flyman написав:ти кредит за поїздку з Мальвіною в Гололулу спочатку розплатись, виучи Жабу, отримай місце сенйора на галері, а потім губу на иліт розкатуй
Ну че сразу синьера... Я может в аритекторы хочу, либо лида. А лучше сразу ПМ и жабу учить ненадо. Всякие аджайлы да ганты и все %) А ПМу без элитки нельзя...
Прошу совета,стоит брать сейчас до сдачи в эксплуатацию или подождать до НГ,может у застройщика будет какая-то акция?или на однушки их в принципе не бывает. Спасибо.
Васенька написав:то виходить що побудований ЛЕГО-ХАУС по ціні 12000у.е. за 37м2 однушку - нічим не відрізняється від інших новобудов...
Вась, Ти ше не купив? Я в шоці... давай скоріш, а то жирні варіанти розгребуть. Тільки дивися коли будеш купувати ключі (я так розумію доків немає), порахуй їх - повинно бути 6. Буде 5, вважай що купив не цілу квартиру, а 5/6, тому торгуйся, хай не найо...ють!
flyman написав:ти кредит за поїздку з Мальвіною в Гололулу спочатку розплатись, виучи Жабу, отримай місце сенйора на галері, а потім губу на иліт розкатуй
Ну че сразу синьера... Я может в аритекторы хочу, либо лида. А лучше сразу ПМ и жабу учить ненадо. Всякие аджайлы да ганты и все %) А ПМу без элитки нельзя...