Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Sain_повернувся написав:так як мені прийдеться сьогодні ще раз туди йти
Советую взять МК(в грн), и лучше Визу, и подвязать таки на неё ИБ! По Визе щас акции в АТБ(КБ 3%), и по ИБ на МК нет абонки. Ну а остальное разрулите ПС. Правда, готовьтесь еще 30-40мин потерять в отделении
Sain_повернувся написав:так як мені прийдеться сьогодні ще раз туди йти
Советую взять МК(в грн), и лучше Визу, и подвязать таки на неё ИБ! По Визе щас акции в АТБ(КБ 3%), и по ИБ на МК нет абонки. Ну а остальное разрулите ПС. Правда, готовьтесь еще 30-40мин потерять в отделении
Ой. Моим бабулькам это не понравится, боюсь, шо они и не догадываются АТБ у нас под домом то, но я туда могу разве шо раз в неделю за булочкой забежать, а бабульки то ток и пасутся там. Ужас, шо будет
Прошу представника відповісти на наступні питання: - Чи це офіційна практика банку видавати картки у розпакованому вигляді (без конверту), чи це самодіяльність відділення? - Чому при видачі депозитної картки нав'язують кредитний ліміт? Чи обов'язковий він і чи можна отримати депозитну картку без цього ліміту?
rembo написав:- Чому при видачі депозитної картки нав'язують кредитний ліміт? Чи обов'язковий він і чи можна отримати депозитну картку без цього ліміту?