Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
shu-m написав:Кто - нибудь столбился (от1000) на длинносрок по у.е после всей этой волны (сегодня ,вчера, позавчера) ? Думаю , такие % (10 , 9,5) не скоро увидим . И увидим ли вообще. Тапками не кидайте пож.. Кто что думает по этому поводу ? Троллям - ответ в названии темы.
Шатуни погано працюють. Нехай живодьорять до 13% безналоХових по ойро на субординованному козаку!
Вам все смешки . А здесь шатун в голове - не энаешь куда податься , кого найти , кому отдать(свои кровные)ся.
BBC написав:Фуршет карты Привата не принимают к оплате, хотя термналы Аваля. Какой смысл этих действий непонятно.
И кому они делают хуже? По ценам нихрена не дружественный к покупателю лабаз. Может кЫевлянам и норм цены, а так есть норм сеть магазов и ближе и лучше.
Не верьте провокаторам! Только из Фуршета, все работает. Рассчитался приватовской картой, около 200 грн, чей терминал не обратил внимания, но карта была Приватовская, дебетная.))
Тоже пытался в Базисе купить пиццы за Бонус+ - терминал не принял PIN. 2 раза вводил. Пошел в соседнем банкомате Привата проверил счет - код верный, остаток на бонусе тоже. Думаю, что мутит сам собственник Базиса.
asti написав:Не верьте провокаторам! Только из Фуршета, все работает. Рассчитался приватовской картой, около 200 грн, чей терминал не обратил внимания, но карта была Приватовская, дебетная.))
Значит мокропечатный ВВС взялся за старое, накидывает на приват.
vovan_prm написав:tea Но Вы успели запостить его спитч на всех ветках не дожидаясь подтверждения или опровержения.
Висловлю свою думку. Думаю,що у Лавренчука вже через лічені хвилини після ефіру Червоненка обривався телефон від журналістів.Нагадаю,інтерв"ю було позавчора.Що зробив би Лавренчук,якби такого факту не було?Та щонайменше сам би вийшов до журналістів чи написав повідомлення у Фейсбуці,що такого не було,Червоненко каже неправду. Думаю,що відімкнув телефон,тому до цього дня й немає від нього коментаря. Друга думка.Тут пишуть,що це вже не перша атака на "Приват" і до цього він витримував,остання масштабна була в грудні минулого року.Проблеми в "Приваті" були давно,але влада обминала ці питання в силу різних причин.Але тільки зара,на відміну від минулого грудня,проблему "Привата" прив"язали до співпраці з МВФ.Тому хоче влада чи не хоче,але прийдеться націоналізувати,що не є найгіршим варіантом. Головне зара,щоб держава зробила свою частину роботи,а клієнти "Привата" свою. Держава розуміє скільки тре докапіталізувати і готова це зробити.Задача клієнтів "Привату" - не сіяти паніку,бо підстав для паніки в разі націоналізації немає.Всі депозити держава поверне вчасно і в повному обсязі.Тому що є розуміння масштабів докапіталізації,і грошей повністю вистачить для всіх. Тому не нагнітайте паніку,не рубайте гілку,на якій сидите.