Фідокомбанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 8687888990 ... 299>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Фідокомбанк 2.9 5 288
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
32%
92
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
11%
33
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
13%
37
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
20%
57
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
24%
69
Всього голосів : 288
Повідомлення Додано: Пон 03 сер, 2009 18:23

One Touch

Насправді за збитками чи прибутками не варто оцінювати надійність банку. Краще дивитися на коефіцієнт адекватності регулятивного капіталу - в Ерсте 15,3% (має бути не менше 10%) та показник поточної ліквідності (саме він свідчить про вчасне покриття взятих зобов'язань), який в Ерсте складає 114,7% (мінімальний 40%). А також % неповернень за кредитами - ми були дуже консервативними в кредитуванні, тому тут ситуація в нас краща, ніж по ринку.
В 2 кварталі збитковими є 64 банки і Ерсте серед них. Наші збитки в основному через резервування, а також через інвестиції врегіональну мережу та ІТ (за бізнес планами банк не має ще бути прибутковим), при цьому збитки повністю покриваються капіталом. Я думаю, що ви можете бути спокійним за свій депозит. Більше того, депозитна база в нас продовжує збільшуватися - 60% в 1 півріччі 2009))

Більше про фін результати можна прочитати на сайті http://www.erstebank.ua/sPortal/sportal ... EL_POPUP_1
Yaryna

Повідомлення Додано: Пон 03 сер, 2009 21:15

masha84

Есть требования НБУ к банковским ячейкам,где всё прописано.Не хорошо банку с 190 летней репутацией её нарушать.Или в Украине всё можно ,если очень хочется? :wink:
astor

Подякував: 0 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 03 сер, 2009 21:49

я розумію, що в ерсте довгі посилання, але ж навіщо так гвалтувати форум. :lol:
Такі "комунікації" зовсім не зручно читати :roll:
причому це посилання нікуде не веде - жах
rorandak

Подякував: 88 раз.
Подякували: 68 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 03 сер, 2009 22:28

Зайдите на сайт банка в раздел новостей. Там подробный отчет, честный и правдивый.
Sir John

Повідомлення Додано: Вів 04 сер, 2009 22:04

Закрыл сегодня депозит в Эрсте. :evil:

Открывал изначально на месяц, сегодня хотел продлить, но, блин, каждый месяц сидеть в банке час (без учета дороги туда-обратно), чтобы сделать операцию, которую другие банки делают по телефону, мне как-то не хочется.
Просил по телефону девушку, которая оформляет депозиты, подготовить документы к моему приезду - фиг там. "У меня много клиентов, приедете - оформим". При том, что я не торопился, мог бы и день подождать, и два. Ни фига. Непробиваемо. Сказал, что в этом случае мне легче счет закрыть и пойти в другой банк - полное равнодушие в ответ. Типа, Ваше право. При том, что депо не очень маленький - х0 000 долларов.
Пришлось ехать, сидел, ждал, пока она 40 минут обслуживала целых двух клиентов. А потом минут 15 у нее ушло, чтобы распечатать бумажку, с которой я пошел в кассу.
Хотел, по совету кого-то в этой ветке (кажется), пообщаться с начальством - тоже фиг там. "Начальника нет в офисе" (это при том, что документы к нему бегали подписывать при мне), "Заместителя тоже нет в офисе" "Хоть кто-то есть из начальства?" - "Идите в такой-то кабинет" В таком-то кабинете шло селекторное совещание, я честно прождал полчаса, потом плюнул, поскольку доступ к телу "депозитной девушки" был наконец-то открыт, пошел к ней закрывать счета.

Короче, морока сплошная. У меня даже в Ощадбанке открытие/продление депозита не занимало больше 20 минут с учетом очереди.

Кстати, пока сидел там, была еще одна история. Пришла женщина (кстати, ей тоже пришлось ждать минут 10, только чтобы получить ответ на 1 вопрос). Ее направили все к той же "депозитной" девушке (я так понял, она - сотрудник широкого профиля). Вопрос был следующий: "У меня карточка банка другой страны в евро, если я сниму в вашем банкомате гривны, по какому курсу будет пересчет?" На что девушка заявила, что такую информацию они не дают. Так и сказала. Не "я не знаю, мне нужно уточнить", а "не даем такую информацию" Может, я чего-то не понимаю - поправьте меня, но кажется, в банке должны знать, по какому курсу проходит конвертация в их банкомате.

Отделение центральное на Прорезной, Киев.
Jolly Fall

Повідомлення Додано: Сер 05 сер, 2009 08:41

rorandak написав:я розумію, що в ерсте довгі посилання, але ж навіщо так гвалтувати форум. :lol:
Такі "комунікації" зовсім не зручно читати :roll:
причому це посилання нікуде не веде - жах

Мені дуже шкода, але

- берете весь лінк в буфер обміну
(весь - то починаючи з http://www.erstebank.ua і закінчуючи _POPUP_1 )
- вставляєте вміст буферу у строку браузера
- натискаєте enter
Маєте на экрані
Новини Банку
.......
30.07.2009 ВАТ «Ерсте Банк» збільшив.....

і так далі.

Не гарно отаким чином критикувати.
justit

Подякував: 1670 раз.
Подякували: 450 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 05 сер, 2009 10:08

Нормально я все критикую, посилання створені щоб на них натискати і переходити на відповідну сторінку, а не примушувати користувача щось там копіпастити в браузер,
тим більше, коли посилання такі довжелезні, що весь форум їде

невже так складно зробити щось, на зразок цього :wink:

сайт ВАТ «Ерсте Банк»

Треба відправити ваші комунікації на підвищення кваліфікації, або поясню на пальцях -

[урл=http://url]текст посилання[/урл] - тільки урл тре замінити на url

і всім все буде легко, приємо і зрозуміло
rorandak

Подякував: 88 раз.
Подякували: 68 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 05 сер, 2009 10:19

Jolly Fall написав: Может, я чего-то не понимаю - поправьте меня, но кажется, в банке должны знать, по какому курсу проходит конвертация в их банкомате.

По курсу конвертации не все так просто. В такой ситуации курс практически не предсказуем. Объясню - при снятии с картсчета в евро гривны, списание осуществляет банк владелец карты, это происходит на момент попадания транзакции в этот банк (приблизительно через 2 суток), затем происходит списание по курсу франкфуртской биржи.
А его предсказать на два дня вперед проблема :D
Можно ориентировать коммерческий курс обмена + 1%, это более менее приближено к правде.
Oleg_kr

Повідомлення Додано: Сер 05 сер, 2009 11:15

Вопрос к сотрудникам Ерсте: а по какому курсу у вас продается валютная выручка клиентов на межбанке ?
lebon

Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 05 сер, 2009 12:27

Masha84 написав: :lol: У НИХ на межбанке продаётся по курсу МЕЖБАНКА + процент в ИХ пенсионный фонд

Курс межбанка - это курс интервенций НБУ ? :lol:
lebon

Подякували: 1 раз.

Профіль

#<1 ... 8687888990 ... 299>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість