Як повідомляють мені джерела у НБУ, вчора національна поліція приїздила з наміром здійснити процесуальні (слідчі) дії у Нацбанку. Справа стосувалася заступниці Гонтарєвої - пані Рожкової. Мова йшла про обшук, можливо - про оголошення підозри Рожковій. Рожкова, як я звертався у прокуратуру, може бути причетна до махінацій з активами Платинум-банку.
Кажуть, Гонтраєва по приїзду поліції негайно зав'язалася з президентом. Судячи з усього, вона знайшла аргументи, і той звернувся до Авакова. Поліція отримала сигнал розвернутися і не робити нічого. Це все виглядає як втручання у слідство.
Обов'язково буду своїми, депутатськими каналами виясняти, що власне, відбулося. На фото - Рожкова та скан відповіді про стан кримінального провадження.
mon55775 написав:В каком банке можно застолбиться, в гривне на 9 месяцев, с возможностью пополнения многократно превышающей первоначальную сумму и ставкой от 18%?
Гнучкі і т.ін. депозити у валюті - для бідних та малодосвідчених. Образившись на кондукторку, можна купити квитка і вийти з трамваю. Але піша прогулянка по сумнівних закладах може привести й до фонду. І далі...
mike41 написав:Гнучкі і т.ін. депозити у валюті - для бідних та малодосвідчених. Образившись на кондукторку, можна купити квитка і вийти з трамваю. Але піша прогулянка по сумнівних закладах може привести й до фонду. І далі...
Гнучкі депо для коротких грошей ... і не обов"язково що їх будуть нести до іншого лихваря