Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Alfa_Bank в якому документі і в якому конкретно пункті можна прочитати скільки макс. бонусів максі можна отримати як кеш-бек по одному рахунку в місяць?
Востаннє редагувалось mixa в Вів 22 лис, 2016 16:24, всього редагувалось 2 разів.
500 грн. на один счет минус налог ... т,е, если 3 вас к одному счету подвязано неск. карт то лимит на все эти карты общий ... т.е. ответ на ваш вопрос 402,5 грн. чистыми
Поясніть нубу як працює розстрочка в альфі. Допустим ліміт 10к. Щоб воно взагалі працювало треба бути в мінусі. Тобто на карті нехай 9999 грн. Карта Еко-макс. розрахункова дата 15-те число. Сьогодні я роблю покупку на 5к і оформляю розстрочку. 1. На скільки платежів вона розбивається? 2. Який в мене доступний залишок на карті після оформлення? (ліміт мінус один платіж - так ?) 3. Яку суму треба закинути 15-го (в розрахункову дату) щоб не попасти на коміс? 4. Яка мін., макс. сума покупки для розстрочки?
І взагалі якщо кредитка працює в режимі повного використання протягом місяця а потім гашення в 0 розрахункову дату чи є сенс в цій розстрочці, тобто: - чи додається вона до кредитного ліміту(наприклад як перенос ліміту на миттєву розстрочку від привата) - чи це просто спосіб збільшення грейсу на певні покупки?
500 грн. на один счет минус налог ... т,е, если 3 вас к одному счету подвязано неск. карт то лимит на все эти карты общий ... т.е. ответ на ваш вопрос 402,5 грн. чистыми
Дякую, особливо за уточнення про рахунок, дійсно не коректно сформулював. А коли підняли з 250 ?
mixa написав:1. На скільки платежів вона розбивається?
Мені 7000 запропонували на 6 місяців
mixa написав:2. Який в мене доступний залишок на карті після оформлення? (ліміт мінус один платіж - так ?)
Доступний залишок (в описаному вами випадку) - 4999 грн. Після кожного платежу доступний залишок збільшується на суму платежу. Сума кредиту віднімається із кредитного ліміту.
mixa написав:4. Яка мін., макс. сума покупки для розстрочки?
Кількість місяців може бути різною ? Залежить як запропонують ?
Bobb написав:Доступний залишок (в описаному вами випадку) - 4999 грн. Після кожного платежу доступний залишок збільшується на суму платежу. Сума кредиту віднімається із кредитного ліміту.
Тобто вся сума покупки блокується на карті а потім списується по мірі необхідності. Тим самим кредитний ліміт зменшується на суму заборгованості по розстрочці?
Дякую, особливо за уточнення про рахунок, дійсно не коректно сформулював. А коли підняли з 250 ?
Кількість місяців може бути різною ? Залежить як запропонують ?
Строк розстрочки залежить від суми покупки:
• 1 000 – 3 000,99 грн. – розстрочка на 3 місяці • 3 001 – 7 000,99 грн. – розстрочка на 6 місяці • 7 001 – 15 000,99 грн. – розстрочка на 9 місяці • 15 001 грн. и более – розстрочка на 12 місяці https://alfabank.ua/private-persons/installment