Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Шерлок написав:Подскажите кто в курсе этого банка, при открытии в Ощаде валютного депозита с капитализацией, что то платное есть? (открытие и обслуживание текущего счета и т.п)
СМС-інформування. І шанс забрати свої кошти гривнею після чергового взбрику керівництва банку.
Мдя, а если на счетах вообще не будет гривни, а только неснимаемый валютный депозит, то нафик мне это СМС-інформування.
Питання було не про те, для чого воно вам може бути потрібне (я, наприклад, контролюю поповнення), а про те, чи є щось платне. Є. Смс-інформування.
Bobb написав:Питання було не про те, для чого воно вам може бути потрібне (я, наприклад, контролюю поповнення), а про те, чи є щось платне. Є. Смс-інформування.
Шерлок Воо люди хваткой вцепились в эту десятку, да после введения налога на депозиты - вас и так хорошенько "поимели"... а вы всё дальше бисер считаете!
bateploo написав:Шерлок Воо люди хваткой вцепились в эту десятку, да после введения налога на депозиты - вас и так хорошенько "поимели"... а вы всё дальше бисер считаете!
Ну, н@лог на депозиты я отменить не могу, а вот смс-iнформування, попробую.
Востаннє редагувалось Шерлок в П'ят 04 лис, 2016 19:29, всього редагувалось 1 раз.
bateploo написав:Шерлок Воо люди хваткой вцепились в эту десятку, да после введения налога на депозиты - вас и так хорошенько "поимели"... а вы всё дальше бисер считаете!
Ну по Вашому, раз згоріла хата то хай горить сарай? Копійка гривню береже
У Вас немає кредитів, депозитів та поточних рахунків
Когда можно будет постоянно видеть реальную картину? Почему не показывается что-то в стиле "Произошел сбой, информация в данный момент времени недоступна"? Почему выводится ложь?
Смысл в этой поделке если она даже актуальную информацию не в состоянии показать?
Вот так выглядит пункт перевода с карточного на текущий счет:
Очень информативно, особенно для тех кто не знаком с английским языком. Позор.
Согласен с теми, кто пишет про "отмыли деньги" и "ничего не сделали нормального"
Нарешті успішно зайшов в ощад24 Відкрив у відділенні ще один депозит під 6.25% на 18 міс Всі депозити відображатись , спочатку он-лайн навіть поповнив один.
А зараз таке:
У Вас немає кредитів, депозитів та поточних рахунків