Гонтарева не вірить у надійність гривні - The New York Times

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<1 ... 891011
Повідомлення Додано: Чет 17 лис, 2016 19:28

Faceless написав:
  kalinavalera1 написав:то мінимальна пенсія - 500 гр. за віком

Ви ж вище доводили, що 946?
  kalinavalera1 написав:А 949 гр - это столько платят тем, у кого минимальная пенсия по возрасту

А чого вас це дивує ? Нам брешуть в СМІ. То ж поки не розібрався в реалі- то й не знав, що в нас офіційно насаджуть геноцид. Я ж не знаю особисто всіх пенсів України ? Це довести просто. Взяти прожитковий мінимум та порівняти з рельними розмірами пенсій у людей, навіть у законі - це є. Про нарахування менше від мінімальної пенсії на 50 %. Так дурять світову спільноту - бо закони мониторять , і навіть ведуть світову статистику- до якої беруть показники - мінімальної пенсії - та прожиткового мінимуму, а до суті - нікто не докопується, бо це зводять стат. данні з усього світу.

Тож мета обдурити світову спільноту - що в країні нема геноциду. І своїх теж. А як пішли до пенсійного фонду - з"ясовувати - а там таких купа людей в черзі..... На справді - пенсії за віком є навіть на половину менші від прожиткового мінимуму!!!

Я знав в реалі такий факт - що пенсія є в людини 949 гр., тож написав про це, навіть допомогав розібратися. Виявив - що таких фактів дуже багато ( далеко не 1%), став з"ясовувати -як таке може бути взагалі ? А вже тут на гілці допомогли розібратися і виявляється, що зараз є навіть менші пенсіі - Як виявилося - то після 2014 з"явилася навіть така пенсія за віком - 500гр. Та ви почитайте нову редакцію закону.

Я поясню - навіщо брешуть в газетах про пенсію -мінималку 1245гр. Якщо люди не отримють навіть офіційного прожиткового мінимуму - який зараз 1200 гр - то це офіційно насаджується геноцид. Бо - прожитковий мінимум - то кошти які мінімально підримують життєдіяльність організму людини. Розрахунок на те , що докопуватися ніхто не буде.
kalinavalera1

Подякував: 659 раз.
Подякували: 511 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 17 лис, 2016 19:39

Re: Гонтарева не вірить у надійність гривні - The New York T

Giroi написав:Ти заплатив у пенсійний фонд 1200 грн цього місяця? Якщо ні, то по якому праву ти пишеш, що хтось комусь має платити більше ніж ти сплачуєш у пенсійний фонд?

Я особисто не лізу керувати державою, та не беру відповідальність за життя українців. То скільки я особоисто плачу- нічого не вирішує. Якщо економіка могутня - то в ПФ всі платят хороші гроші - та всім вистачає. А якщо керівництво держави - не може оганізувати могутню , навіть хоч би повноцінну економіку - то що б я особисто не вклав в ПФ - все розкрадуть - та знецінять гроші навіть, якщо прямо не вкрадуть. Навіть глава НБУ не вірить у гривню, тож біда не в мені, бо вона мене не знає навтіь. :mrgreen:

Я не публічна особа. Я не живу за кошт бюджету - мене не утримуть украінці - як утримують , президента, прем"єра , депутатів, міністрів.
kalinavalera1

Подякував: 659 раз.
Подякували: 511 раз.

Профіль

#<1 ... 891011
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор