Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
clientage написав:ПС. Мои вечерние переводы по СЭП вчера все успели в др. банки текущим днём!
Жена делала штук пять платежей... и на внешку и на сбер и на 2 карт. счёта мне... один платёж зашёл вчерашним, а один сегодняшним... хорошо хоть не было связано с погашением, а то бы попал... но хотелось бы всё-таки услышать оф преда...
Карамболь написав:Уважаемый Alfa_Bank Настоятельно прошу пояснить почему внутрибанковский платёж, отправленный по номеру карт. счёта 30 ноября в 16:28 и в 17:05 уже имевший статус "Завершен" поступил на счёт получетеля только сегодня 01.12.16 после 10 утра и проводкой по счёту 1-м числом, а не 30-м? Как такое понимать?
Карамболь, добрый день! Прошу уточнить номер счета с которого был осуществлен платеж и сумма. Мы проверим в чем была причина задержки и предоставим Вам ответ.
Хто підкаже, в пакеті Комфорт смс інформування безкоштовне? Був пакет Альфа старт і смс інформування було мною відключене. Пізніше при оплаті в інтернеті почав з'являтись запит на введення коду підтвердження з смс, але оскільки смс інформування було відключене, то і код не приходив. Його можна було взнати зателефонувавши в кол-центр. Термін дії картки закінчився і картку перевипустили в пакеті Комфорт. Тепер при оплаті в інтернеті не просить ввести смс код (поповняв рахунок мобільного і платив за інтернет) В мій Альфа банк бачу, що смс інформування все ще відключено. Вартує його тепер включити?
Чому я не можу відкрити депозит з поточного рахунку в он-лайн банку вашого Альфа банку ? Але при цьому можу це зробити в приваті, Прокредиті , втб та інших великих банках! Хотілось би почути коли дана функція стане доступною. Дякую за відповідь.
Ukrainian, доброго вечора! Заявка по реалізації функції відкриття Депозиту з поточного рахунку через інтернет-банкінг знаходиться в роботі. Функція буде включена після доопрацювання регламенту. Орієнтовний термін - грудень 2016 р.
Грудень настав
Функція відкриття депозиту з поточного рахунку все ще не доступна
sergiyth написав:Хто підкаже, в пакеті Комфорт смс інформування безкоштовне? Був пакет Альфа старт і смс інформування було мною відключене. Пізніше при оплаті в інтернеті почав з'являтись запит на введення коду підтвердження з смс, але оскільки смс інформування було відключене, то і код не приходив. Його можна було взнати зателефонувавши в кол-центр. Термін дії картки закінчився і картку перевипустили в пакеті Комфорт. Тепер при оплаті в інтернеті не просить ввести смс код (поповняв рахунок мобільного і платив за інтернет) В мій Альфа банк бачу, що смс інформування все ще відключено. Вартує його тепер включити?
Там умовна абонплата 10 грн в місяць. Якщо є депо більше 5000 то не стягується. СМС входить в цю абонплату. Можна підключити.