, тимчасове обмеження по таких рахунках буде скасовуватись. Зазначену перевірку планується закінчити у місячний термін.
месяц прошел! может быть в новый реестр все эти блоки и попали, но как-то мало получается если в ТАС только 3 человека попало, или на всю запорожскую область 3 чела с кредитками набралось 
Небольшое уточнение. Два на Запор. обл. с одной фамилией и один на Одесскую
-
guntherhouse777
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 346 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 сер, 2016 14:02
jjjj75 написав: Козак-характерник написав:Я тіьки про те і мрію, що хтось на мене до суду позиватиметься.....Або Піфагор...або падло Іраклій.....)) Щоб хоч в суді побачити всі належні документи і виписки.....)) Щоб суд визначив : 1. Чи є в козака борг? 2. Кому, скільки і куди платити? Мрію про суд...... Подавайте претензіянти на мене.....))))
Тоді в мене питання до юристів ( або псевдоюристів) які розплодилися на цему форумі: Я громадянин України і живу в Україні, чи можу я подати позов до суду від свого імені на Козака-характерника? Причина, наприклад що він ( Козак) намагається нанести шкоду державі громадянином якої я є, тобто опосередковано мені. Або я підозрую шахрайскі дії зі сторони Козака які можуть нанести шкоду державі. Або дії Козака на мою думку, срямовані на знищення банківської системи України, що може зашкодити мені бо у мене є депозіт у г-а-м-н-о-б-а-н-к-у Платінум. Життя є життя, а кому зараз легко? Якщо не я то хто? Якщо не зараз то коли?
Ежели у Вас претензия до КХ, то давайте его тут судить, Судом Форумчан. Выделим адвоката, выберем судью - все как положено.
-
guntherhouse777
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 сер, 2016 14:15
guntherhouse777 написав: jjjj75 написав: Козак-характерник написав:Я тіьки про те і мрію, що хтось на мене до суду позиватиметься.....Або Піфагор...або падло Іраклій.....)) Щоб хоч в суді побачити всі належні документи і виписки.....)) Щоб суд визначив : 1. Чи є в козака борг? 2. Кому, скільки і куди платити? Мрію про суд...... Подавайте претензіянти на мене.....))))
Тоді в мене питання до юристів ( або псевдоюристів) які розплодилися на цему форумі: Я громадянин України і живу в Україні, чи можу я подати позов до суду від свого імені на Козака-характерника? Причина, наприклад що він ( Козак) намагається нанести шкоду державі громадянином якої я є, тобто опосередковано мені. Або я підозрую шахрайскі дії зі сторони Козака які можуть нанести шкоду державі. Або дії Козака на мою думку, срямовані на знищення банківської системи України, що може зашкодити мені бо у мене є депозіт у г-а-м-н-о-б-а-н-к-у Платінум. Життя є життя, а кому зараз легко? Якщо не я то хто? Якщо не зараз то коли?
Ежели у Вас претензия до КХ, то давайте его тут судить, Судом Форумчан. Выделим адвоката, выберем судью - все как положено.
Признаем только суд Линча.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 986 раз.
- Подякували: 5350 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 17 сер, 2016 14:22
newbie написав:airmax78 Расскажите свою "теорию работы банка" какому-нибудь банковскому казначею - он вам мозги вправит. Мне это делать - лень
Не вправит. Т.к. казначейство имеет дело только с внешними операциями банка (межбанковскими кредитами, в т.ч. овернайт, покупкой/продажей валюты и т.д.). И, соответственно, не со всеми активами банка, а только отраженными на его корсчетах. Теперь понятно, в чем Ваша ошибка. Вы считаете, что все активы банка находятся на его корсчетах. А это не так. В неплатежеспособном (или проблемном) банке на корсчетах может быть пусто (соответственно казначеям там делать нечего), но это не значит, что банк при этом останавливается. Поэтому Вы так слабо ориентируетесь в том, какую деятельность ведут (и как живут) в т.ч. проблемные банки.
У казначейства гораздо более широкий круг задач. И да, если на корсчете у банка пусто - это в 99% случаев - конец. Банк полностью останавливается. Клиентские платежи на выход нарaстают как снежный ком. Входящие платежи полностью останавливаются. В кассы и к банкоматам тут же возникают очереди (пока все не выгребут под 0). И все. Приехали. Вы этого не понимаете, потому что у вас в голове каша из каких-то отрывочных сведений о работе банка. Вы не понимаете основополагающих вещей и беретесь спорить с теми, кто работает в этой сфере уже скоро семнадцать лет на самых разных позициях. Прекращайте выпячивать свою глупость на всеобщее обозрение.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 986 раз.
- Подякували: 5350 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 17 сер, 2016 14:39
guntherhouse777 написав: jjjj75 написав: Козак-характерник написав:Я тіьки про те і мрію, що хтось на мене до суду позиватиметься.....Або Піфагор...або падло Іраклій.....)) Щоб хоч в суді побачити всі належні документи і виписки.....)) Щоб суд визначив : 1. Чи є в козака борг? 2. Кому, скільки і куди платити? Мрію про суд...... Подавайте претензіянти на мене.....))))
палача назначить не забудьте
-
Stringer
-
-
- Подякував: 346 раз.
- Подякували: 1629 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 17 сер, 2016 14:42
А между тем сказано справедливо, Щоб хоч в суді побачити всі належні документи і виписки.....)) Щоб суд визначив : 1. Чи є в козака борг? 2. Кому, скільки і куди платити?
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
- Подякував: 100 раз.
- Подякували: 1145 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 сер, 2016 14:42
То на усмотрение мирового судьи..
-
guntherhouse777
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 сер, 2016 15:22
rufius написав:BBC слышали, Фагор опять выйграл суд. В остальном, вам правильно говорят, Чи має право вкладник, на депозитному (вкладному) рахунку або поточному рахунку якого розміщено кошти у сумі 1 млн грн, у разі неповернення Банком вкладу на вимогу або після закінчення строку дії депозитного договору, перерахувати кошти у сумі по 200 тис грн на рахунки інших фізичних осіб, які не є суб’єктами підприємницької діяльності з метою охоплення зазначених вкладів системою гарантування вкладів фізичних осіб?
Банк зобов'язаний за розпорядженням вкладника видати або перерахувати з його рахунка грошові кошти на першу вимогу або зі спливом встановленого договором строку в день надходження до банку відповідного розрахункового документа. На рахунок за вкладом зараховуються грошові кошти, які надійшли на ім'я вкладника від іншої особи, якщо договором вкладу не передбачено інше. Фізична особа має право укласти договір банківського вкладу (зробити вклад) на користь третьої особи. При цьому, Фондом гарантуються лише ті вклади на користь третьої особи, за якими треті особи набули прав на вказані вклади до дня запровадження тимчасової адміністрації банку.
"Где-то в каких комментариях читал такую историю, будто бы Богданкевич в 1994-95 годах вспоминал о руководстве нацбанком и рассказывал, что объясняют они Лукашенко, как работает экономика, как связаны спрос и предложение, короче, устраивают ликбез. Вот пыхтят, рассказывают, а потом слушатель говорит: - Ну, это все хорошо. А если я издам указ?" (с) 
-
vano80
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 328 раз.
-
-
Профіль
-
-
|