Банк Траст - БАНКРОТ?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 725726727728729 ... 1112>
Повідомлення Додано: Вів 23 сер, 2016 11:52

Re: Траст

clientage написав:Ну я нашёл... В ДКБО, сучий п.4.15, кажись
https://www.banktrust.com.ua/upload/fil ... osobam.pdf
...но там таки есть отсылка на конкретный договор вклада. В моих договорах клада никаких упоминаний об ограничениях нет

4.15. Загальна сума поповнення Вкладу протягом всього строку розміщення Вкладу (якщо до Вкладу допускаються додаткові внески коштів) згідно умов Договору банківського вкладу та/або Продукту Банку може бути обмеженою.

Хе-хе, шкода що не юрист, якось для мене двозначно виглядає - чи то "можна обмежити суму поповнення коли банка схоче", чи "сума поповнення може бути обмежена, якщо таке в договорі, а ні - то ні"
В будь-якому випадку, все це :evil: :twisted: Не завадила б компенсація, наприклад збільшення грейсу до 111 днів...
chipmunk

Подякував: 572 раз.
Подякували: 590 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 23 сер, 2016 12:08

chipmunk написав:
...но там таки есть отсылка на конкретный договор вклада. В моих договорах клада никаких упоминаний об ограничениях нет

4.15. Загальна сума поповнення Вкладу протягом всього строку розміщення Вкладу (якщо до Вкладу допускаються додаткові внески коштів) згідно умов Договору банківського вкладу та/або Продукту Банку може бути обмеженою.

Хе-хе, шкода що не юрист, якось для мене двозначно виглядає - чи то "можна обмежити суму поповнення коли банка схоче", чи "сума поповнення може бути обмежена, якщо таке в договорі, а ні - то ні"
В будь-якому випадку, все це :evil: :twisted: Не завадила б компенсація, наприклад збільшення грейсу до 111 днів...

Все что прописано в Вашем договоре не может регулироваться ДКБО, согласно законодательству Украины.
ДБКО регулирует абсолютно все, разумеется в рамках законов, постанов, что не прописано в договоре.
Это как в законодательстве: сначала идет Конституция, затем кодексы, затем законы и в заключении подзаконные акты.
Так что сначала Договор, а все что не прописано в договоре регулируется ДКБО.
cds77

Подякував: 1 раз.
Подякували: 108 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 23 сер, 2016 12:10

chipmunk написав:

Ну и по-людски это обмеження мона було сделать и заранее предупредить, а не через задний проход. ОфПред обошёл молчанием на основании каких пп. Договора введено ограничение. Похоже нуна писать претензию в отд. на не выполнение условий вклада :evil:
clientage
1
1

Фінансовий гуру Finance.ua

Заблокований
Подякував: 2686 раз.
Подякували: 4083 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 23 сер, 2016 13:10

clientage написав:Ну и по-людски это обмеження мона було сделать и заранее предупредить, а не через задний проход. ОфПред обошёл молчанием на основании каких пп. Договора введено ограничение. Похоже нуна писать претензию в отд. на не выполнение условий вклада :evil:

К тому что нарушили свой же договор, так еще клиенты теряю 1% дохода т.к % ставка по депо без пополнения на 1% больше чем с пополнением.
А пополнение взяли и отменили, а ставку не увеличили, и об этом представитель банка также стыдливо умалчивает.
cds77

Подякував: 1 раз.
Подякували: 108 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 23 сер, 2016 13:30

cds77 эт точно, но представителя на ветке нет давно, есть представитель не официал и то только киева..для заманухи :mrgreen:
а вообще плохо дело А БАНК, ТРАСТ...и тд, все против депозитчиков, им гроши под 0.01% давай :mrgreen:
OGO

Подякував: 5 раз.
Подякували: 25 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 23 сер, 2016 13:33

OGO написав:cds77 эт точно, но представителя на ветке нет давно, есть представитель не официал и то только киева..для заманухи :mrgreen:
а вообще плохо дело А БАНК, ТРАСТ...и тд, все против депозитчиков, им гроши под 0.01% давай :mrgreen:

Есть представитель официальный.
BBC

Подякував: 1105 раз.
Подякували: 1199 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 23 сер, 2016 13:51

clientage написав:
  chipmunk написав:

Ну и по-людски это обмеження мона було сделать и заранее предупредить, а не через задний проход. ОфПред обошёл молчанием на основании каких пп. Договора введено ограничение. Похоже нуна писать претензию в отд. на не выполнение условий вклада :evil:

мені менеджер вчора сказала, що вкладники вже пишуть скарги на таке порушення договору.
KIM30

Подякував: 989 раз.
Подякували: 419 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 23 сер, 2016 13:55

KIM30 написав:мені менеджер вчора сказала, що вкладники вже пишуть скарги на таке порушення договору.

И я забегу в отд. после парада и салюта. Настроюсь на соответств. волну и вкатаю по первое число Оксане на пироги 8)
clientage
1
1

Фінансовий гуру Finance.ua

Заблокований
Подякував: 2686 раз.
Подякували: 4083 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 23 сер, 2016 14:03

clientage написав:
  KIM30 написав:мені менеджер вчора сказала, що вкладники вже пишуть скарги на таке порушення договору.

И я забегу в отд. после парада и салюта. Настроюсь на соответств. волну и вкатаю по первое число Оксане на пироги 8)

ну я вчора писав іншу заяву : на те що недорахували відсотки на суму поповнення (якшо пам"ятаєте я десь кілька тижнів тому тут писав), попросив роздрукувати виписку з поденним нарахуванням %. Подивимся що з того всього вийде.
KIM30

Подякував: 989 раз.
Подякували: 419 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 23 сер, 2016 14:42

...в общем , за такое "вольное" трактование условий деподоговора нуна выпороть..всех :D
и оф.преда и отделение в полном составе и Оксану ( привет Клиентажу :wink: )
-VICTOR-

Подякував: 406 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 725726727728729 ... 1112>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість