flyman написав:так і я про шо!!! 4,7% річних в баксах, це 4,7% річних в БАКСАХ, КАРЛ. А не 4% річних в нерухомості яка знецінюється, старіє та вбивається квартирантами.
до этого было 12%, потом 9%, потом 8%, потом 5%, теперь 4,75% (до налогообл.)...тенденцию улавливаешь, завсегдатай фгвфл. По фин иниц. получил уже??
flyman написав:так і я про шо!!! 4,7% річних в баксах, це 4,7% річних в БАКСАХ, КАРЛ. А не 4% річних в нерухомості яка знецінюється, старіє та вбивається квартирантами.
до этого было 12%, потом 9%, потом 8%, потом 5%, теперь 4,75% (до налогообл.)...тенденцию улавливаешь, завсегдатай фгвфл. По фин иниц. получил уже??
якщо брати відправну точку грудень 2013, то до грудня 2016 відсотки покриють збитки (якщо рахувати активи в $), плюс до того цоколь по акційній ціні, який "віртуально подорожчав відсотків на 30% у USD. По ФІ з дня на день чекаю виплат. Думаю що із жовтня в БС почне іти прибуток (якщо брати відправну точку 31.12.2013). Так як відправили в Швецію на 7 тижнів у відрядження, то реалізація покупка житла в Польщі в іпотеку із покриттям платежів по іпотеці % у БС перенеслася на папізже. п.с. в мене ще і по 13% макс. і мінімум 8,5% у іноземній валюті. як беде 4% ..6%, то однозначно купуватиму нерухомість в Польщі, зараз ще вагаюся, так як калькулятор каже, що краще на депозит.
Как-то икарус похож именно на аркадовского загонялу, а не общего - слишком перевозбуждается именно на тему этого отстройщика. Тоньше надо работать, а то не заплатят, а только премиальных напихают в выхлопную трубу
Востаннє редагувалось Парень со свирелью в Сер 17 сер, 2016 17:42, всього редагувалось 1 раз.
flyman написав:тому покищо 2016 в гриші безбитковий навіть не беручи до уваги %
Вы хоть себя послушайте, инвестор. На третий год пытаться достичь результата баксового матраца - это без сомнения инвестиция с большой буквы И!
аналіз провів, помилки усвідомив, коригувальні дії виконав, все згідно ситеми ISO 9000 відносном менеджменту активів. тримати гроші у матрасі - дурна практика, бабло має крутитися
flyman написав:аналіз провів, помилки усвідомив, коригувальні дії виконав, все згідно ситеми ISO 9000 відносном менеджменту активів. тримати гроші у матрасі - дурна практика, бабло має крутитися