Ukrainian написав:А ви дивуєтесь чому на дивіденти ставка 5% а на депозити 20%
Дивіденди сплачуються з прибутку після оподаткування за ставкою 19%, також з дивідендів фо утримується 1,5% військового збору, крім 5% пдфо, всього утримується 25,5%. за %% по депозитах утримується 18% пдфо + 1,5% вз, всього 19,5%, але %% за депозитом включаються до складу витрат банку. тому пане "українець" створіть на території України собі невеличке АТ, заженіть кошти з депозитів в його статутний капітал, розміщуйте депозити від імені АТ, з розподіленого прибутку сплачуйте собі дивіденди, які оподатковуйте за ставкою 5%. Запропонуйте ввійти до СК АТ і панові козаку
Дивіденди сплачуються з прибутку після оподаткування за ставкою 19%, також з дивідендів фо утримується 1,5% військового збору, крім 5% пдфо, всього утримується 25,5%.
Это верно, только в такие трудные для страны времена могли бы сделать ставку на дивиденды и повыше. В других странах в мирное время выше.
rufius написав:Это верно, только в такие трудные для страны времена могли бы сделать ставку на дивиденды и повыше. В других странах в мирное время выше.
В такие трудные для страны времена два года вообще нельзя было диведенты выводить. Неизвестно, кто у нас вообще прибыль дивидендами выплачивает?! Есть же всякие гонорары "консультантам".
Дивіденди сплачуються з прибутку після оподаткування за ставкою 19%, також з дивідендів фо утримується 1,5% військового збору, крім 5% пдфо, всього утримується 25,5%.
Это верно, только в такие трудные для страны времена могли бы сделать ставку на дивиденды и повыше. В других странах в мирное время выше.
А в других не выше. Вы хотите чтоб показывали нормально прибыль или прятали её за трансфертным ценобразованием? Вы сами попробуйте, вложите с коммерческим риском свои деньги, создайте бизнес, рабочие места, заплатите все налоги, поле этого еще прибыль попробуйте получите, заплатите налог на эту прибыль!!! а потом рассуждайте, а какой еще вам впаять налог чтоб вы могли этой прибылью воспользоваться!!! А потом думайте, а чего это в эту страну никто деньги не хочет вкладывать, кредиты некому давать, когда ленивые рантье чужие деньги считают!
Дивіденди сплачуються з прибутку після оподаткування за ставкою 19%, також з дивідендів фо утримується 1,5% військового збору, крім 5% пдфо, всього утримується 25,5%. за %% по депозитах утримується 18% пдфо + 1,5% вз, всього 19,5%, але %% за депозитом включаються до складу витрат банку. тому пане "українець" створіть на території України собі невеличке АТ, заженіть кошти з депозитів в його статутний капітал, розміщуйте депозити від імені АТ, з розподіленого прибутку сплачуйте собі дивіденди, які оподатковуйте за ставкою 5%. Запропонуйте ввійти до СК АТ і панові козаку
Уже набридло пояснювати Останній раз в мене є акції компанії кока кола яка виплатила мені дивіденти в розмірі 2.89% В Америці я заплачу 15% податку
Яким боком мені податок на прибуток який заплатила компанія я його не платив
Дивіденти це мій прибуток і він повинен бути оподаткований по ставці на доходи фізичних осіб
В Україні особо яка отримала дивіденти платить тільки 5%
Квесторе_поверніться написав:В Україні податком 5% хочуть стимулювати розвиток бізнесу. Це ж спочатку прибуток потрібно отримати. Багато є прибуткових бізнесів?
Рантье это не интересует, им главное получить побольше сейчас, жаба давит что кто то вкладывает деньги и рискует, создавая рабочие места.
rufius написав:Это верно, только в такие трудные для страны времена могли бы сделать ставку на дивиденды и повыше. В других странах в мирное время выше.
В такие трудные для страны времена два года вообще нельзя было диведенты выводить. Неизвестно, кто у нас вообще прибыль дивидендами выплачивает?! Есть же всякие гонорары "консультантам".