alex10 написав:Все равно НБУ вскоре по 27+ считать вознамерен. Чего было рисковать в гривне от 25 ? 15% годовых грн - 4% годовых в валюте = 11%. 25х1,11=27,75. Все что выше за 1 доллар через год - прямые потери гривнедепозитчика. "Или оно мине надо ? "
Ukrainian 10 березня 2016 Національний банк України на валютному аукціоні в четвер купив 55 млн доларів за курсом 25,5 гривні за долар.
Я не розумію чому банки не хочуть продати мені по 25.6 навіть по 26
Банки про вас дбають - ви могли купити і по-дешевше, і на депо півроку заробити
Игорь Алексеевич написав:Міністерство фінансів і Національний банк заявляють про готовність підтримати Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) в разі нестачі коштів для виплат вкладникам збанкрутілих банків.
они чё думают приват завалить?
хай спочатку по ФІ і Михаличу виплатять по чєсноку
Скупердяй написав:Одне гусарське кодло з виплатою через хвонд
Вы так сразу охоту и отбили. Йдить в Ощад 16,5%.
Я не казав, що не треба гусарити, просто пристойних ресторанів де частують смачно все меньше, залишаються тільки забігайлівки, вихід з яких буває через лікарню (хвонд)
Игорь Алексеевич написав:Міністерство фінансів і Національний банк заявляють про готовність підтримати Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) в разі нестачі коштів для виплат вкладникам збанкрутілих банків.
они чё думают приват завалить?
Что у вас за логика? В этой новости, вы не увидели самое главное,
Національний банк і Міністерство фінансів підтвердили готовність фінансово підтримати фонд в разі нестачі коштів для виплат вкладникам збанкрутілих банків. На думку НБУ, потреби в додаткових коштах будуть мінімальними.