sellar написав: скоро по идее должна позвонить "исполнительная служба" и заявить о взискании долга...
Не, Кагор, так не пойдет. Исполнительная только после решения суда, а в суде мне есть что показать, а Кагору нечего. Т.к. он меня не уведомил должным образом о смене кредитора, я задолженность оплачивал первичному кредитору. В общем надеюсь понятно.
"судебный отдел" кагора... не зря ж я написал "исполнительная служба" в лапках.
Правильно було НЕ ПЛАТИТИ ні за якими реквізитами. Про це я з травня тут переконував всіх.
А Ви не дивились, що Фагор каже в судах проти позичальників? І як суди до цього ставляться?
Тому що за Вашой логікою Фагор, доки не було належного повідомлення, не може нічого вимагати. А це належне повідомлення повинен надати первісний кредитор. Яким на даний час є ФГВ (точніше банк під ФГВ) і якого зараз змусити щось давати проблематично.
Тобто для позичальників, здається, склалася така собі лафа. Немає і в найближчому майбутньому не може бути належного повідомлення. Відтак нібито потрібно платити первісному кредитору, але суд заборонив йому приймати платежі на погашення кредитів. То кому ж тоді платити? ВВС каже, шо ФГВ, але я в цьому не впевнений. Тим більше, що Фагор таки подається в суди.
То ж яка зараз загроза з боку Фагора?
З.И. І яка ймовірність можливості кинути обох (ФГВ і Фагора), відмовившись платити їм за весь час судовової суперечки між ними? Щось ніхто не клюнув на цю ідею (в т.ч. 0720). Мабуть вона зовсім божевільна?
Я і не збираюся нікому зараз платити поки Всі суди не закінчаться. А щодо законів,правосуддя у нас я промовчу... Зараз займаюся розмитненням авто з США по новому законі. Так от для митників цей закон неписаний і без посередників нічого не вирішується. Не знаю як всі інші але для мене ця вся боротьба з корупцією -показуха. Те саме з Михою. Тут треба зрозуміти хто дістає з цього вигоду і тоді можна зрозуміти куди ця вистава йде. Поки що ситуація патова. Які Ви закони не приводили -в нас можуть по своєму трактувати закон.
І скільки у %% відношення тебер коштує розтаможка?
Вот и всё, как и писал ранее - получил по обновлённому на прошлой неделе реестру свои бабулесики (вКлад, валюта, Капитал, проценты) в полном объёме в "Альфе". Желаю, чтобы у всех - и у вкладчиков, и у кредитчиков почившего "Михи" сложилось всё так же удачно.
Zajac написав:Вот и всё, как и писал ранее - получил по обновлённому на прошлой неделе реестру свои бабулесики (вКлад, валюта, Капитал, проценты) в полном объёме в "Альфе". Желаю, чтобы у всех - и у вкладчиков, и у кредитчиков почившего "Михи" сложилось всё так же удачно.
Правильно було НЕ ПЛАТИТИ ні за якими реквізитами. Про це я з травня тут переконував всіх.
А Ви не дивились, що Фагор каже в судах проти позичальників? І як суди до цього ставляться?
Тому що за Вашой логікою Фагор, доки не було належного повідомлення, не може нічого вимагати. А це належне повідомлення повинен надати первісний кредитор. Яким на даний час є ФГВ (точніше банк під ФГВ) і якого зараз змусити щось давати проблематично.
Тобто для позичальників, здається, склалася така собі лафа. Немає і в найближчому майбутньому не може бути належного повідомлення. Відтак нібито потрібно платити первісному кредитору, але суд заборонив йому приймати платежі на погашення кредитів. То кому ж тоді платити? ВВС каже, шо ФГВ, але я в цьому не впевнений. Тим більше, що Фагор таки подається в суди.
То ж яка зараз загроза з боку Фагора?
З.И. І яка ймовірність можливості кинути обох (ФГВ і Фагора), відмовившись платити їм за весь час судовової суперечки між ними? Щось ніхто не клюнув на цю ідею (в т.ч. 0720). Мабуть вона зовсім божевільна?
Я і не збираюся нікому зараз платити поки Всі суди не закінчаться. А щодо законів,правосуддя у нас я промовчу... Зараз займаюся розмитненням авто з США по новому законі. Так от для митників цей закон неписаний і без посередників нічого не вирішується. Не знаю як всі інші але для мене ця вся боротьба з корупцією -показуха. Те саме з Михою. Тут треба зрозуміти хто дістає з цього вигоду і тоді можна зрозуміти куди ця вистава йде. Поки що ситуація патова. Які Ви закони не приводили -в нас можуть по своєму трактувати закон.[/quote] І скільки у %% відношення тебер коштує розтаможка? [/quote]
Скажу за пару днів. Вигодно брати мотор маленький і з Німеччини. З Америки ціла епопея. Просто вони по таблиці оцінюють,а мають по фактичний докам. І якщо Ви знаєте старші на митниці тепер вінницькі. Де справедливість і реформи? Але давайте новини по Миха. Я готовий заплатити заборгованість- коли буде виписка з рахунку.
Zajac написав:Вот и всё, как и писал ранее - получил по обновлённому на прошлой неделе реестру свои бабулесики (вКлад, валюта, Капитал, проценты) в полном объёме в "Альфе". Желаю, чтобы у всех - и у вкладчиков, и у кредитчиков почившего "Михи" сложилось всё так же удачно.
Дивина Тут один вКлад - і болт. Повернули з того, що зазначено у довідці про стан рахунку лише 0,1% суми на рахунку. И тишина,,,