Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Скупердяй написав:Шановна представниця, а можете підсказати, як правильно перевести свої депо з одного відділення на інше, які знаходяться в ріхних РУ?
Доброго дня! Тільки закрити в одному РУ і відкрити в іншому
А як можна закрити строкове депо?
Представник прокоментуйте. У мене є строкові депо, я переїждаю в іншу область де інше РУ, як тепер перевести мої депозити і рахунки?
OschadbankUA написав:Шановна представниця, а можете підсказати, як правильно перевести свої депо з одного відділення на інше, які знаходяться в ріхних РУ?
Представник прокоментуйте. У мене є строкові депо, я переїждаю в іншу область де інше РУ, як тепер перевести мої депозити і рахунки?
Доброго дня! Вам необхідно закрити рахунки. Щодо депозитів - то Ви зможете їх забрати по закінченню строку дії.
OschadbankUA, передайте вашим тех. специалистам, банкомат по адресу Тверская, 5 (офіс Укрзалізниці), требует внимания - не правильно функционирует меню!
user412 написав:OschadbankUA, передайте вашим тех. специалистам, банкомат по адресу Тверская, 5 (офіс Укрзалізниці), требует внимания - не правильно функционирует меню!
Добрый день! Прошу прощения, укажите, пожалуйста город
user412 написав:OschadbankUA, передайте вашим тех. специалистам, банкомат по адресу Тверская, 5 (офіс Укрзалізниці), требует внимания - не правильно функционирует меню!
Скупердяй написав: Представник прокоментуйте. У мене є строкові депо, я переїждаю в іншу область де інше РУ, як тепер перевести мої депозити і рахунки?
Доброго дня! Вам необхідно закрити рахунки. Щодо депозитів - то Ви зможете їх забрати по закінченню строку дії.
А якщо строк дії карти вийде, а на новому місці в мене буде нова картка ... можливо щоб депо упало но новий картковий рахунок іншого РУ?