2 serg1974 Те, що у Вас широке коло знайомств, то Ваша подробиця. Я також із деким знайомий. І з Сербою, і з Максимовим. Запитання повторю: раціональніше було не виносити по 200 чи по 3000 на опердень, а навпаки у ПІБ додавати?
mike41 написав:2 serg1974 Те, що у Вас широке коло знайомств, то Ваша подробиця. Я також із деким знайомий. І з Сербою, і з Максимовим. Запитання повторю: раціональніше було не виносити по 200 чи по 3000 на опердень, а навпаки у ПІБ додавати?
Повторяю:
Ну а по сути: ПИБ исключил возможность удвоения, опустив ставки .
ремарка: 3000 и в выходной, не только в опердень. (слово то какое )
Востаннє редагувалось serg1974 в Чет 13 жов, 2016 23:52, всього редагувалось 2 разів.
mike41 написав:2 serg1974 Те, що у Вас широке коло знайомств, то Ваша подробиця. Я також із деким знайомий. І з Сербою, і з Максимовим. Запитання повторю: раціональніше було не виносити по 200 чи по 3000 на опердень, а навпаки у ПІБ додавати?
Повторяю:
Добавлю, что такие топы как М-в и "помогли" банку... (тих промолчу)
Банк був вкрадений. Що й визначило його долю. А Ви своїх заможних друзів попередьте. Адже доля ПІБу москвичами вирішена остаточно. Рано чи пізно він буде дешево проданий. Чи Лагуну, чи Бахматюку, чи Новинському... А можливо Сергію Леонідовичу Т. І 200000+ накриються.
Повторяю:
Добавлю, что такие топы как М-в и "помогли" банку... (тих промолчу)
Банк був вкрадений. Що й визначило його долю. А Ви своїх заможних друзів попередьте. Адже доля ПІБу москвичами вирішена остаточно. Рано чи пізно він буде дешево проданий. Чи Лагуну, чи Бахматюку, чи Новинському... А можливо Сергію Леонідовичу Т. І 200000+ накриються.
Наконец-то Вы перешли к норм общению. Кстати, а вкладчикам Таскома ничего передавать не нужно пока?
serg1974 написав:Наконец-то Вы перешли к деловому общению. Кстати, а вкладчикам Таскома ничего передавать не нужно пока?
Із тезкою Вашим спілкувався дуже давно, 2002 року, коли його поставили на НБУ. Останнім часом він сильно постарів. А його Аннуся повзрослішала. Учора відповідав колезі КІМ30 із посиланням на мій список. Там банків із тутешніми власниками нема.
serg1974 написав:Кстати, а вкладчикам Таскома ничего передавать не нужно пока?
Ничего с ТАСкомом не случится. Ну уж в ближайшие лет пять. Расширится, поглотит банк, возможно и не один, купит платежную систему. У СЛТ планы большие. А банки развивать он умеет.
Ничего с ТАСкомом не случится. Ну уж в ближайшие лет пять. Расширится, поглотит банк, возможно и не один, купит платежную систему. У СЛТ планы большие. А банки развивать он умеет.
Т.е. с Авраменко все окончательно порешали? Вернее поджали с нужной стороны, раз с медведем вышла прискорбная осечка...
mike41 написав:Цікаву і дуже повчальну табличку навів колега Бінімович: viewtopic.php?p=3798487#p3798487 До якої категорії належать мої опоненти? Побоююся, що не до двох останніх...
Эта табличка такая же дурня как и голосовалка в шапке. Кiлькiсть вкладникiв потрiбно замiнити на кiлькiсть вкладiв лише тодi все може стати на сво1 мiсця. -
mike41 написав:Щось аматори шашличку та шампусіку забарилися із пошуками нових "полян" на заміну "Михайлівському", "ФІДО" та ін. Втрачається час, а це ж гроші. Ось "кошичок" 50/50, наприклад, БМ та щось місцеве з новореклямованих, можливо, НК. П.С. А може нічого вже нести - горщички на курації у Фонді-санаторії?
Что жаба таки давит, зависть очень плохое качество, был о вас выше мнения. Мне бабушка говорила: «кто смел тот и съел». За два года приблизительная прибыль, если отнять убытки, в два с лишим раза превышает ту которую можно было бы получить вложись по вашему безХвондовому списку. Меня фонд не пугает по крайней мере пока. я всегда отдаю предпочтение ехать а не шашечкам, ну естественно до каких то пределов, риск должен быть оправдан. навряд в ближайший час ще скуштуем шашличку та шампусіку час "Михайлівських" та "ФІДО" нажаль канув у літу, настае час галетного печева і сухарів із чорного хліба. -
mike41 написав:Вот и ПИБовские лишенцы подтягиваются. Расстались с деньгами? Так надо делать это легко. Глядишь, еще чего обломится.
Чем вам хоть ПИБ насолил? Кстати звонили предлагали 9, вот раздумываю, а почему бы и нет. -
mike41 написав: Адже доля ПІБу москвичами вирішена остаточно. Рано чи пізно він буде дешево проданий. Чи Лагуну, чи Бахматюку, чи Новинському... А можливо Сергію Леонідовичу Т. І 200000+ накриються.
Походу вы превратились в обычного склочника, кроме тролинга от ваших постов в последнее время толку 0. Ну допустим выкупит Лагун или Новинський и что завтра ВА? Зачем бред писать. Если очко жим-жим раскидайте сумму на несколько депо с разными сроками, продадут - начинайте потихоньку выводить в чём проблема. Да, конечно, этим надо заниматься, але як пише скрипач: – «Копійочка до копійочки - бідному єврею на смичок». Конечно пальцами клацать по клавиатуре эт не мешки ворочать, или вы за медальками http://savepic.ru/11857210.htm