|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Суб 01 сер, 2009 22:04
Квестор, присоединяюсь к благодарностям за рейтинг! Тоже солидарен с подобной градацией банков.
-
Jack Levine
-
-
- Заблокований
- Подякував: 41 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 01 сер, 2009 22:46
Уважаемый Квестор ! Простите за "дремучесть"  . "ОщадГаз" - какой банк ?
Спасибо за рейтинг , очень помогает в принятии решений .
-
alekxius
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 01 сер, 2009 22:57
Сподіватимемося, що перший фінансовий холдинг уже скоро переросте в оновлений ще більший, ще кращий і ще адекватніший і лояльніший до клієнтів Сведбанк. Справді, останніми місяцями вони не вражали великими цифрами підтримки, та ще й ця акція по +2% до депозитних ставок...
Але для мене Сведбанк і сьогодні вищий за Альфу. Щось давні і нові знайомі з компаній у складі Альфа-груп дуже нервові стали, ховаються від зустрічей, мають гнітючий вигляд та думають лише про погане...
Єдине, що мене трохи тривожить у чинному рейтингу, то це позиція Фольксбанку. Колись я його захищав, але зараз там щось не так, проявляються ознаки згортання, що не свідчить про впевненість у собі.
Ще хотілося б узагальнити: хвилювання з Авалем заспокоїлися? Бо на початку літа їхня гілка була песимістична, євро-купюр їм не вистачало ніби.
-
I.De
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 сер, 2009 00:21
Alex777 написав:ПС....Алекс777, я сподіваюсь, Ви не будете наполягати на перемозі Привата у нашому "хіт параді"........бо, це навіть не смішно... Я не настолько молод и наивен... Его величество ВРЕМЯ - составляет самый объективный хит-парад... Зная то, что уже знаешь и понимая то, что уже понимаешь в этой жизни (финансы, банки и их "объективная" отчетность, метолдики, анализы, аудиты, рейтингование и пр. лабуда) - начинаешь спокойно относиться к любым парадам.... (без всяких "фобий") что не мешает улыбаться.... иногда. Чего и Вам всем желаю! С улыбкой по жизни, Господа!
Дякую! Вам теж...бажаю побачити світло...навіть в "Місячній сонаті" Бетховена воно Є...
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 сер, 2009 00:31
Арамат
1) На здоров"я !
2) Ні.
3) ...ніколи не подобалась "школа комунізму"(профспілки у вітчизняному виконанні)...а Актив вже десь майже поруч...
......так само скептично ставлюсь до апологетів східних єдиноборств (ПУМб.,п.Рафал Ю.)..почекаємо чим закінчиться спаринг з кредиторами...
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 сер, 2009 00:33
alekxius написав:Уважаемый Квестор ! Простите за "дремучесть"  . "ОщадГаз" - какой банк ? Спасибо за рейтинг , очень помогает в принятии решений .
...в миру..."Ощадбанком" зветься..
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 сер, 2009 00:41
квестор
можете прокоментировать уменьшение кредитов выданых физикам это впринципе хорошо для банков сейчас или неочень? а также темп уменьшения примерно на 1% в месяц.....
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 сер, 2009 00:41
I.De
Фолькс дійсно "законсервувався"...але тримається ..добре.
Аваль....буде жити....та й мама ( Райф Інт) нещодавно від бабці (Райф Цент) "харчів" отримала..і жнива вже надворі...а це важливо...якщо маєш майже 40% ринку кредитування с/г підприємств.. 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 сер, 2009 02:34
Alex777 написав:Чего и Вам всем желаю! С улыбкой по жизни, Господа!
У меня знакомый был, тоже все время улыбался... Он на стройке работал.
-
absent
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 02 сер, 2009 11:58
Дякую , Вам Квесторе , за Ваше бажання у допомозi заблудшим овечкам , на яких щоденно направляють цiлi потоки неправдивоi iнформацii ! А , Ви даете можливiсть у той же час зберiгати спокiй , розiбравшись що й до чого ! 
-
Арамат
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему