|
ПриватБанк (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 17 жов, 2016 18:37
GrafBV написав: Goldy написав:деньги по акции все так же на универсальной! Перечислите на социальную, чтобы я дальше могла кататься по ней.
Так нам с вами хоть на универсалку выплатили, а половине людей вообще никуда не выплатили. Сначала кормили завтраками, а теперь говорят что изменили правила и выплата будет до 20-го.
и то не факт, если судить по предыдущим событиям.
-
Goldy
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 17 жов, 2016 19:37
Alex2007 написав:деякі можуть серьзно пійти у біткойни  ціна його виросте.  і на бітках можна так само заробляти як і на інших валютах
і яка схема із мін. втратами %% на операціях купівлі продажу?
-
greenozon
-
-
- Подякував: 578 раз.
- Подякували: 1755 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
7
Додано: Пон 17 жов, 2016 21:27
PrivatBank Скажіть будь ласка, коли опублікуєте прізвища переможців, які брали участь в акції "Сплати комуналку-отримай ноутбук" за вересень місяць, за попередні місяці друкували переможців в фейсбуці та на офіційному сайті, тільки промо закінчилося в жовтні місяці так і корова злизала всю інфу, а переможці за вересень в жовтні не потрібно опубліковувати, дайте відповідь.Дякую.
-
melkh
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 87 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 17 жов, 2016 21:48
Користуюся послугами ПБ понад 5 років. За весь час не мав жодної просрочки. Сьогодні мені відключили ліміт по КК без будь-яких попереджень. Через це не зміг розрахуватися в магазині і опинився в досить незручній ситуації. Мені чомусь здається, що це перші сигнали до виникнення проблем в і так нестабільній фінансовій організації. Вкладники банку, будьте досить обережними зі своїм капіталом. Краще заздалегіть подбати про повернення своїх коштів, щоб убезпечити себе в майбутньому
-
alexreigner
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 17 жов, 2016 21:51
alexreigner написав:Користуюся послугами ПБ понад 5 років. За весь час не мав жодної просрочки. Сьогодні мені відключили ліміт по КК без будь-яких попереджень. Через це не зміг розрахуватися в магазині і опинився в досить незручній ситуації. Мені чомусь здається, що це перші сигнали до виникнення проблем в і так нестабільній фінансовій організації. Вкладники банку, будьте досить обережними зі своїм капіталом. Краще заздалегіть подбати про повернення своїх коштів, щоб убезпечити себе в майбутньому
СМС про анулювання ліміту прислали?
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 17 жов, 2016 21:52
GrafBV написав: Goldy написав:деньги по акции все так же на универсальной! Перечислите на социальную, чтобы я дальше могла кататься по ней.
Так нам с вами хоть на универсалку выплатили, а половине людей вообще никуда не выплатили. Сначала кормили завтраками, а теперь говорят что изменили правила и выплата будет до 20-го.
на сайті все по старому 6.4. Винагорода повертається на рахунок картки, з якої проведено оплату проїзду, не пізніше 10 числа місяця, наступного за минулим.
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Квесторе_поверніться Звісно, що ні
-
alexreigner
-
-
-
-
Профіль
-
-
Квесторе_поверніться написав: alexreigner написав:Користуюся послугами ПБ понад 5 років. За весь час не мав жодної просрочки. Сьогодні мені відключили ліміт по КК без будь-яких попереджень. Через це не зміг розрахуватися в магазині і опинився в досить незручній ситуації. Мені чомусь здається, що це перші сигнали до виникнення проблем в і так нестабільній фінансовій організації. Вкладники банку, будьте досить обережними зі своїм капіталом. Краще заздалегіть подбати про повернення своїх коштів, щоб убезпечити себе в майбутньому
Звісно, що ні
-
alexreigner
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 17 жов, 2016 21:53
Квесторе_поверніться написав: alexreigner написав:Користуюся послугами ПБ понад 5 років. За весь час не мав жодної просрочки. Сьогодні мені відключили ліміт по КК без будь-яких попереджень. Через це не зміг розрахуватися в магазині і опинився в досить незручній ситуації. Мені чомусь здається, що це перші сигнали до виникнення проблем в і так нестабільній фінансовій організації. Вкладники банку, будьте досить обережними зі своїм капіталом. Краще заздалегіть подбати про повернення своїх коштів, щоб убезпечити себе в майбутньому
так може чуваку 70 років виповнилось, і у на слідуючий день Бегемот автоматично списує ліміт 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 17 жов, 2016 21:56
Скупердяй написав: Квесторе_поверніться написав: alexreigner написав:Користуюся послугами ПБ понад 5 років. За весь час не мав жодної просрочки. Сьогодні мені відключили ліміт по КК без будь-яких попереджень. Через це не зміг розрахуватися в магазині і опинився в досить незручній ситуації. Мені чомусь здається, що це перші сигнали до виникнення проблем в і так нестабільній фінансовій організації. Вкладники банку, будьте досить обережними зі своїм капіталом. Краще заздалегіть подбати про повернення своїх коштів, щоб убезпечити себе в майбутньому
так може чуваку 70 років виповнилось, і у на слідуючий день Бегемот автоматично списує ліміт 
На щастя ще не виповнилося 
-
alexreigner
-
-
-
-
Профіль
-
-