Тихон написав:Знаете,я уже не знаю как вам и обьяснять.Уже вроде разжевал раз,потом второй.Вроде и не блондинко.Вы реально не понимаете что я имею ввиду ?Вот как можно сравнивать наш кабмин ,наши реалии,наш менталитет и ИХ ?Да отдадут вам ваши деньги - на 100 % будьте уверены. И это даже не обсуждается.И это я даже никогда не ставил под сомнение.И об этом даже не было намека на спор.Весь вопрос - когда и в каком виде.Нет, ну если вы работаете с банками исключительно в гривне,тогда спор вообще ни о чем.Но я думаю,что все же вы не экстремал.
А не перенапружуйте себе, Тихоне, занадто турботою про мене. І не перекручуйте. ДОБУ 25 років повертає валютні депозити валютою і відсотки виплачує нею. Що про мене думаєте, прочитав. До одного місця. Відповідати не буду. Із привітом.
Тихон має рацію, у випадку експропіації - найпростіше її буде зробити в державних банках. Але як на мене ймовріність цього нижча чим була 1-2 роки назад. Ситуація повної Руїни цементується ... і якби випадок форс-мажора дуже маленький. Але всі гроші в Ощад неможна - тіко маленьку часинку для диверсифікації
Скупердяй написав:Тихон має рацію, у випадку експропіації - найпростіше її буде зробити в державних банках. Але як на мене ймовріність цього нижча чим була 1-2 роки назад. Ситуація повної Руїни цементується ... і якби випадок форс-мажора дуже маленький. Але всі гроші в Ощад неможна - тіко маленьку часинку для диверсифікації
Вопрос даже не в этом,а в оценке рисков.Рисков доверить свои кровные и получить назад в том же виде и в оговоренный срок. Так вот,Микки считает,что у Ощада гарантия 100 %,т.е.безусловная. Как доводы : - ставит равенство наших властьимущих и ситуации в стране с Германией Ну не подумал,поспешил,с кем не бывает -ссылается неоднократно на Квестора и его "перед тем как нести в банк,спросите себя- дали бы вы свои деньги хозяину этого банка ?". Вы меня извините,но я вот не доверяю.Особенно в свете последних событий.Переступят и пойдут дальше.Надо будет сделают как захотят и пофиг на хомяков,есть проблемы по более. Так о какой 100% гарантии в срок , в этой же валюте и на оговоренных ранее условиях можно говорить ? У инодочек эти гарантии и то больше,но и там нельзя дать более 75 %.Так там кидок = потеря имиджа и репутации = падение акций материнских структур = проще и дешевле заплатить.
Скупердяй написав:Тихон має рацію, у випадку експропіації - найпростіше її буде зробити в державних банках. Але як на мене ймовріність цього нижча чим була 1-2 роки назад. Ситуація повної Руїни цементується ... і якби випадок форс-мажора дуже маленький. Але всі гроші в Ощад неможна - тіко маленьку часинку для диверсифікації
Вопрос даже не в этом,а в оценке рисков.Рисков доверить свои кровные и получить назад в том же виде и в оговоренный срок. Так вот,Микки считает,что у Ощада гарантия 100 %,т.е.безусловная. Как доводы : - ставит равенство наших властьимущих и ситуации в стране с Германией Ну не подумал,поспешил,с кем не бывает -ссылается неоднократно на Квестора и его "перед тем как нести в банк,спросите себя- дали бы вы свои деньги хозяину этого банка ?". Вы меня извините,но я вот не доверяю.Особенно в свете последних событий.Переступят и пойдут дальше.Надо будет сделают как захотят и пофиг на хомяков,есть проблемы по более. Так о какой 100% гарантии в срок , в этой же валюте и на оговоренных ранее условиях можно говорить ? У инодочек эти гарантии и то больше,но и там нельзя дать более 75 %.Так там кидок = потеря имиджа и репутации = падение акций материнских структур = проще и дешевле заплатить.
ІМХО: такий ранкінг. Самий вищий рівень стабільності у рашабанків із державною власністю, так як у них тут ідейний інетрес. Інодочки - бариги, втечуть і кинуть потопаючий корабель при першій нагоді (напр. Форум, Каргіл/Дельта) Укрогоси - довіра як до державних інституцій, дивлячися на те що витворяє рагулятор і понд, можна представити який ацкий ад буде в держбанках. Укробанки алігархів - тут взагалі ацтой ацтойний
ІМХО: такий ранкінг. Самий вищий рівень стабільності у рашабанків із державною власністю, так як у них тут ідейний інетрес. Інодочки - бариги, втечуть і кинуть потопаючий корабель при першій нагоді (напр. Форум, Каргіл/Дельта) Укрогоси - довіра як до державних інституцій, дивлячися на те що витворяє рагулятор і понд, можна представити який ацкий ад буде в держбанках. Укробанки алігархів - тут взагалі ацтой ацтойний
Пример не корректный. Форум - господин Новинский, а не немцы. Каргил - не банковская структура, частный инвестор с вытекающими из этого всеми рисками. Хороший пример - Сведбанк - рассчитался со всеми до копейки, уйдя из Украины с огромными убытками, но с незапятнанной репутацией. А ощад с "великими керманычами" в случае шухера первый кинет, как его прародитель в 1991 году.
Відомо, що історія вчить тому, що нічому не вчить. І все ж таки. Ось за "теоріями" деяких партнерів приватні банки в Україні надійніші за державні (до речі, порівняння надійності у відсотках, є справою дуже сумнівною). Запитання: як із цим узгоджується той факт, що за 25-27-річну історію нашої банківської системи збанкрутували більше сотні приватних комерційних банків? Тих, що, як нам пояснюють, і тоді мали бути більш надійними. А менш надійні - Ощад та Ексім - встояли. І які є причини для зміни ситуації у майбутньому? П.С. Приватні власники багатьох комбанків (номіна сунт одіоза) таки цілком успішно і безкарно повністю або частково експропріювали гроші своїх вкладників.
"Banco de la Nacion Argentina will take control of operations at the banks Bisel, Suquia and Banco de Entre Rios (BERSA),'' the Central Bank said in a statement. The three banks are controlled by France's Credit Agricole.
The banks' liquidity problems are not unique in Argentina. Some $50 million a day in deposits were estimated to have left the system before the government imposed a freeze on deposits in December.
cds77 написав:Форум - господин Новинский, а не немцы. Каргил - не банковская структура, частный инвестор с вытекающими из этого всеми рисками. Хороший пример - Сведбанк - рассчитался со всеми до копейки, уйдя из Украины с огромными убытками, но с незапятнанной репутацией.
юриндично воно так, а от фактично... баночку можна продати за півроку, а депо зараз нерозривні.