у мене немає кулемета. Я собаку спущу!
|
|
![]() Квесторе_поверніться
Здається, все так і було. Але яка була мета? Кинути вкладників, в т.ч. колишніх капіталістів (скинути їх на ФГВ)? Або, скажімо так, забрати з банку все, що з нього ще можна було забрати? Не звертючи увагу на вкладників та інших клієнтів банку.
Тобто вмив руки. Які, мабуть, були досі таки бруднуваті. Цікаво, цього йому буде достатньо щоб повністю відмитися? Бачимо ж, що з Гонтаревою він конфліктувати не хоче. Може вже і відбашляв. А вона про свою погрозу (обіцянку) засадити його на 5 років, здається, вже і не згадує.
Вони не мертві, а погашені. Грошима, які Поліщук "отримав" за банк.
Все так.
А це все вже у ФГВ (та мабуть НБУ), які відібрали банк у його власників.
Це зрозуміло. Фактично банк вже давно був неплатоспроможним. Однак це приховували від вкладників (та інших клієнтів) банку. З тих, хто приховував (не помічав, закривав очі) непогано було б і спитати.
Чому буйна? Це був тверезий бізнесовий разрахунок. На чию користь, зрозуміло.
Базарною мовою, повною неповаги до вкладників та банківської системи.
Чому? А якби банчик вдалось би повернути до життя (якісь дії у цьому напрямку нещодавно, здається, здійснювались)? Тоді б може і кредити повернули з Фагору у банк.
А чому Ви думаєте що він сам? Хіба до цього вони не були усі разом? І хіба за цими подіями стояли саме його гроші?
Це такий собі невеликий бонус. Якщо вдастся їх повернути.
Це короткі депозити та гроші на поточних рахунках?
Він і не жив. Йому дуже активно та професійно допомогли вмерти. А оскільки банк помер не своєю смертю, справа таки дуже схожа на кримінальну. Востаннє редагувалось newbie в Чет 03 лис, 2016 13:46, всього редагувалось 1 раз.
![]() Вкладчики банка "Михайловский" перекрыли центр КиеваМитингующие подошли к Майдану Независимости, вышли на проезжую часть и заблокировали движение в сторону улицы Михайловской. Они скандируют "Ганьба" и "Банду геть", держат флаги с названием банка и требованием возврата вкладов.
На месте также находятся несколько полицейских. Из толпы несколько раз бросили дымовые шашки, однако их потушили. Несколько участников митинга подожгли шины, но их вскоре затушили. На месте дежурят две пожарные машины. ![]() Та ні документами. ![]() А кулемет міг взяти звідти,але думаю ще війну вдома почну. Хватить і кулака на злодюг-) Я Вам історію реальну в Португалії розкажу: Мій знайомий возив в Португалію заробітчан,назад доки,гроші. Так от заправлявся на одній і тій ж заправці. Ну і раз під вечір чорні з дурою підвалили, ну і давай- бабки. Ну він все витягнув ,портмоне,налічку... Негри вже зраділи,але тут заправщик пішов на дуло негрів:- я афганець,давай все назад...Мало того він зняв сорочку як у фільмі... Чорні запанікували,вони ніколи такого опору не бачили,та і божевільних очей теж.Все кинули і звалили... Заправщик виявився нашим переселенцем. смерті не боїться. Во мужик ![]()
|
|