Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Вопрос к официальному представителю Ощадбанка: Имеется Депозит в долларе, допускающий частичное снятие без расторжения договора. Можно ли снять с него часть средств, чтобы пополнить другой долларовый депозит "Весна-красна"? Эта операция имеет смысл, т.к. в "Весне-красне" % ставка выше, что подталкивает клиента более рационально распорядиться своими сбережениями. Какова процедура? Я так понимаю, никакой конвертации в гривну при этом и быть не может. Спасибо...
grape написав:На гарячій лінії банку відповідають що депозит "гнучкий" у валюті, по умовах якого кошти можна вилучити один раз всю суму без втрати % якщо він пролежав більше 31 дня, погоджуються віддати тільки у грн. У договорі такого ніби нема (зараз нема змоги точно переглянути). Підтвердіть чи спростуйте дану інформацію. Із посиланням на нормативні документи.
Доброго дня! Відповідно до п.п.6 п.6 Плстанови Національного банку України від 03.03.2016 р. №140 "Про врегулювання ситуації на грошово-кредитному та валютному ринках України", уповноважені банки мають право достроково повертати вклади, залучені в іноземній валюті за всіма типами договорів, крім вкладів, залучених з видачею іменних ощадних (депозитних) сертифікатів зі строком їх обігу не менше шести місяців, у національній валюті за курсом купівлі іноземної валюти уповноваженого банку на день проведення операції.
"... мають право.." це зрозуміло. Але можуть повернути і у валюті вкладі, тобто в дол. Правильно я трактую дану Постанову? Як зробити так щоб мої вклади "Гнучкий" було віддано у валюті вкладу. Це ж не заборонено даною Постановою віддавати вклади у валюті вкладу? Відповідь можна на форум або у ПП.
Obval_Defoltovich написав:Имеется Депозит в долларе, допускающий частичное снятие без расторжения договора.
напишите нам где вы такой ВКЛАД открыли и его полные условия на момент открытия
Древний Мобильный шоли?
Если частичное снятие допускается один раз, то это "Гнучкий",
Можливість вилучення коштів: вкладнику надається право протягом дії договору разового зняття коштів у повному обсязі з рахунку без зміни процентної ставки за умови, якщо початковий внесок зберігатиметься на депозитному рахунку не менше 31 дня. http://www.oschadbank.ua/ua/private/deposit/gnuchkiy/
sens написав:напишите нам где вы такой ВКЛАД открыли и его полные условия на момент открытия
Древний Мобильный шоли?
Если частичное снятие допускается один раз, то это "Гнучкий",
Можливість вилучення коштів: вкладнику надається право протягом дії договору разового зняття коштів у повному обсязі з рахунку без зміни процентної ставки за умови, якщо початковий внесок зберігатиметься на депозитному рахунку не менше 31 дня. http://www.oschadbank.ua/ua/private/deposit/gnuchkiy/
У меня Гнучкый. Там по сути дела разрешается досрочное закрытие договора с сохранением начисл. %%. А снятие(части вклада) и пополнение было ток в Мобильном. Хотя отета формулировка у Гнучкого -- "разового зняття коштів" слабо тянет на досрочку... Так шо валютчики должны требовать "зняття" в валюте вклада! Хай Ощад вертится як вууууж на пательнє
grape написав:На гарячій лінії банку відповідають що депозит "гнучкий" у валюті, по умовах якого кошти можна вилучити один раз всю суму без втрати % якщо він пролежав більше 31 дня, погоджуються віддати тільки у грн. У договорі такого ніби нема (зараз нема змоги точно переглянути). Підтвердіть чи спростуйте дану інформацію. Із посиланням на нормативні документи.
Доброго дня! Відповідно до п.п.6 п.6 Плстанови Національного банку України від 03.03.2016 р. №140 "Про врегулювання ситуації на грошово-кредитному та валютному ринках України", уповноважені банки мають право достроково повертати вклади, залучені в іноземній валюті за всіма типами договорів, крім вкладів, залучених з видачею іменних ощадних (депозитних) сертифікатів зі строком їх обігу не менше шести місяців, у національній валюті за курсом купівлі іноземної валюти уповноваженого банку на день проведення операції.
"... мають право.." це зрозуміло. Але можуть повернути і у валюті вкладі, тобто в дол. Правильно я трактую дану Постанову? Як зробити так щоб мої вклади "Гнучкий" було віддано у валюті вкладу. Це ж не заборонено даною Постановою віддавати вклади у валюті вкладу? Відповідь можна на форум або у ПП.
Вклад "Гнучкий" видається у валюті вкладу по закінченню його строку дії.
Востаннє редагувалось OschadbankUA в Пон 29 сер, 2016 17:08, всього редагувалось 1 раз.
Obval_Defoltovich написав:Я имел в виду вклад "Гнучкий". Хочется с него снять и пополнить "Красну"
не пробовал ваше утверждение верное будет , так как - весь ваш вклад и проценты упадут на карточный счет с карточного счета вы можете в отделении банка пополнить любой свой вклад , который с пополнением . Вот теперь находясь в отделении , вам могут например придумать , что вам готовы выдать досрочное расторжение гривной по курсу . Далее , вам с вашей гривной ваши проблемы . Я , из-за 1-1,5% не жлобился и оставил как есть , иначе можно не вернуться в начальную точку
Obval_Defoltovich написав:Вопрос к официальному представителю Ощадбанка: Имеется Депозит в долларе, допускающий частичное снятие без расторжения договора. Можно ли снять с него часть средств, чтобы пополнить другой долларовый депозит "Весна-красна"? Эта операция имеет смысл, т.к. в "Весне-красне" % ставка выше, что подталкивает клиента более рационально распорядиться своими сбережениями. Какова процедура? Я так понимаю, никакой конвертации в гривну при этом и быть не может. Спасибо...
Добрый день! В нашем банке нет депозитов с досрочным частичным расторжением. Если речь идет о депозите "Гнучкий", то на 31 день Вам выдадут средства в гривне, Вы их конвертируете в доллар и пополняете другой депозит.