В угоді з МВФ прописана націоналізація "Приватбанку" - Саака
+Додати тему
Відповісти на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Бізнесмен Ігор Коломойський спростував чутки про націоналізацію Приватбанку. "Щодо таємної угоди з МВФ я нічого не знаю - на те вона і таємна. Втім, за сучасних рівнів "секретності" в нашій країні всім все стає відомо досить швидко, так що, думаю, це - чергова брехня. Що до сказаного Саакашвілі, скажу коротко: марення божевільного. Якщо цей космонавт вважає, що в сучасному світі можна запросто кудись вивести мільярди і про це ніхто не дізнається, значить він спустився до нас не з Грузії, а з космосу. Ось із такими знаннями, з таким розумінням життя він півтора року керував Одесою. Докерувався", - зауважив Коломойський. http://gazeta.ua/articles/politics/_kol ... ank/734762
Мише большая двойка за попытку пробиться и пропиариться за счет таких "деликатных" вещей. Хорошо, что уже у многих/большинства иммунитет от таких "сенсаций".
Взял деньги в НБУ и купил доллар по 10-15, вывел за границу. Даже если вернуть, то сейчас доллар по 26. Живёт себе в Женеве рядом с Корбаном. Он сумел!
m_v_korotenko написав:Миша все больше разочаровывает. Вместо борьбы с коррупцией его текущие действия напоминают обиженного человека, с которым не поделились.
все просто: подготовка к выборам, формирование своей полит.силы и электората (вернее, перетягивание основной массы БЮТовского и ляшковского, + частично - БПП/НФ). популярность он таки наработал, а опыт в пиаре и полит.борьбе - огромный. так что будет интересно.
Ти гля яка рєзка реакція, зразу 10 парашаботів навалилось. А шо там ті 30 юдиних срібняків листають зеленими паперами? Чи скидають на Прівєт картку, тоді біжіть знімати поки не пізно
... а якщо націоналізації не буде (а скоріше за все її не буде), то Міхо заявить, що саме він її зірвав. І судитись з ним за наклеп не стануть, бо це виглядатиме як "переслідування опозиції". Гроші люблять тишу, а галаслива сволота, яка розганяє хвилі лайна в інфопросторі і бездоказово сіє паніку, діє у власних інтересах, а не інтересах країни. Цей вкид більше характеризує великого реформатора Саакашвілі, а не великого банкіра Коломойського. Де ваші докази, Міхо?
Востаннє редагувалось Runner в Пон 14 лис, 2016 18:11, всього редагувалось 2 разів.
Ой+ написав:Бізнесмен Ігор Коломойський спростував чутки про націоналізацію Приватбанку. "Щодо таємної угоди з МВФ я нічого не знаю - на те вона і таємна. Втім, за сучасних рівнів "секретності" в нашій країні всім все стає відомо досить швидко, так що, думаю, це - чергова брехня. Що до сказаного Саакашвілі, скажу коротко: марення божевільного. Якщо цей космонавт вважає, що в сучасному світі можна запросто кудись вивести мільярди і про це ніхто не дізнається, значить він спустився до нас не з Грузії, а з космосу. Ось із такими знаннями, з таким розумінням життя він півтора року керував Одесою. Докерувався", - зауважив Коломойський. http://gazeta.ua/articles/politics/_kol ... ank/734762
Навіщо цитувати Коломойського? Очевидно що він скаже що він білий і пушистий. "Якщо цей космонавт вважає, що в сучасному світі можна запросто кудись вивести мільярди і про це ніхто не дізнається, значить він спустився до нас не з Грузії, а з космосу." -- "хтось" і дізнався, але ж його зразу обізвали божевільним.