Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Сетка депозитов в ощадбанк начинает напоминать приватовскую, но процентные ставки это ужас. Как можно выплачивать 16% и ещё минус налоги когда официальная инфляция в октябре 2.8%?
Andey написав:Ув. офпред! Есть ли лимиты на снятие/пополнение мобильных зощаджень? Например если пополнить карту на $40000, то смогу ли я потом свободно перекидывать их на "мобільні заощадження" и обратно?
Добрый день! Нет, ограничений банк не устанавливал.
Сьогодні при спробі ввійти в банкінг ощаду після введення логіну і паролю появилося вікно
OschadbankUA WTF Я не маю бажання ані реєструвати свій телевон в ощаді, ані встановлювати мобільний додаток. На гарячій лінії дівчинка Катерина поняття не мала, що мені робити. З її розгубленості я зрозумів, що краще йти до ворожки. А що порадить офпред?
mlynok написав:Я не маю бажання ані реєструвати свій телевон в ощаді, ані встановлювати мобільний додаток.
значит Вам Ощад24 не нужен - финансовый номер уже давно является одним из требований безопасности Ваших средств
Не говоріть дурниць. До вчора Ощадбанку "для безпеки" мій телефон не був потрібен. Це ж у них агресивне поповнення бази для свого спаму. Пенсів походу вони проси....ють. Зрештою, чого можна сподіватися від загуменкового державного банку!
Скупердяй написав:Питання до Офпреда, по "моїй карті" при неактивності 3 місяця береться коміс. А чи вважається активністю по карті перерахунок на Мобільні Заощадженнчи чи з Мобільних заощаджень?
Доброго дня! Ні, дані операції не вважаються активними по рахунку