mixa написав:Сьогодні траст злупив неправомірну комісію за п2п переказ по Карті бажань. Думаю по цьому пункту: 25.2 В інший банк: - за рахунок власних коштів 0,5%, мін. 1,00 грн * *окрім переказів між картками Visa Direct
Платежі такі і раніше робив. Але зараз Траст порахував п2п як СЕП !?! TRUSTConsultant - WTF !?!
Походу все вернули. Перевіряйте !
Єдине забули назад перевести з карти на карту:
mixa написав:На одній з карт грошей для оплати такої комісії не знайшлось, так злодюга сам перевів на неї гроші з іншої моєї карти а потім їх списав.
Востаннє редагувалось mixa в Чет 22 вер, 2016 15:35, всього редагувалось 1 раз.
mixa написав:Сьогодні траст злупив неправомірну комісію за п2п переказ по Карті бажань.Думаю по цьому пункту:25.2 В інший банк:- за рахунок власних коштів 0,5%, мін. 1,00 грн **окрім переказів між картками VisaDirectПлатежі такі і раніше робив. Але зараз Траст порахував п2п як СЕП !?!TRUSTConsultant - WTF !?! На одній з карт грошей для оплати такої комісії не знайшлось, так злодюга сам перевів на неї гроші з іншої моєї карти а потім їх списав.
списание комиссии было он-лайн, т.е. в момент проведения Вами операции или сегодня эти операции провели по картсчету и списали ещё при этом комиссию ? Когда вы проводили операции ?
cdj2 написав:Итак. Мой разговор с горячкой. 40 с лишним минут я им выносил мозг, а они в свою очередь пытались в очередной раз сделать спонсором пикничка.
так а в чем спор? написано же 25. Комісія за безготівковий переказ коштів з карткового рахунку -было именно так? (в т.ч. ... перекази в мережі Інтернет)-в сети интернет операция была? А запятую неверно трактуете.
Другой вопрос: зачем на сайте в разделе "сервисы" к карте пишут " Оплата без комісії при використанні сервісу EasyPay". Или не с Изи платилось за свои?
Востаннє редагувалось Хутін Пуй в Чет 22 вер, 2016 16:44, всього редагувалось 1 раз.
k-7 TRUSTConsultant прокомментируйте сегодняшние списания комиссий по операциям с МСС 6012 и напишите, что дальше: 1.Банк Траст будет её взимать 2.Банк Траст её не будет взимать 3.Банк Траст будет её взимать после внесения изменений в тарифы по ПК, а то своим молчанием усугубляете ситуацию...