Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Боня написав:Вже і монетки особливо немає де прилаштовувати, тому я собі заклав курс 30 і тримаю тут 6к
Секундочку, пане Скупi, я добре пам'ятаю, що Ви казали "Зараз можно не бiльше 3000 на лiхваря", то ви що, збрехали чи обставини змiнилися?
Обставини змінились, тоді курс був непрогнозованим, а зараз він коливається в межах 30. Да і якщо чесно, вже і вкладатися особисто немає де, тому Приват і під зав"язку забив
Ну є приємнпа новина, тільки що з ТАСа що на Академмістечку, по дорозі розгледів відділення що відкрилося (чи відкривається) нове відділення. Тому якби тепер зручніше стало, відділення майже біля метро, а не десь в гухомані
Тихон Вчера закончился евродепо. Сегодня в 9:00 зашел в А24, тыцнул на этот уже пролонгировашийся депо, разорвал, и через 2-3 минуты пришла СМС о зачислении на КДВ.
Кажется тут представителя нет - поэтому задам вопрос тут. Кто что знает про покращення у привата и а-банка... я сейчас не смог сбросить со своего ПВ деньги на допку жены( у нас допки по грн к нашим счетам) и их вообще нет в списке карт к выдаче по депо, у кого ещё такое наблюдается?