|
Ощадбанк (2005 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 28 жов, 2016 16:13
Frei написав:OschadbankUA Через мобільний додаток перекази у валюті на відділення з іншим МФО - не ходять, Вам це відомо і мені це відомо. Все ж таки, я правильно зрозумів - через відділення переказ на мій рахунок у іншому відділенні Ощаду з іншим МФО коштує 1 грн незалежно від суми переказу в євро? Дайте, будь ласка, остаточну відповідь
Доброго дня! Так, між власними рахунками, відкритими в банку - 1 грн.
-
OschadbankUA
-
-
- Заблокований
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 38 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 28 жов, 2016 16:27
OschadbankUA написав: Frei написав:OschadbankUA Через мобільний додаток перекази у валюті на відділення з іншим МФО - не ходять, Вам це відомо і мені це відомо. Все ж таки, я правильно зрозумів - через відділення переказ на мій рахунок у іншому відділенні Ощаду з іншим МФО коштує 1 грн незалежно від суми переказу в євро? Дайте, будь ласка, остаточну відповідь
Доброго дня! Так, між власними рахунками, відкритими в банку - 1 грн.
Дякую за відповідь
-
Frei
-
-
- Подякував: 506 раз.
- Подякували: 539 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 28 жов, 2016 18:05
OschadbankUA 1) Доверенность на депо можно сделать только в момент заключения договора на открытие депо, или же в любой момент течения срока допозита ? 2) Есть депо на месяц с автопролонгацией ,вопрос : при пролонгации депозита - доверенность тоже лонгируется, или нужно каждый раз оформлять новую доверенность ? 3) Хотелось бы уточнить следущий вопрос : если оформлена доверенность на депо - тот человек на которого оформлена доверенность, может закрыть депо ? ---------------------------------------- OschadbankUA Добрый день! При условии, когда в доверенности указано, что доверенное лицо может закрыть депозит.
Разве договор на доверенность не стандартный формы ? Уточните пожалуйста точно - есть ли на данный момент возможность доверенному лицу закрывать депо по окончанию срока. Спасибо.
-
designarm
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 28 жов, 2016 18:10
designarm
Зверніть увагу, що для валютних депозитів потрібна виключно нотаріальна довіреність
-
Frei
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 28 жов, 2016 18:57
Подскажите эффективную процентную ставку по "Мій прогресивний депозит" при условии 11 лонгаций, т.е. годовом размещении.(на 12 мес)
-
Andey
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 56 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 28 жов, 2016 20:02
а что за покращення в ощадовском веб-банкинге? теперь после введения логина и пароля добавили введение присылаемого в смс кода и если в Альфе это можно отключить, то в Ощаде пока не вижу такой возможности...
-
velvet
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 655 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 28 жов, 2016 21:08
velvet написав:а что за покращення в ощадовском веб-банкинге? теперь после введения логина и пароля добавили введение присылаемого в смс кода и если в Альфе это можно отключить, то в Ощаде пока не вижу такой возможности...
Так надійніше ж
-
Frei
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 28 жов, 2016 21:15
Frei написав: velvet написав:а что за покращення в ощадовском веб-банкинге? теперь после введения логина и пароля добавили введение присылаемого в смс кода и если в Альфе это можно отключить, то в Ощаде пока не вижу такой возможности...
Так надійніше ж
надійно це коли операції підтверджувати кодом, а входити краще без нього, я у Аллочки відключив цей непотріб 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 28 жов, 2016 21:15
Frei написав: velvet написав:а что за покращення в ощадовском веб-банкинге? теперь после введения логина и пароля добавили введение присылаемого в смс кода и если в Альфе это можно отключить, то в Ощаде пока не вижу такой возможности...
Так надійніше ж
Раньше было так, прямо на входе выбираешь "С" или "БЕЗ" смс-пароля. 
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
- Подякував: 100 раз.
- Подякували: 1145 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 28 жов, 2016 21:22
rufius написав: Frei написав: velvet написав:а что за покращення в ощадовском веб-банкинге? теперь после введения логина и пароля добавили введение присылаемого в смс кода и если в Альфе это можно отключить, то в Ощаде пока не вижу такой возможности...
Так надійніше ж
Раньше было так, прямо на входе выбираешь "С" или "БЕЗ" смс-пароля. 
Тільки що спробував, ввіл логін і пароль, пояивлась сторінка з вводом кода, прийшла спочатку смс, про успішний вхід, слідом за нею і код, а потім третя смс знову про успішний вхід 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
|