МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 46994700470147024703 ... 5623>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ 3.2 5 368
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
19%
70
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
15%
54
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
16%
59
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
32%
118
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
18%
67
Всього голосів : 368
Повідомлення Додано: Вів 20 вер, 2016 12:50

Water написав:
  sellar написав: :lol: скоро по идее должна позвонить "исполнительная служба" и заявить о взискании долга...

Не, Кагор, так не пойдет. Исполнительная только после решения суда, а в суде мне есть что показать, а Кагору нечего. Т.к. он меня не уведомил должным образом о смене кредитора, я задолженность оплачивал первичному кредитору. В общем надеюсь понятно.

"судебный отдел" кагора... не зря ж я написал "исполнительная служба" в лапках. :lol:
sellar

Подякував: 8 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 вер, 2016 13:02

:?
  Flicker написав:
  newbie написав:Flicker

Правильно було НЕ ПЛАТИТИ ні за якими реквізитами. Про це я з травня тут переконував всіх.

А Ви не дивились, що Фагор каже в судах проти позичальників? І як суди до цього ставляться?

Тому що за Вашой логікою Фагор, доки не було належного повідомлення, не може нічого вимагати. А це належне повідомлення повинен надати первісний кредитор. Яким на даний час є ФГВ (точніше банк під ФГВ) і якого зараз змусити щось давати проблематично.

Тобто для позичальників, здається, склалася така собі лафа. Немає і в найближчому майбутньому не може бути належного повідомлення. Відтак нібито потрібно платити первісному кредитору, але суд заборонив йому приймати платежі на погашення кредитів. То кому ж тоді платити? ВВС каже, шо ФГВ, але я в цьому не впевнений. Тим більше, що Фагор таки подається в суди.

То ж яка зараз загроза з боку Фагора?

З.И. І яка ймовірність можливості кинути обох (ФГВ і Фагора), відмовившись платити їм за весь час судовової суперечки між ними? Щось ніхто не клюнув на цю ідею (в т.ч. 0720). Мабуть вона зовсім божевільна? :wink:

Я і не збираюся нікому зараз платити поки Всі суди не закінчаться.
А щодо законів,правосуддя у нас я промовчу... Зараз займаюся розмитненням авто з США по новому законі. Так от для митників цей закон неписаний і без посередників нічого не вирішується. Не знаю як всі інші але для мене ця вся боротьба з корупцією -показуха. Те саме з Михою. Тут треба зрозуміти хто дістає з цього вигоду і тоді можна зрозуміти куди ця вистава йде. Поки що ситуація патова. Які Ви закони не приводили -в нас можуть по своєму трактувати закон.

І скільки у %% відношення тебер коштує розтаможка? :mrgreen:
Скупердяй

Подякував: 3 раз.
Подякували: 718 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 вер, 2016 15:28

Прощай Миха!

Вот и всё, как и писал ранее - получил по обновлённому на прошлой неделе реестру свои бабулесики (вКлад, валюта, Капитал, проценты) в полном объёме в "Альфе". Желаю, чтобы у всех - и у вкладчиков, и у кредитчиков почившего "Михи" сложилось всё так же удачно. :)
Zajac

Подякував: 1 раз.
Подякували: 7 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 вер, 2016 15:30

Zajac написав:Вот и всё, как и писал ранее - получил по обновлённому на прошлой неделе реестру свои бабулесики (вКлад, валюта, Капитал, проценты) в полном объёме в "Альфе". Желаю, чтобы у всех - и у вкладчиков, и у кредитчиков почившего "Михи" сложилось всё так же удачно. :)

Вітаю!
KIM30

Подякував: 989 раз.
Подякували: 419 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 вер, 2016 15:38

...что делать вкладчикам михайловского?

KIM30 ....время идет...решения ситуации с выплатами из фонда как не было так и нет....интересно будет мнение участников группы-где судиться в каких судах вкладчикам банка Михайловского с фондом грабування?......є лінки на виграшні суди по капіталу:
www.reyestr.court.gov.ua/Review/61192434
www.reyestr.court.gov.ua/Review/61192139
-вот ссылки.....по Харькову....http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/60017825
http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/59876178
.......есть еще ВАРИАНТ.....©"Доктор Ющенко"
Наша цель: Вернуть ВСЕ деньги ВСЕМ вкладчикам.
Обсуждаем пути ее достижения и ищем средства, позволяющие идти по каждому предложенному пути.
Какой из путей нас приведет к выбранной цели?
Подача исков в суды означает разделение усилий каждого и борьбу в одиночку нарушившим закон Фондом.
Криминальное обвинение Фонда означает объединение всех в одном сражении: в одном криминальном производстве: сначала в досудебном расследовании, а потом в одном судебном производстве по Криминальному процессуальному Кодексу Украины. :roll: :roll: :roll:
qwerty2000qwerty

Подякував: 19 раз.
Подякували: 15 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 вер, 2016 15:42

newbie написав:Flicker

Правильно було НЕ ПЛАТИТИ ні за якими реквізитами. Про це я з травня тут переконував всіх.

А Ви не дивились, що Фагор каже в судах проти позичальників? І як суди до цього ставляться?

Тому що за Вашой логікою Фагор, доки не було належного повідомлення, не може нічого вимагати. А це належне повідомлення повинен надати первісний кредитор. Яким на даний час є ФГВ (точніше банк під ФГВ) і якого зараз змусити щось давати проблематично.

Тобто для позичальників, здається, склалася така собі лафа. Немає і в найближчому майбутньому не може бути належного повідомлення. Відтак нібито потрібно платити первісному кредитору, але суд заборонив йому приймати платежі на погашення кредитів. То кому ж тоді платити? ВВС каже, шо ФГВ, але я в цьому не впевнений. Тим більше, що Фагор таки подається в суди.

То ж яка зараз загроза з боку Фагора?

З.И. І яка ймовірність можливості кинути обох (ФГВ і Фагора), відмовившись платити їм за весь час судовової суперечки між ними? Щось ніхто не клюнув на цю ідею (в т.ч. 0720). Мабуть вона зовсім божевільна? :wink:

Я і не збираюся нікому зараз платити поки Всі суди не закінчаться.
А щодо законів,правосуддя у нас я промовчу... Зараз займаюся розмитненням авто з США по новому законі. Так от для митників цей закон неписаний і без посередників нічого не вирішується. Не знаю як всі інші але для мене ця вся боротьба з корупцією -показуха. Те саме з Михою. Тут треба зрозуміти хто дістає з цього вигоду і тоді можна зрозуміти куди ця вистава йде. Поки що ситуація патова. Які Ви закони не приводили -в нас можуть по своєму трактувати закон.[/quote]
І скільки у %% відношення тебер коштує розтаможка? :mrgreen:[/quote]

Скажу за пару днів. Вигодно брати мотор маленький і з Німеччини. З Америки ціла епопея. Просто вони по таблиці оцінюють,а мають по фактичний докам. І якщо Ви знаєте старші на митниці тепер вінницькі. Де справедливість і реформи?
Але давайте новини по Миха. Я готовий заплатити заборгованість- коли буде виписка з рахунку.
Flicker

Подякував: 25 раз.
Подякували: 317 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 вер, 2016 15:44

Zajac написав:Вот и всё, как и писал ранее - получил по обновлённому на прошлой неделе реестру свои бабулесики (вКлад, валюта, Капитал, проценты) в полном объёме в "Альфе". Желаю, чтобы у всех - и у вкладчиков, и у кредитчиков почившего "Михи" сложилось всё так же удачно. :)

Дивина :oops: Тут один вКлад - і болт. Повернули з того, що зазначено у довідці про стан рахунку лише 0,1% суми на рахунку. И тишина,,, :(
iva64

Подякував: 48 раз.
Подякували: 15 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 вер, 2016 16:04

qwerty2000qwerty

Что можно сказать? Тех неграмотных Харьковских судей нужно обходить описывавшимся здесь способом. Или ставить на место апелляцией.

В хозсуд ходить не надо. Это глупость. Только административный или общий (районный) суд. Вон у львовян в районных судах как легко все получилось.
newbie

Подякував: 22 раз.
Подякували: 641 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 вер, 2016 16:13

newbie написав:qwerty2000qwerty

Что можно сказать? Тех неграмотных Харьковских судей нужно обходить описывавшимся здесь способом. Или ставить на место апелляцией.

В хозсуд ходить не надо. Это глупость. Только административный или общий (районный) суд. Вон у львовян в районных судах как легко все получилось.

куди тепер Фонд має право подати в апеляцію?
KIM30

Подякував: 989 раз.
Подякували: 419 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 вер, 2016 16:30

KIM30

куди тепер Фонд має право подати в апеляцію?

В Львовский апелляционный. Срок подачи уже истек. И апелляции, судя по всему, поданы. Т.к. решения не вступили в законную силу.
newbie

Подякував: 22 раз.
Подякували: 641 раз.

Профіль

#<1 ... 46994700470147024703 ... 5623>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор